• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

طرح ملی هوای مادری

  • کد خبر : 25634
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷
طرح ملی هوای مادری
سازمان ملی تعلیم و تربیت بر اساس ارزش‌ها، پندارها و الگوی تربیت خوبی که مد نظرش است؛ به دنبال طراحی دوره‌ها و برنامه‌های ترویجی است که نه تنها در کودکستان‌ها که در خانواده‌ها هم اجرایی شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری مهر، از چند سال قبل که مسئولیت اداره مهدهای کودک و کودکستان‌ها از سازمان بهزیستی به نهاد جدیدالتاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت سپرده شد؛ مشخص بود که امر تعلیم و تربیت در تلاش است تا ذیل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تغییرات مهمی در تربیت کودکان زیر ۷ سال ایفا کند.

در این راستا سازمان ملی تعلیم و تربیت تنها به کودکان حاضر در کودکستان‌ها توجه نمی‌کند و قرار است برنامه‌های تحولی خود در امر تربیت را به خانواده‌ها هم بکشاند.

مجتبی همتی فر رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک مهر سال جاری در یک نشست خبری با بیان اینکه هفت میلیون و سیصد هزار کودک داریم که فعلاً به همه آنان دسترسی نداریم؛ گفت: کودکانی که به شکل نظام مند در مهدهای کودک هستند حدود نهصد هزار نفر است که به نسبت کل کودکان زیر هفت سال بسیار ناچیز است. تا سال ۱۴۰۷ فرصت داریم تمام این جامعه حدود چهار میلیون نفری را پوشش دهیم.

بر اساس یک اصل در سازمان تعلیم و تربیت کودک، مهم‌ترین حق کودک در دوره سنی زیر ۷ سال، حق داشتن تفریح، بازی، شادی و کارهای فرهنگی و هنری است. کودک باید ارزش‌های خوب و پندارها و رفتارهای خوب را از طریق تفریح و آموزش یاد بگیرد.

این حقوق همان چیزی است که سازمان ملی تعلیم و تربیت به دنبال است و بر اساس همان ارزش‌ها، پندارها و رفتارهای خوبی که مد نظرش است؛ به دنبال طراحی دوره‌ها و برنامه‌های تبلیغی و ترویجی است که نه تنها در کودکستان‌ها که در خانواده‌ها هم اجرایی شود. یکی از این طرح‌های تبلیغی طرح ملی هوای مادری است؛ طرحی برای حمایت از مادران و کودکان در هر یک از محلات.

محل آغاز این طرح ملی، مشهد معرفی شده است و نظام تعلیم و تربیت در این طرح تلاش می‌کند با حمایت از تشکل‌های فعال در عرصه مادران و کودکان، اعتبارات خوبی را برای مجموعه‌های مادر و کودک دریافت کند.

هم افزایی توانمندی مجموعه‌های تربیتی در طرح ملی هوای مادری

حسین علیزاده دبیر اولین رویداد ملی هم افزایی فعالان شاخص مادر و کودک با این توصیف که طرح اولیه این دبیرخانه با هدف هم‌افزایی، ارتقا، حمایت و توسعه فعالیت‌های گروه‌های مادر و کودک و همچنین ایجاد جریان گفتمانی مادر و کودک در سراسر کشور شکل گرفته است، گفت: اولین رویداد ملی هم افزایی فعالان حوزه مادر و کودک با نام “هوای مادری” با محوریت ۳ اصل مهم شامل حمایت از توسعه مجموعه‌های مادر و کودک – ارتقا الگوی عملیاتی رشد مادر و کودک – تجربه‌های موفق کنشگری مادران در محله است.

علیزاده با اشاره به اینکه این رویداد با حمایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، دفتر امور بانوان وزارت کشور و همکاری آستان قدس رضوی در روزهای ۲۰ و ۲۱ دی ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار خواهدشد؛ گفت: مدعوین رویداد ذکرشده ۳۰ هسته برگزیده از میان فعالان شاخص مادر و کودک هستند. وی همچنین به ۱۴ هیأت کودکانه هم اشاره کرد که در اولین فراخوان هیأت و کودک برگزیده شده‌اند و در این رویداد به ارایه تجربیات خود می‌پردازند.

