• امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 16 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

عوارض مزوتراپی پوست و مو چیست؟

  • کد خبر : 16468
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
عوارض مزوتراپی پوست و مو چیست؟
مزوتراپی روش‌ درمانی است که علاوه بر از بین بردن چین و چروک برای درمان سلولیت، ریزش مو و درمان پوست‌های دهیدراته مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش تسریر، مزوتراپی از روش‌های درمانی است که علاوه بر از بین بردن چین و چروک برای درمان سلولیت، ریزش مو و درمان پوست‌های دهیدراته مورد استفاده قرار می‌گیرد. واژه مزوتراپی در زبان لاتین به معنی لایه میانی است، همانطور که از نامش پیداست تزریق مزوتراپی در لایه دوم پوست انجام می‌شود.

همانطور که در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی عنوان شده است: این روش درمانی در علم پزشکی سابقه طولانی دارد، پزشکان در قرن ۱۲ میلادی در کشور فرانسه برای اولین بار از روش مزوتراپی استفاده کردند. در آن زمان با استفاده از سوزن‌های بسیار ظریفی، سوراخ‌هایی روی پوست صورت ایجاد می‌کردند. سپس مواد گیاهی و تقویت کننده را روی پوست قرار می‌دادند تا از همان منافذ ایجاد شده جذب پوست شوند.
امروزه مزوتراپی به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود، اما در عین حال می‌تواند عوارض بسیاری داشته باشد. در ادامه مقاله با مزوتراپی و عوارض آن بیشتر  آشنا خواهید شد.

مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی یکی از روش‌های درمانی برای رفع مشکلات پوست و مو است. این روش با تزریق مواد معدنی، ویتامین‌ها، اسید هیالورونیک‌ها، مواد مغذی، کوانزیم‌ها و … به پوست سر و صورت انجام می‌شود. با تزریق این مواد کمبودهای موجود در بدن برطرف می‌شود و هورمون‌ها در حالت متعادل قرار می‌گیرند.

با توجه به آنچه در dermnetnz  گفته شده: مزوتراپی انواع مختلفی دارد. پزشک متخصص با توجه به مشکل فرد(تجمع چربی، کمبود کلاژن در پوست، ریزش مو و…) یکی از روش‌ها را انتخاب می‌کند. تعداد جلسات مزوتراپی برای هر فردی بین ۸ تا ۱۵ جلسه متغیر است.

عوارض مزوتراپی مو چیست؟

یکی از روش‌های درمانی که به دنبال ریزش مو، توسط پزشک به فرد پیشنهاد می‌شود مزوتراپی است. در مزوتراپی مو، ترکیبی از مواد مورد نیاز فولیکول مو برای رشد(هورمون‌ها، ویتامین‌ها، آمینواسیدها، عصاره‌های گیاهی و…) در یک جلسه به پوست سر تزریق می‌شود. عمق تزریق حدود ۲ تا ۴ میلی‌متر است و از طرفی با تزریق این ترکیبات، فولیکول مو تحریک به رشد می‌شود.

بلافاصله در مدت کوتاهی پس از مزوتراپی، ریزش موهایتان متوقف می‌شود. این روش در مقایسه با سایر روش‌ها بازده سریع‌تری دارد و تعداد جلسات با توجه به تشخیص پزشک متفاوت است. اما نباید این موضوع را فراموش کرد که مزوتراپی در کنار فوایدی که می‌تواند برای مو داشته باشد، معایب و عوارضی هم دارد. ازجمله عوارض مزوتراپی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مزوتراپی به صورت تزریقی انجام می‌شود. بعد از ۳ الی ۴ روز کبودی، خارش و سوزن محل تزریق از بین می‌رود.
  • یکی از عوارض مزوتراپی مو، عفونت باکتریایی است. امکان ایجاد این عفونت بسیار کم است، اما در صورت بروز آن بهتر است با پزشک مشورت کنید.
  • عوارض معمول و رایج مزوتراپی مو، سردرد است.
  • حساسیت و آلرژی به لیسیتین موجود در محلول مزوتراپی از دیگر عوارض آن است. در جلسه مشاوره با پزشک باید تست حساسیت انجام شود.
  • انجام مزوتراپی در زمان‌های بارداری و شیردهی، دوران قاعدگی، عفونت، تومورهای خوش‌خیم و بدخیم ممنوع است.
  • از دیگر عوارض مزوتراپی می‌توان به برجستگی در محل تزریق، لکه های تیره پوست و قرمزی و حالت تهوع اشاره کرد.

عوارض مزوتراپی صورت چیست؟

یکی از روش‌های غیرجراحی برای جوانسازی پوست صورت است. از این روش علاوه بر صورت، روی گردن و زیر چشم هم استفاده می‌کنند. در مزوتراپی صورت با کمک سوزن‌های ریزی ترکیب حاوی(ویتامین، آنتی‌اکسیدان، آمینواسید) را وارد لایه میانی پوست می‌کنند. این مواد علاوه بر تحریک متابولیسم پوست صورت، تولید کلاژن و الاستین پوست را افزایش می‌دهد. در نتیجه منجر به جوانسازی پوست صورت و از بین رفتن نشانه‌های افزایش سن می‌شوند.

