• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

خروج از یک رابطه ناسالم ضرورت است

  • کد خبر : 28326
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۰
خروج از یک رابطه ناسالم ضرورت است
طلاق و ترک یک رابطه می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد و منجر به افزایش استرس، اضطراب و حتی افسردگی شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از پایگاه خبری علمی و تخصصی میگنا، طلاق یا جدایی به ندرت آسان است. درد ناشی از جدایی می تواند عمیق باشد، حتی برای کسانی که آغازگر جدایی هستند. پارادوکس دلشکستگی در پیچیدگی احساسات انسانی و ماهیت پیچیده روابط نهفته است. برخی ممکن است تصور کنند که اگر می‌خواهید از هم جدا شوید، باید درد را به حداقل برسانید. با این حال، همیشه به این سادگی نیست.

پیچیدگی عواطف انسانی

تصمیم برای پایان دادن به رابطه ممکن است منطقی و ضروری باشد، اما سرمایه گذاری احساسی و سابقه مشترک با شریک زندگی را نفی نمی کند. وقتی رابطه را ترک می‌کنید، نه تنها آن شخص را رها می‌کنید، بلکه امیدها، رویاها و تصوراتی را که برای زمان با هم بودن داشتید، رها می‌کنید.

ممکن است در فرار از یک رابطه ناسالم آرامش وجود داشته باشد، اما به طور کلی مقداری جذابیت یا شاید حتی مقداری عشق از دست رفته است. فردی که می رود ممکن است احساس گناه کند که رابطه به نتیجه نرسیده است، اگرچه هیچ اشتباه واقعی دیگری جز ناسازگاری وجود نداشته است. پیمایش این پیچیدگی عاطفی می تواند چالش برانگیز و زمان بر باشد.

از دست دادن هویت و روال

روابط اغلب به اجزای جدایی ناپذیر هویت ما تبدیل می شوند و زندگی های در هم تنیده منجر به روال های مشترک، عادات و احساس تعلق می شود. وقتی جدایی یا طلاق اتفاق می افتد، فقط از دست دادن شریک زندگی نیست، بلکه گشودن یک وجود مشترک است. تغییر ناگهانی می تواند خلاء ایجاد کند و افراد ممکن است خود را درگیر مسائل مربوط به هویت و هدف بیابند.

روال هایی که زمانی مشترک بودند، از مراسم صبحگاهی تا برنامه های آخر هفته، ناگهان تبدیل به تلاش های انفرادی می شوند. فقدان شریک زندگی روزمره مستلزم تاب آوری و تنظیم مجدد هویت و هدف است که اغلب به پریشانی عاطفی کمک می کند.

در حالی که با سؤالاتی در مورد اینکه بدون همسر قبلی خود چه خواهید کرد روبرو هستید، این فرصتی است برای یادگیری آنچه از شریک زندگی و یک رابطه طولانی مدت می خواهید. فکر کردن در مورد اینکه چه چیزی مؤثر بوده و چه چیزی مؤثر نیست، به شما در روابط آینده کمک می کند زیرا در مورد خواسته ها، انتظارات و نیازهای خود شفاف تر می شوید.

ترس از ناشناخته

قرار دادن دوباره خود در جایگاه قبلی مستلزم آسیب پذیری و شجاعت است. بسیاری از افراد قبل از ورود دوباره به زندگی مشترک جدید، وقت می‌گذارند و به خود اجازه می‌دهند تا دوباره جایگاه خود را به عنوان یک فرد مجرد پیدا کنند. انسان‌ها به دنبال آشنایی و امنیت هستند، بنابراین «ناشناخته» اغلب باعث اضطراب و شک و تردید به خود می‌شود. یادآوری این نکته که تغییر فرصت‌ها را به ارمغان می‌آورد می‌تواند مفید باشد.

