• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

کاهش فرانشیز پرداختی بیمه‌شدگان همگانی

  • کد خبر : 19039
  • ۱۵ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
کاهش فرانشیز پرداختی بیمه‌شدگان همگانی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران توضیحاتی درباره اقدامات این سازمان برای بیمه رایگان سه دهک پایین جامعه ارائه کرد و گفت: مصوبه اخیر مجلس حاکی از اختصاص ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمه رایگان است که البته با وجود پیشرفت کار هنوز ریالی از این مبلغ به ما پرداخت نشده است.

به گزارش تسریر، دکتر محمدمهدی ناصحی با اشاره به اینکه سازمان بیمه سلامت بحث گسترده پوشش بیمه‌ای را در جامعه دنبال می‌کند، گفت: با احتساب بیمه‌شدگان جدید ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بیمه شده در آمار خود با ثبت کد ملی داریم. البته گاهی این افراد به دلیل تمام شدن اعتبار بیمه‌ای‌شان از آمار خارج می‌شوند و مجددا وارد آمار می‌شوند. این تعداد بیمه شده در تمام اقشار شامل عشایر، اتباع، افراد مجهول‌الهویه، خانواده زندانیان، معتادان، کارمندان محترم دولت،  خانواده معظم شهدا و … هستند.

او بیان کرد: در مورد اتباع قانونی و مجاز در کشور، یک میلیون نفر می‌توانند تحت پوشش سازمان بیمه سلامت باشند که فعلا حدود ۲۰۰ هزار نفر را تحت پوشش داریم؛ برخی از اتباعِ مبتلا به بیماری‌های مزمن و آسیب پذیر حتی رایگان بیمه شده‌اند و خدماتی مانند دیالیز و… و. را رایگان دریافت می‌کنند. آمادگی داریم مابقی این افراد هم با پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار گیرند. برای اتباع غیرقانونی نیز هنوز در کشور تصمیمی گرفته نشده است؛ باید کد شناسایی به آنها تعلق گیرد و اعتبار لازم هم برای بیمه کردن این افراد در نظر گرفته شود.

وی افزود: تقریبا ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شده در صندوق روستایی و نزدیک ۱۷ میلیون نفر نیز در صندوق بیمه همگانی سازمان بیمه سلامت هستند. در ۵ صندوق بیمه‌ای خود طیف گسترده‌ای از افراد را تحت پوشش داریم و خدمات مناسب بیمه‌ای ارائه می‌دهیم. اکنون نیز با طرح اخیر بیمه مبنی بر بیمه کردن رایگان دهک‌های پایین جامعه، ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به ما معرفی شدند که با رفع همپوشانی‌ها ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به شکل قطعی تحت پوشش بیمه رفتند. ۶۰۰ هزار نفر نیز در حاشیه شهرها بیمه رایگان شدند و این فرصت در کشور گسترش یافت. نکته قابل توجه این است که در برخی مناطق حتی برای این افراد پزشک خانواده هم در نظر گرفتیم که نسبت پزشک به جمعیت مناسب باشد.

او با اشاره به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اختصاص بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی برای بیمه رایگان، بیان کرد: در فاز اول این برنامه ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و در تمدیدی اول تیر این سازمان، مجددا ۳ میلیون نفر در سه دهک پایین قرار داشتند که بیمه برایشان رایگان شده است که البته این افراد در آمار جدید ما نمی‌آیند چون آنها پیش‌تر هم بیمه شده‌ ما بودند اما تنها نوع بیمه و پرداختی آنها تغییر کرد.

ناصحی تاکید کرد: اعتبار ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان برای بیمه کردن ۶ میلیون نفر جمعیت است؛ البته از رقم مصوب هنوز حتی یک ریال هم به ما پرداخت نشده است.

او ادامه داد: در بحث بیمه رایگان سه دهک پایین جامعه اطلاعات را هر چند با اندکی تاخیر اما از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گرفته‌ایم و به سرعت همه افراد مشمول را بیمه رایگان کردیم. در واقع بدون اختصاص اعتبار در همان روزهای اول، نزدیک ۴۰ میلیارد تومان هزینه پرداخت کردیم. درصدد تقویت بسته‌های خدمتی خود هستیم و در تلاشیم برخی از افراد مانند خانواده‌های آسیب‌پذیر را به بیمه‌های مکمل پیوند دهیم.

او با تاکید بر لزوم همکاری سریع و به موقع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: پاسخ آزمون ارزیابی وسع را حدودا یک ماهه به دست ما رسانده‌اند اما برای دهک‌های سه به بعد هم نیاز است که با ما همکاری داشته‌ باشند تا وقتی بیمار به ما رسید، ‌ معطل نشود.

وی با اشاره به اینکه در بحث بیمه همگانی فرانشیز پرداختی از سوی بیماران کاهش یافته است، بیان کرد: در بخش بستری سهم این بیماران (سه دهک اول) تنها ۵ درصد و در بخش سرپایی سهم پرداختی بیماران ۲۰ درصد است. در سایر دهک‌ها نیز پرداختی بیمار درحوزه سرپایی ۳۰ درصد و در بستری ۱۰ درصد است. بیمه شدگان کمیته امداد و بهزیستی نیز فرانشیر بستری صفر دارند و اگر از مسیر خود وارد شوند از آنها ریالی هزینه در بخش بستری گرفته نمی‌شود. در بخش سرپایی هم تنها فرانشیز ۱۵ درصدی از آنها گرفته می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بیمه سلامت در حال برداشتن گام‌هایی مناسب به سمت جلو است، تصریح کرد: با وجود شرایط اقتصادی موجود باید به این بخش از افراد توجه کرد و این امر در بیمه سلامت از اولویت‌های ما است. البته با شرایط ایده‌آل خود فاصله داریم اما در حال ترسیم روزهای پیش‌رو و رسیدن به آن شرایط ایده‌آل هستیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره وضعیت پرداختی‌های این سازمان به مراکز و موسسات طرف قرارداد، گفت: مدت‌ها بود که در بیمه پرداخت‌های ما حداقل ۶ تا ۸ ماه تاخیر داشت در حالی که اکنون تمام پرداخت‌ها بروز است و مطالبات سال ۱۴۰۰ همه مراکز دولتی و خصوصی را کاملا پرداخت کرده‌ایم. مطالبات سال جاری نیز عمدتا پرداخت شده است. این اقدامات برای جلب اعتماد پزشکان، بیمارستان‌ها و… است تا بیمه شده‌ ما را تکریم کنند. این ارتباط پیش از این کاملا قطع شده بود و بیمارستان‌هایی که قبلا با ما قرارداد نمی‌بستند به دنبال بروز شدن پرداختی‌ها خودشان برای عقد قرارداد با ما پیش‌قدم می‌شوند که همه‌ اینها در نهایت به نفع بیمار خواهد بود.

وی در پایان تاکید کرد: هدف ما رشد همگون در تمام بخش‌های بیمه‌ای بوده است و سعی کردیم به تمام بخش‌ها یکسان توجه کنیم. امسال ما رتبه هشتم فناوری اطلاعات را در بین ۱۷۰ دستگاه اجرایی کشور به دست آوردیم و در بخش شفاف‌سازی نیز رتبه پنجم را به دست آوردیم. ان‌شاءالله در آینده بتوانیم بیمه هوشمند و مناسب‌تری داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=19039

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.