• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر بررسی می‌کند؛

۷ مزیت شگفت‌انگیز ماهی/ غذاهای دریایی را حذف نکنید

  • کد خبر : 30586
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
۷ مزیت شگفت‌انگیز ماهی/ غذاهای دریایی را حذف نکنید
گنجاندن ماهی در رژیم غذایی روزانه فواید بسیاری برای سلامتی دارد. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داد که افزایش مصرف ماهی با بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر مرگ مرتبط است. این ماده غذایی مغذی سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، ماهی به‌عنوان یک ماده غذایی کم‌کالری، بدون کربوهیدرات و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع امگا ۳ (PUFA) است که عملکرد مغز و سلامت قلب را ارتقا می‌دهد.

علاوه بر این، افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی، مزایای شگفت‌انگیز دیگری نیز دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می‌شود:

۱) سرشار از امگا ۳ است

یکی از ویژگی‌های برجسته ماهی، محتوای امگا ۳ غنی آن است. امگا ۳ فواید زیادی برای سلامتی دارد؛ از بهبود عملکرد مغز گرفته تا کاهش التهاب. هم‌چنین برخی از ماهی‌ها مانند ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه‌ماهی و ساردین منابع غنی‌تری از امگا ۳ نسبت به سایرین هستند.

اسیدهای چرب امگا ۳ یک ماده مغذی ضروری هستند که بدن نمی‌تواند به تنهایی آن را بسازد، اما فواید قدرتمندی در مبارزه با التهاب مزمن و حفظ سلامت مغز و قلب دارند. ماهی قوی‌ترین منبع غذایی اسیدهای چرب امگا ۳ است و برای تأمین این ماده مغذی و بهره‌مندی از فواید آن بهتر است یک تا دو بار در هفته ماهی مصرف کنید.

۲) منبع غنی ویتامین D است

ماهی‌های چرب مانند سالمون و ماهی تن منابع طبیعی ویتامین D هستند که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت استخوان‌ها، عملکرد سیستم ایمنی و سلامت کلی است. برای تأمین D منابع غذایی زیادی وجود ندارد. از همین رو، افراد اغلب ویتامین D مورد نیاز خود را از طریق مصرف مکمل‌های خوراکی دریافت می‌کنند. سالمون دارای بالاترین میزان ویتامین D در بین اکثر ماهی‌ها است، به طوری که یک وعده از این ماهی صد درصد از نیاز روزانه ویتامین D را تأمین می‌کند.

۳) سلامت قلب را بهبود می‌بخشد

مصرف منظم ماهی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش فشار خون، کاهش تری گلیسیرید و جلوگیری از ضربان قلب نامنظم، به ارتقای سلامت قلب کمک می‌کند. محققان دریافته‌اند افرادی که ماهی می‌خورند، کمتر در معرض خطر حملات قلبی و سکته مغزی قرار دارند؛ که این دو مورد، از شایع‌ترین علل مرگ‌های زودرس در جهان هستند.

۴) کمبود یُد را جبران می‌کند

ماهی‌های آب شور منبع عالی ید هستند که یک ماده معدنی حیاتی برای عملکرد تیروئید و سلامت متابولیک است. یک مطالعه نشان داد که این ماهی‌ها ممکن است ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از ماهی‌های آب شیرین حاوی ید باشند. ید علاوه بر کنترل اشتها و سیستم ایمنی بدن، نقش مهمی در عملکرد تیروئید ایفا می‌کند. با این حال، منابع غذایی بسیار کمی از ید وجود دارد و منابع تأمین آن به محصولات دریایی محدود می‌شود. مصرف منظم ماهی، راه مناسبی برای دریافت این ماده مغذی است.

۵) کم‌کالری است

ماهی در مقایسه با سایر گزینه‌های پروتئینی، ‌کالری پایینی دارد. به طور مثال، ۸۵ گرم ماهی تیلاپیا فقط ۱۰۰ کالری دارد و بهترین گزینه‌ برای کسانی است که در کنار دریافت مواد مغذی، قصد دارند وزن خود را کاهش دهند.

۶) پروتئین موردنیاز بدن را تأمین می‌کند

پروتئین یک درشت مغذی ضروری است که به رشد و ترمیم عضلات کمک می‌کند، سیری را افزایش می‌دهد و سلامت کلی را بهبود می‌بخشد. به طور متوسط هر وعده ماهی (۸۵ گرم) حاوی حدود ۲۰ گرم پروتئین است. ماهی‌ها نسبت به سایر منابع پروتئین حیوانی مانند گوشت گاو و مرغ، پروتئین بیشتری دارند.

۷) به ایجاد حس سیری کمک می‌کند

از آنجا که ماهی یک منبع پروتئین بدون چربی است، می‌تواند با ایجاد احساس سیری، ضعف و گرسنگی را برطرف کند و هوس‌های گاه و بی‌گاه را از بین ببرد. این به این دلیل است که پروتئین در مقایسه با کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها، سیرکننده‌ترین درشت مغذی است و می‌تواند شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه دارد، به کاهش وزن کمک کند و جلوی پرخوری را بگیرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=30586
  • منبع : https://www.khabaronline.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.