به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، نورژاخان در مقالهای نوشت: “مصرف برخی از انواع ماهی ها و همچنین لبنیات خطر ابتلا به سرماخوردگی را در زمستان کاهش می دهد. در روزهای سرد، بدن به ویژه به یک رژیم غذایی متنوع و سالم نیاز دارد. رژیم غذایی باید شامل ماهی های غنی از ویتامین D باشد: ماهی قزل آلا، ماهی آزاد، ماهی تن و ساردین. فرآورده های شیر تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک ها و لاکتوباسیل ها را نیز باید بیشتر مصرف کنید.
کلم ترش باید در منوی زمستانی باشد. کلم های قرمز و ترش که مقدار زیادی ویتامین در آن ها تشکیل می شود، به ویژه اسید اسکوربیک و پروبیوتیک ها. به غذاهای پروتئینی از جمله پروتئین حیوانی بیشتر توجه کنید. این مواد، آمینو اسیدهای زیادی در اختیار ما قرار می دهند که برای ایمنی مهم هستند. سبزیجات و میوه های تازه را بسیار مصرف کنید. ”
به ادعای این مقاله هرچه بهتر فکر کنید و رژیم غذایی خود را متنوع کنید، احتمال سرماخوردگی در فصل سرما کمتر می شود.
پایان پیام