شناخت و پیمایش درد

بسیاری از شما شنیده اید که باید از طریق جدایی بگذرید، نه در کنار آن. برای پیمایش احساسات و درد، وقتی متوجه شدید که احساسی دارید، آن احساس را به نام خودش نام ببرید. وقتی شک و تردیدی در شما بروز کرد، به آن برچسب مضطرب بزنید. وقتی بحثی در گذشته مطرح می شود، به آن برچسب عصبانیت یا ناامیدی بزنید. وقتی یک زمان خوب را به یاد می آورید و دلتان برای همسر سابقتان تنگ می شود، به آن برچسب غمگینی یا دلتنگی بزنید. این تصدیق، به حرکت احساسات در مسیر طبیعی خود کمک می کند و بهبود را تسهیل می کند.

در ادامه چند استراتژی اضافی برای غلبه بر درد ناشی از جدایی آورده شده است:

خود بازتابی و پذیرش

به احساسات خود فکر کنید و آنها را بدون قضاوت بپذیرید. پیچیدگی احساسات خود را در آغوش بگیرید و بدانید که احساس ترکیبی از آرامش، غم و دلتنگی طبیعی است.

به دنبال پشتیبانی

افکار و احساسات خود را با دوستان مورد اعتماد، خانواده یا یک درمانگر به اشتراک بگذارید. سیستم پشتیبانی می‌تواند آسایش و چشم‌اندازی را فراهم کند و به شما کمک کند ضرر خود را به‌طور موثر پردازش کنید. احاطه کردن خود با تأثیرات مثبت محیط پرورشی و حمایتی مانند گروه درمانی می‌تواند کمک مفیدی برای شما باشد.

پذیرش تدریجی تغییر

به خودتان زمان و فضا بدهید تا با تغییرات سازگار شوید. به تدریج روال های جدیدی ایجاد کنید و سرگرمی های خود را که تحت الشعاع رابطه قرار گرفته اند، دوباره کشف کنید. این به ایجاد حس جدیدی از هویت و اعتماد به نفس کمک می کند.

تعیین مرزها

برای تسهیل روند بهبودی، مرزهای واضحی را با شریک سابق خود تعیین کنید. در صورت نیاز تماس را به حداقل برسانید و سلامتی خود را بر حفظ ارتباطی که ممکن است مانع بهبود عاطفی شما شود، اولویت دهید.
تعیین مرزها به افراد این امکان را می دهد که بین خود و شریک قبلی خود فضای عاطفی ایجاد کنند. این جدایی برای بهبودی ضروری است، زیرا محرک‌های عاطفی را که می‌توانند مانع روند حرکت و دستیابی به دیدگاهی صحیح شوند، کاهش می‌دهد.
وضوح فکری برای خاتمه دادن ضروری است، زیرا به افراد کمک می کند تا شرایط جدایی خود را درک کنند و عواقب عاطفی پس از آن را هدایت کنند.

تمرکز بر خودمراقبتی

جدایی می تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد و منجر به افزایش استرس، اضطراب و حتی افسردگی شود. با درگیر شدن در فعالیت‌هایی که باعث نشاط می شوند (تمرین ذهن آگاهی و مراقبت از سلامت کلی) مراقبت از خود را در اولویت قرار دهید. اگرچه ممکن است افراد در طول یک رابطه با هویت شریک زندگی خود در هم تنیده شوند، اما مراقبت از خود امکان کشف مجدد علایق و اهداف را فراهم می کند و این فرآیند خودیابی رشد فردی را تقویت می کند و به فرد کمک می کند تا دوباره با ارزش ها و اولویت های خود ارتباط برقرار کند.

نتیجه

جدایی یا طلاق می‌تواند واقعاً سخت باشد، اما یادآور این است که احساسات ما چقدر می‌توانند زیبا و یکپارچه باشند. در حالی که در مراحل درمانی هستید، مهم است که با خود صبور و مهربان باشید. با توجه پاسخ های احساسی خود، در مورد اینکه چه کسی هستید و به چه چیزی نیاز دارید، بیشتر خواهید آموخت. در نتیجه احتمالاً به فردی قوی تر و با اعتماد به نفس تبدیل خواهید شد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=28326
  • منبع : https://www.migna.ir

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.