• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
روایت تامین اجتماعی از دستاوردهای ۴۵ ساله؛

افزایش دسترسی به خدمات درمانی و صیانت مالی از بیمه‌شدگان

  • کد خبر : 28400
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۸
افزایش دسترسی به خدمات درمانی و صیانت مالی از بیمه‌شدگان
کاهش هزینه پرداختی از جیب بیمه‌شدگان، توسعه خدمات درمانی، حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، پوشش بیمه‌ای داروهای جدید و مشارکت مؤثر در اجرای طرح دارویار از مهم‌ترین راهبردهای تحولی و از دستاوردها سازمان تأمین‌اجتماعی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایرنا، مهدی اسلامی، معاون درمان سازمان تأمین‌ اجتماعی به‌ مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر و چهل‌وپنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دستاورد های این سازمان گفت: کاهش هزینه پرداختی از جیب بیمه‌شدگان یکی از مهم‌ترین راهبردهای تحولی دوره مدیریتی اخیر سازمان تأمین‌اجتماعی همگام با تلاش دولت مردمی سیزدهم در زمینه توسعه خدمات درمانی و تسهیل دسترسی مردم به خدمات کیفی درمان است.

وی افزود: گسترش کمی و کیفی مراکز درمانی ملکی سازمان در سطح کشور و افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی ملکی و اجرای طرح حفاظت مالی و صفر شدن فرانشیز (حق امتیاز) خدمات بستری برای همه بیمه‌شدگان با سن بیش از ۶۵ سال به‌هنگام دریافت خدمات بستری در تمامی بیمارستان‌های دولتی‌ و دانشگاهی کشور و تمامی بیمه‌شدگان ساکن در شهرهای فاقد مراکز درمانی ملکی؛ فراهم شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش سازمان از اعتبارات و حمایت‌های صندوق بیماران خاص و کاهش هزینه‌های بیش از ۹۰۰ هزار بیمار نشان‌دارشده با حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج؛ پوشش بیمه‌ای بیش از ۱۳۰ قلم داروی جدید و ‌مشارکت مؤثر در اجرای طرح دارویار که بر اساس آن ۳۸۸ داروی خارج از تعهد، از طریق بیمه‌ به بیماران عرضه می‌شود، از دستاوردها و توفیقات بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی است.

اسلامی ادامه داد: در اجرای طرح حفاظت مالی از بیمه‌شدگان همچنین صد درصد هزینه لوازم مصرفی پزشکی و آندوپروتزها (وسایلی که در حین اعمال جراحی در بدن بیمار کار گذاشته می شود و از سوی دفاتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی قابل پرداخت است) تا سقف قیمت مندرج در تارنمای سازمان غذا و دارو تحت پوشش تأمین‌اجتماعی قرار گرفته و فرانشیز خدمات سرپایی اعم از دارو و خدمات پاراکلینیکی و خدمات بستری ارائه شده به بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی نیز براساس تعرفه دولتی، از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تقبل شده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ارائه رایگان خدمات تزریق داروهای شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، برکی‌تراپی(پرتودرمانی داخلی)، انجام دیالیز، هزینه تزریق خون و انواع فاکتورهای خونی، آزمایش‌های تخصصی تشخیص پیش از تولد بیماری‌های هموفیلی و تالاسمی، داروهای تخصصی مورد مصرف بیماران مبتلا به ام‌اس، هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی، انجام عمل پیوند کلیه، داروهای اختصاصی پیوند کلیه و مانند آن به صورت رایگان از دیگر اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در مسیر صیانت مالی از بیمه شدگان بوده که فقط در سال ۱۴۰۱ این اقدامات بالغ بر هزار و ۵۸ میلیارد تومان بار مالی داشته است.

وی در مورد بازپرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری گفت: بازپرداخت مطالبات مؤسسات درمانی طرف قرارداد از اولویت‌های اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی است و ما قدردان همراهی و همکاری ارزشمند ارائه‌دهندگان خدمات سلامت هستیم که با ما در زمینه تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان همکاری بسیار ارزشمندی دارند

اسلامی در خصوص آخرین وضعیت بازپرداخت مطالبات مراکز درمانی اضافه کرد: ارسال اسناد بستری از مراکز درمانی به مدیریت‌های درمان استان‌ها عمدتاً با تأخیر دو تا سه ماهه صورت می‌گیرد و رسیدگی به اسناد مطابق ضوابط و آماده‌سازی صورتحساب‌های مالی جهت پرداخت نیاز به یک زمان حداقل دوماهه دارد. به‌منظور تسریع در زمان رسیدگی و پرداخت مطالبات، سازمان تأمین‌اجتماعی اقدام به الکترونیکی کردن فرایند ارسال اسناد بستری کرده است و امید آن می‌رود که در سال آتی شاهد اجرایی شدن کامل آن در سطح کشور و تسریع در پرداخت مطالبات این مراکز باشیم.

