• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

این غذاهای حساسیت زا برای سرفه را نخورید!

  • کد خبر : 39032
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
این غذاهای حساسیت زا برای سرفه را نخورید!
اگر به بیماری خاصی مبتلا نشده‌اید؛ اما بیش از ۳ هفته است که سرفه می‌کنید، احتمالا سرفه‌های شما ناشی از آلرژی است. مصرف غذاهای حساسیت زا برای سرفه، می‌‌تواند طول درمان سرفه را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، همان‌قدر که تغذیه سالم می‌تواند علائم سرفه را بهبود دهد، پرهیز از غذاهایی که باعث آلرژی غذایی می‌شوند نیز در بهبود سرفه‌های شما موثر است.

در ادامه می‌توانید با لیستی از غذاهای آلرژی‌زا برای سرفه آشنا شوید.

۱. شیر و سایر لبنیات

شیر و لبنیات از جمله مواد غذایی هستند که باعث می‌شوند آلرژن‌های مضر یا همان آنتی‌ژن‌های حساسیت زا برای مدت طولانی‌تری در بدن شما باقی بمانند. بدین‌ترتیب، استفاده از شیر و لبنیات نه‌ تنها به بهبود شما کمک نمی‌کند؛ بلکه باعث طولانی‌تر شدن طول درمان شما خواهد شد.

۲. شکر و سایر مواد غذایی شیرین

مواد غذایی ساخته‌شده از شکر، از جمله مواد غذایی هستند که هنگام سرفه کردن باید از خوردن آن‌ها اجتناب کنید. شکر باعث التهاب و تضعیف گلبول‌های سفید خون و کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.

۳. نان سفید

بعضی افراد به گلوتن موجود در نان سفید حساسیت دارند؛ زیرا گلوتن می‌تواند التهاب بدن را افزایش داده و سرفه کردن در افراد را بیشتر کند.

۴. فلفل تند

مصرف فلفل نیز می‌تواند باعث حساسیت و افزایش سرفه‌های آلرژیک در افراد شود.

۵. بادام‌ زمینی

بادام‌ زمینی یکی از رایج‌ترین غذاهایی است که افراد به آن حساسیت دارند. مصرف این ماده غذایی می‌تواند التهاب بدن را افزایش داده و باعث سرفه‌های آلرژیک شود. همچنین، بادام‌زمینی می‌تواند باعث خارش پوست نیز شود.

۶. انواع نوشابه و نوشیدنی‌های الکلی

نوشابه‌ها سرشار از قند و شکر هستند و باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند. همچنین این نوشیدنی‌ها با کاهش آب بدن باعث خشک شدن سطح گلو و تشدید سرفه در فرد می‌شوند. نوشیدنی‌های الکی نیز با تضعیف سیستم ایمنی بدن فرآیند بهبود سرفه را کندتر می‌کنند.

۷. غذاهای فرآوری‌شده

انواع غذاهای فرآوری‌شده مانند کالباس، بیکن، سوسیس و… می‌توانند التهاب بدن را افزایش دهند. علاوه بر این، غذاهای فرآوری شده سرشار از نمک هستند که باعث کم‌آبی بدن می‌شوند.

۸. انواع صدف

صدف، میگو و خرچنگ از جمله غذاهای حساسیت زا هستند و مصرف آن‌ها هنگامی که سرفه می‌کنید، توصیه نمی‌شود.

میوه های حساسیت زا برای سرفه

 میوه‌هایی که هنگام سرفه کردن باید از آن‌ها پرهیز کنید، عبارت‌اند از:

  • انگور
  • انجیر
  • هلو
  • زردآلو
  • گیلاس
  • گلابی
  • موز
  • خربزه
  • گوجه فرنگی
  • آناناس
  • خرما
  • انواع آب‌میوه غیرطبیعی
  • انواع میوه‌های خشک‌شده

تسریر مراقب سلامتی شماست!  

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=39032
  • منبع : https://www.darmankade.com

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.