• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

لطفا از آبروریزی وحشت نداشته باشید!

  • کد خبر : 12053
  • ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰
لطفا از آبروریزی وحشت نداشته باشید!
خشونت در کودکان ناگهانی اتفاق نمی‌افتد، اما خیلی وقت‌ها تبعاتی پیش‌بینی نشده دارد و والدین را در منگنه تصمیم‌گیری قرار می‌دهد. خیلی از ما در این شرایط با ترس از متهم شدن به تربیت نادرست کودک به سرعت به دنبال مطالبه او می‌رویم و خیلی وقت‌ها نمی‌دانیم با ترس از یک آبروریزی بی‌اهمیت در آینده فرزندمان را تبدیل به فردی خشن و خودخواه می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، در مهمانی هستید. در جمعی که چندان هم با آن‌ها میانه نزدیکی ندارید، یا این که در فروشگاهی شلوغ مشغول خرید شده‌اید، ناگهان کودک‌تان مطالبه‌ای نشدنی را پشت سر هم تکرار می‌کند. پاسخ نه شما بن بست این بگو و مگو است. کار از کار می‌گذرد و کودک به شما حمله می‌کند و در حضور همان جمعی که در آن به شدت معذب هستید با همان دست‌های کوچکش و زوری که ندارد شروع به کتک زدن شما می‌کند. تجربه روانشناسان بالینی می‌گوید خیلی وقت‌ها در این شرایط وحشت از آبروریزی، فاجعه تربیتی دیگری را رقم می‌زند. شما از ترس این که متهم به تربیت نادرست فرزندتان شوید همان لحظه کوتاه می‌آیید و خواسته اش را اجابت می‌کنید. کودک‌تان آرام می‌شود و یاد می‌گیرد که فقط با خشونت می‌تواند به اهدافش برسد! «الهام موسوی»ر وانشناس کودک در این زمینه مطالعه و تحقیقات زیادی داشته است و می‌گوید در چنین شرایطی چند مرحله رفتاری باعث می‌شود مدیریت این وضعیت را به دست بگیرید و کودک تان را از این رویه غلط جدا کنید.

پرخاشگری ممنوع!

اگر به هر دلیلی در جمعی کودک‌تان به شما حمله کرد رفتار او را تکرار نکنید. این کار باعث می‌شود پرخاشگری تثبیت بیشتری در ذهن و رفتار کودک‌تان پیدا کند. بزرگسالان الگوی کودکان هستند و اگر ببینند شما هم مثل او از کوره در رفته‌اید به این نتیجه می‌رسد که چون دوستش دارید پافشاری بیشتر جواب می‌دهد و این شما هستید که از خشونت‌تان کوتاه می‌آیید. پس داد نزنید. پرخاش نکنید. تنبیه در این شرایط مطلقا جواب نمی‌دهد. شما به تنها چیزی که نیاز دارید چهره‌ای از پدر یا مادری است که در آرامش برخورد قاطعانه‌اش را ادامه می‌دهد و در آن صبوری می‌کند.

اصلا خجالت نکشید

مطالبات بچه‌ها در جمع های فامیلی، مهمانی و هنگام خرید در بازارها و فروشگاه‌های شلوغ بیشتر از زمان‌های دیگر است. اغلب این خواسته ها هم شدنی نیست. پس اگر در این وضعیت کودک‌تان شروع به کتک زدن شما با سرو صدا و گریه و زاری کرد اصلا خجالت نکشید. کسی که در آن لحظه شما را متهم به تربیت نادرست می‌کند هیچ نقشی در زندگی شما و آینده فرزندتان ندارد. پس در وهله اول خونسردی تان را حفظ کنید. یادتان باشد باید قاطع و در عین حال مهربان به نظر برسید. وحشت از آبروریزی باعث می‌شود خیلی زود کوتاه بیایید و برای ساکت کردن جیغ های فرزندتان دست به هر کاری بزنید. اگر قاطع بمانید و مقابل درخواست غیر منطقی کودک تان ایستادگی کنید جیغ های او چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد. اما اگر وحشت از آبروریزی باعث شود همان لحظه مطیع او شوید او را برای همیشه تبدیل به فردی زروگو، خشن، غیر منطقی و خودخواه می‌کنید.

در این شرایط نخندید

خنده و مهربانی بی جای شما همه چیز را در یک آن خراب می‌کند. در این شرایط برای آرام کردن بچه ها نباید بخندید. این باعث شدت کتک زدن و ایجاد سر و صدای بیشتر از طرف کودک می شود. بدترین کار در این شرایط این است که کوتاه بیایید و به سرعت و با مهربانی هر چه او می خواهد را انجام دهید. در این وضعیت بهترین کار این است که صورت‌تان را به صورت بچه نزدیک کنید. شانه هایش را بگیرید و با لحنی آرام و قاطع بگویید که او هیچ وقت در هیچ شرایطی حق ندارد دیگران را کتک بزند و این کار آدم های خوب نیست. سپس او را رها کنید و فاصله بگیرید.

به طور مکرر و قاطع از عبارت «بیا صحبت کنیم» استفاده کنید

کودکان لجبازتر به سادگی کوتاه نمی‌آیند. اگر بعد از صحبت هم گریه، پرتاب کردن وسیله و خشونت کودک‌تان ادامه پیدا کرد یادتان باشد نباید خیلی در دسترس او باشید. کمی از او فاصله بگیرید. خونسردی شما کلید حل این ماجراست. با صدایی رسا جوری که کودک و حتا بقیه بشوند به او اعلام کنید که هر وقت گریه و زاری و رفتار بدش تمام شد با او صحبت می‌کنید. با این کار به او یاد می‌دهید که راهکار حل مشکلات گفتگو است. چند بار این جمله را تکرار کنید: «هر وقت گریه‌ها و جیغ و داد هایت تمام شد بیا با هم حرف بزنیم» کودک‌تان با دیدن خونسری و قاطعیت شما و البته دعوت به گفتگو رفتار خشونت آمیزش را ترک می‌کند. ممکن است کمی طول بکشد اما یادتان باشد که فقط خونسردی و قاطعیت شماست که می‌تواند به خودتان و فرزندتان کمک کند. پس صبور باشید و این مراحل انجام دهید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=12053

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.