11:38:52
    امروز : شنبه, ۲۳ فروردین
امروز 0

اخبار ویژه

0
گروه سلامت تسریر پاسخ می‌دهد؛

خواص سیر سیاه چیست؟ میزان کالری سیر سیاه در رژیم غذایی

  • کد خبر : 38780
  • 01 خرداد 1403 - 9:30
خواص سیر سیاه چیست؟ میزان کالری سیر سیاه در رژیم غذایی
سیر سیاه سیر خامی است که آن را برای چند هفته طی شرایط کنترل‌شده در رطوبت و دمای بالا (۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد) نگهداری می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، حبه‌های سیر در اثر واکنش میلارد به رنگ قهوه‌ای و سپس سیاه درمی‌آیند. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایم‌تر و بافت نرم‌تری دارد. همچنین در مقایسه با آن از فواید بیشتری برخوردار است. به همین دلیل، سال‌ها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود.

ارزش غذایی سیر سیاه

میزان کالری و درشت‌مغذی‌های موجود در ۱۵ گرم سیر سیاه بدون پوست به شرح زیر است:

  • کالری: ۲۰
  • پروتئین: ۰/۵ گرم
  • چربی: یک گرم
  • کربوهیدرات: ۲ گرم
  • فیبر: ۰/۵ گرم
  • قند: چهار گرم

در سیر سیاه همچنین مقدار قابل‌توجهی از مواد مغذی زیر یافت می‌شود:

  • ویتامین C
  • ویتامین‌های گروه B از جمله B6 ،B3 ،B2 ،B1 و فولات (B9)
  • کلسیم
  • منگنز
  • منیزیم
  • فسفر
  • روی
  • آهن

خواص سیر سیاه برای زنان و مردان

فواید سیر سیاه بسیار گسترده است.

به عنوان مثال:

۱. آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری در مقایسه با سیر خام دارد

آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌‌کنند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. 

۲. به تنظیم قند خون کمک می‌کند

قند خون بالا و کنترل‌نشده در افراد مبتلا به دیابت می‌تواند خطر عوارض مختلف از جمله آسیب کلیوی، عفونت و بیماری قلبی را افزایش دهد. 

۳. خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

مطالعات انجام‌شده‌ روی حیوانات نشان داده‌اند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را در خون کاهش می‌دهد. همچنین ممکن است باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) شود.

۴. از سلامت مغز محافظت می‌کند

محققان معتقدند که التهاب سیستم عصبی ممکن است در ایجاد بیماری آلزایمر نقش داشته باشد. تحقیقات در مورد خواص سیر سیاه نشان می‌دهد که این ماده غذایی می‌تواند با کاهش التهاب از مختل شدن حافظه جلوگیری کند و عملکرد مغز را بهبود بخشد.

۵. خواص ضد سرطانی دارد

تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. در یک مطالعه که روی نمونه خون ۲۱ داوطلب انجام شد، عصاره سیر سیاه فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی قوی‌تری نسبت به عصاره سیر خام داشت. 

۶. باعث کاهش وزن می‌شود

بعضی از افراد از خواص سیر سیاه برای لاغری استفاده می‌کنند. چون در یک مطالعه حیوانی مشاهده شده است که این ماده غذایی خواص ضد چاقی دارد و می‌تواند تجمع چربی را در ناحیه شکم کاهش دهد.

۷. به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند

سیر سیاه از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها محافظت می‌کند. از خواص سیر سیاه برای کبد چرب هم استفاده می‌شود.

۸. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش می‌دهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر می‌شود جلوگیری می‌کنند. 

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=38780
  • منبع : https://www.darmankade.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.