بیش از نیمی از جمعیت کشور از پوشش خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی بهره مند هستند

وی با اشاره به این‌که بیش از نیمی از جمعیت کشور از پوشش خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی بهره مند هستند، گفت: حدود ۷.۵ درصد از بیمارستان های کشور به تعداد ۷۹ بیمارستان به‌همراه ۳۲۰ مرکز درمانی سرپایی و پنج مرکز جراحی محدود متعلق به سازمان تأمین‌اجتماعی است که خدمات درمانی کیفی را به‌صورت کاملاً رایگان به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی ارائه می‌کنند.

این مقام مسئول افزود: به منظور تکمیل خدمات درمانی موردنیاز بیمه شدگان، علاوه بر ارائه خدمت در مراکز درمانی ملکی؛ از بیش از ۵۷ هزار مرکز طرف قرارداد شامل هزار و ۱۰۶ بیمارستان و مرکز جراحی محدود، ۲۱ هزار و ۷۷۳ مطب پزشکان و دندانپزشکان مستقل، ۱۴ هزار و ۶۳۱ داروخانه، ۱۵ هزار و ۹۹۸ مرکز پاراکلینیکی و سه هزار ۶۱۶ درمانگاه، خدمات درمانی موردنیاز، خریداری و به بیماران بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی ارائه می‌شود.

بیش از ۶۷ میلیون مراجعه برای دریافت خدمات سرپایی صورت گرفته است

اسلامی تأکید کرد: از آنجا که حدود یک سوم خدمات سرپایی و یک چهارم خدمات بستری بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در مراکز ملکی این سازمان انجام می‌شود، به گواه آمار موجود میزان بهره‌وری مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی درحد مطلوبی قراردارد، به‌طوری‌که بر اساس آمار و اطلاعات موجود در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی، بیش از ۶۷ میلیون مراجعه برای دریافت خدمات سرپایی صورت گرفته است که از این تعداد حدود ۳۱ میلیون مراجعه مربوط به ویزیت پزشکان و بیش از ۳۶ میلیون مراجعه مربوط به خدمات تشخیصی‌ و درمانی بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین ۴۳۳ هزار و ۴۱۸ بیمار نیز در بخش‌های بستری مراکز درمانی ملکی تأمین‌اجتماعی تحت درمان قرارگرفته‌اند که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایشی حدود ۳.۷ درصدی را نشان می‌دهد. در این مدت تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز با افزایش ۹.۱ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه در سال۱۴۰۱ همراه بوده است. مجموع زایمان‌های انجام شده در این بیمارستان‌ها نیز در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲، برابر با ۵۳ هزار و ۸۸۱ مورد بوده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به تصویب ضابطه تبدیل وضعیت پزشکان قراردادی در هیات‌مدیره و هیات‌امنای این سازمان و تبدیل وضعیت حدود ۵۷۰ نفر از پزشکان قراردادی افزود: فراهم شدن امکان به کارگیری پزشکان بازنشسته و بازنگری نظام پرداخت پزشکان با هدف افزایش عملکرد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از دیگر اقدامات و طرح‌های پیگیری‌شده در بخش درمان تأمین‌اجتماعی بوده است.

وی افزود: در حال حاضر و با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در زمینه حمایت از طرح‌های افزایش موالید، بالغ بر ۹۵ هزار پرونده خدمات درمان ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی برای بیمه‌شدگان این سازمان تشکیل شده که هزینه ناشی از ارائه خدمات و داروهای درمان ناباروری در سال ۱۴۰۰ بالغ بر هزار و ۴۰۶ میلیارد ریال، در سال ۱۴۰۱ حدود دو هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال و در ۹ ماهه سال جاری تاکنون بالغ بر دو هزار و ۵۰۸ میلیارد ریال بوده است. همچنین تعداد خدمات ارائه شده به بیماران خاص بر اساس بسته سابق بیماران خاص و بسته خدمات بیماران صعب‌العلاج ابلاغی از سوی شورای عالی بیمه سلامت در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت با هزینه ای بالغ بر ۴۴۵ میلیارد تومان بوده است.

اسلامی به شمار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ملکی درحال احداث سازمان تأمین‌اجتماعی درسطح کشور اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳۳ مرکز درمانی جدید از جمله ۲ بیمارستان هدایت تهران و شهید املاکی لنگرود افتتاح شده و ۲۲ درمانگاه نیز درحال احداث است. به‌علاوه بیمارستان‌های جایگزین شهید فیاض‌بخش تهران و ۱۷ شهریور آبادان با ۶۶۰ تخت در ۶ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: ساماندهی مراقبت‌های سلامت سالمندان تحت پوشش، تشکیل پرونده الکترونیک دارویی بیماران بدون حضور بیمار در مدیریت درمان، انجام ویزیت و مشاوره برخط و استقرار نظام خرید راهبردی خدمات نیز از دیگر برنامه‌های در حال پیگیری در بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=28400
  • منبع : https://www.irna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.