• امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

ایمپلنتی که علائم بیماری پارکینسون را معکوس کرد

  • کد خبر : 12973
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۰
ایمپلنتی که علائم بیماری پارکینسون را معکوس کرد
تصور می‌شود که یک بیمارستان در بریستول اولین جایی است که توانسته با کاشت دستگاه کوچکی در مغز علائم بیماری پارکینسون را معکوس کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر به نقل از بی‌بی‌سی، جراحان بیمارستان “Southmead” از یک دستگاه کوچک تحریک عمقی مغز (DBS) برای از بین بردن الگوهای غیرطبیعی فعالیت سلول‌های مغزی که در نتیجه‌ی ابتلا به بیماری پارکینسون ایجاد می‌شود، استفاده کردند.

“تونی هاولز” (Tony Howells)، اولین فردی که این درمان را به عنوان بخشی از یک کارآزمایی دریافت کرد، می‌گوید که تاثیر آن “شگفت انگیز” بوده است.

۲۵ بیمار برای آزمایشی که سال آینده به پایان می‌رسد، انتخاب شده‌اند.

“هاولز” که در سال ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی قرار گرفته است، می‌گوید: قبل از عمل، من با همسرم به پیاده‌روی رفتم و ۲۰۰ یارد (۱۸۲ متر) از ماشین فاصله گرفتم و پس از آن مجبور شدم برگردم؛ زیرا نمی‌توانستم ادامه‌ بدهم. بعد از عمل، که ۱۲ ماه بعد بود نیز دوباره به پیاده‌روی رفتم و ۲.۵ مایل (چهار کیلومتر) پیمودم و حتی می‌توانستم بیشتر از آن هم راه بروم. این شگفت انگیز بود.

ایمپلنتی که علائم بیماری پارکینسون را معکوس کرد

در حال حاضر هیچ درمانی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد. علائم این بیماری که منجر به آسیب تدریجی بخش‌هایی از مغز در طی چندین سال‌ می‌شود، شامل لرزش غیر ارادی قسمت‌هایی از بدن، حرکت آهسته، سفت شدن عضلات و از دست رفتن انعطاف‌پذیری است.

بیشتر افراد در سنین بالای ۵۰ سال علائم آن را بروز می‌دهند، اما حدود پنج درصد از مبتلایان اولین علائم را در سنین کمتر از ۴۰ سالگی تجربه می‌کنند. جراحی‌های سنتی برای پارکینسون شامل کاشت یک باتری نسبتاً بزرگ در قفسه سینه به همراه سیم‌هایی است که از زیر پوست تا بالای سر ادامه می‌یابند.

سیستم جدید تحریک عمقی مغز، کوچکترین سیستمی است که تا به حال ساخته شده و شامل یک باتری کوچک کاشته شده در جمجمه است. این سیستم تکانه‌های الکتریکی را مستقیماً به مناطق مورد نظر در مغز ارسال می‌کند. برای انجام این کار، پروب‌های الکتریکی در جمجمه و در اعماق مرکز مغز، به هسته‌های زیر تالاموس متصل می‌شوند. انجام این جراحی جدید تنها سه ساعت زمان می‌برد، یعنی تقریبا نصف زمانی که برای کاشت باتری‌های بزرگ‌تر صرف می‌شد.

“هاولز” می‌گوید: تا زمانی که برای شما اتفاق نیفتد، نمی‌توانید درک کنید که پارکینسون چقدر آزاردهنده است. بستن بندهای کفش تبدیل به کاری بزرگ می‌شود و این بر روی زندگی روزمره شما تاثیر زیادی می‌گذارد. وی می‌افزاید اینکه دوباره توانسته گلف بازی کند و کارهایش را بسیار سریع‌تر از قبل انجام دهد، به او بسیار کمک کرده است.

ایمپلنتی که علائم بیماری پارکینسون را معکوس کرد

دکتر آلن وون

“North Bristol Trust” که یک مرکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت ملی است، تاریخچه‌ی پرافتخاری در زمینه جراحی مغز برای کاهش علائم مخرب پارکینسون دارد.

“استیو گیل” (Steve Gill) جراح مغز و اعصاب، به طور خستگی‌ناپذیر در کنار دکتر “آلن وون” (Alan Whone)، متخصص مغز و اعصاب کار کرده است.

۱۰ سال پیش (در سال ۲۰۱۲) آن‌ها به جذب ۴۲ داوطلب مبتلا به پارکینسون به عنوان بخشی از یک آزمایش سه میلیون پوندی پرداختند تا نشان دهند که چگونه تزریق دارویی به مغز به نام GDNF می‌تواند زندگی بیماران را به طور اساسی تغییر دهد.

پیشرفت اخیر  می‌تواند زندگی هزاران بیمار مانند “تونی” را تغییر دهد، اما تنها در صورتی که NHS منابع لازم برای انجام این عمل را داشته باشد.

دکتر “آلن وون” می‌گوید: حدود ۱۴۰ هزار نفر مبتلا به پارکینسون در بریتانیا زندگی می‌کنند که حدود ۱۴ هزار نفر از آن‌ها می‌توانند از این دستگاه بهره‌مند شوند.

او توضیح داد: اگر شما مسن‌تر هستید، یا اگر به عنوان بخشی از بیماری پارکینسون دچار مشکل حافظه شده‌اید، این دستگاه برای شما مناسب نیست. اما اگر شما فردی جوان‌تر هستید که می‌توانید جراحی مغز و غیره انجام دهید، این دستگاه برای شما کاربردی است.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=12973

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.