مزوتراپی پوست صورت با وجود اینکه به جوانسازی و تغذیه پوست کمک می‌کند، اما مانند سایر درمان‌های زیبایی عوارضی را در بردارد. این عوارض مزوتراپی عبارتنداز:

  • اگر در استریل کردن وسایل و ابزار کار از ضدعفونی کننده ضعیف استفاده کنند، احتمال انتقال بیماری‌های عفونی و پوستی افزایش می‎یابد.
  • اگر محلول ترکیبی به صورت اشتباه توسط پزشک تزریق شود، می‌تواند عوارضی چون قرمزی و تورم، برجستگی در محل تزریق را به همراه داشته باشد.
  • به دلیل وجود ژل اسید هیالورونیک خالص در ترکیبات داخل سوزن، ممکن است فرد به این ماده حساسیت و آلرژی داشته باشد.
  • از دیگر عوارض مزوتراپی در ناحیه تزریق می‌توان به خونریزی، کبودی، خارش و درد ناحیه اشاره کرد.

چطور می‌توان عوارض مزوتراپی را کاهش داد؟

مزوتراپی عوارض شدید و زیادی ندارد. با این حال با رعایت برخی نکات می‌توان همین عوارض کاهش داد و دوره نقاهت را کوتاهتر کرد.

انتخاب کلینیک و پزشک مناسب

یکی از مهم‌ترین نکات قبل از انجام مزوتراپی، انتخاب یک کلینیک و پزشک حرفه‌ای است. در حال حاضر کلینیک‌های بسیاری خدمات جوانسازی پوست را ارائه می‌کنند، اما بازده و نتیجه کار مهم است.
سعی کنید قبل از انجام مزوتراپی نمونه کار کلینیک و افرادی که در آنجا، مزوتراپی انجام داده‌اند را ببینید.

تست حساسیت

در مزوتراپی پوست، مو و لاغری ترکیباتی که با تزریق وارد بدن می‎شوند در بسیاری از موارد می‌توانند باعث ایجاد حساسیت برای فرد شوند. بهترین کار آن است که قبل از انجام مزوتراپی در کلینیک از شما تست حساسیت گرفته شود. این تست نشان می‌دهد که آیا نسبت به مواد تزریقی حساسیت و آلرژی دارید یا نه. درصورتی که حساسیت داشته باشید نمی‌توانید مزوتراپی انجام دهید و پزشک راه درمانی دیگری را مقابلتان قرار می‌دهد.

انجام دقیق مراقبت های بعد از تزریق مزوتراپی

بعد از انجام مزوتراپی بهتر است نکاتی را که پزشک به شما می‌گوید رعایت کنید. در صورت رعایت نکردن آن‌ها عوارض مزوتراپی بیشتر می‌شود.

مراقبت های بعد از تزریق مزوتراپی صورت و پوست عبارتنداز:

  • درصورت مشاهده قرمزی تا زمانی که رفع نشده از مصرف اسید گلیکولیک جلوگیری کنید.
  • به دلیل خشک شدن پوست، بهتر است از یک مرطوب کننده مناسب پوستتان استفاده کنید.
  • از محصولات آرایشی برپایه مواد معدنی استفاده کنید.
  • تا ۵ روز پس از مزوتراپی، وارد آبی که حاوی کلر است نشوید.
  • زمانی که در تماس مستقیم نور خورشید هستید از ضدآفتاب استفاده کنید.
  • تا زمان بهبودی کامل از لایه‌بردار پوست و لیزر نباید استفاده کرد.

مراقبت های بعد از تزریق مزوتراپی مو عبارتنداز

  • تا ۲۴ ساعت بعد از مزوتراپی از استفاده ماینوکسیدیل، حالت دهنده مو و مواد آرایشی مو جلوگیری کنید.
  • تا هشت ساعت پس از مزوتراپی مو، حمام نروید. از روز سوم می‌توانید با آب ولرم حمام کنید.
  • درصورت هرگونه برآمدگی روی سرتان بهتر است با کلینیک تماس بگیرید. این برآمدگی بیشتر به دلیل تزریق محلول است.
  • تا ۲۴ ساعت بعد از مزوتراپی از خوردن داروهایی چون آسپرین، ویتامینE و ایبوپروفن خودداری کنید.
  • تا دو روز بعد از مزوتراپی، ورزش نکنید. ورزش کردن باعث می‌شود تا محلول تزریق شده از پوست سر به همراه تعریق خارج شود.

بیشتر بخوانید:

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=16468
  • منبع : https://clinicsadaf.com/-/#mzwtrapy_chyst

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.