تجربیات موفق مادران در تربیت کودک مورد حمایت راهبرهای تخصصی قرار می‌گیرند و تکثیر خواهند شد

علیزاده بیان داشت: هم افزایی تخصصی فعالان شاخص، تجربه نوردی و بیان تجربیات موفق مادرانه در محلات و تکمیل بوم چالش‌ها و اقدامات اختصاصی هر مجموعه با کمک راهبرهای تخصصی از جمله برنامه‌های این رویداد ملی است.

وی افزود: غالب حمایت‌های صورت‌گرفته در کشور به فعالیت‌های دانشجویی و دانش آموزی اختصاص داشته و کمتر فرصتی برای رشد مادر به عنوان محور نهاد خانواده و پرورش‌دهنده نسل‌های آینده فراهم شده است. در طرح ملی هوای مادری به دنبال گروه‌هایی هستیم که با تاکید بر حال خوب مادر به عنوان محور خانواده، برای بسترهای رشد و ارتقای توأمان مادر و کودک برنامه‌ریزی کرده باشند. روح حاکم بر این فعالیت‌ها تکریم نقش مادری، تسهیل‌گری در امر فرزندپروری، تقویت هم‌افزایی محلی مادران و ایجاد شبکه مواسات و تخصصی مادری است.

در طرح ملی هوای مادری به دنبال گروه‌هایی هستیم که با تاکید بر حال خوب مادر به عنوان محور خانواده، برای بسترهای رشد و ارتقای توأمان مادر و کودک برنامه‌ریزی کرده باشند.

دبیر طرح ملی هوای مادری افزود: آموزش‌های تخصصی مربوط به رشد کودکان زیر هفت سال، راهبری الگوهای عملیاتی جهت تنوع بخشی به رشد فردی و اجتماعی مادران به عنوان محور خانواده و تسهیل گری زیرساخت‌های لازم جهت تداوم و تعمیق از جمله مکان و مجوز برای این گروه‌ها از ظرفیت‌هایی است که با حمایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برای این طرح محقق شده است.

نحوه شرکت در طرح ملی هوای مادری

علاقه مندان جهت ارتباط با دبیرخانه می‌توانند با ثبت گروه‌های فعال در سایت هوای مادری (که در پوستر فوق ذکر شده است) پس از بررسی در شورای دبیرخانه از مزایای این طرح بهرمند شوند.

می‌توان امیدوار بود با توجه به تعدد و تنوع طرح‌های ارسالی به دبیرخانه هوای مادری، در آینده نزدیک شاهد بالندگی، ارتقا و دسترسی عمومی مادران و کودکان به این خدمات ارزنده خواهیم بود اما این مساله نیازمند توجه جدی به دریافت طرح‌های مختلف و بهره مندی از روش‌ها و سلیقه‌های گوناگون در تربیت کودک است.

اگر چه طرح ملی هوای مادری به تازگی اجرایی شده و هنوز خیلی زود است تا اثرات آن را به صورت مشهود ببینیم؛ با این حال این سوال مهم همچنان مطرح است که خانواده‌ها تا چه میزان از این طرح آگاه می‌شوند و چقدر از تجربیات موفق مادران در تربیت کودک استفاده خواهند کرد.

طبیعی است که اگر خانواده‌ها برگزاری یک رویداد ملی موفق را در زمینه تعلیم و تربیت کودک ببینند علاوه بر استفاده از تجربیات موفق ارایه شده در این دوره، حتماً در دوره‌های بعدی نیز خود حضور خواهند یافت.

به طور کلی می‌توان گفت سازمان ملی تعلیم و تربیت برای اولین بار اقدام به معرفی تجربیات موفق تربیتی درون خانواده کرده و با این طرح ملی، کمی از فضای کودکستان‌ها جدا شده است و به دنبال ترویج شیوه‌های موفق تربیتی با محوریت محله است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=25634
  • منبع : https://www.mehrnews.com/news

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.