به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، جلال غفارزاده افزود: آنچه در ارائه خدمات سلامت جای خالی آن احساس میشود، خدمات داروسازی به معنای کامل است؛ ولو اینکه داروسازان بالینی، در ارائه خدمات دارویی در بالین حضور دارند اما این کافی نیست و داروساز به عنوان عضوی از تیم سلامت به شکل عملی باید برای بیماران و نیازمندان ارائه خدمت کند.
وی، دانشگاه را در ارائه خدمات دارویی پیشرو خواند و گفت: این مجموعه محل ارجاع بسیاری از بیماران کم بضاعت و بی بضاعت است لذا بایستی حداکثر تلاش خود را در تأمین مایحتاج دارویی آنها به کار بگیریم و اینگونه نباشد که بیمار به مراکز دولتی مراجعه کند و ناگزیر شود که لوازم و داروهای خود را با هزینههای بالاتر از مراکز غیر دولتی تهیه نماید.
غفارزاده، مصرف و تجویز منطقی دارو را متناسب با شرایط فعلی کشور خواند و تاکید کرد: به دلیل شرایط تحریم و کمبودهای کشور، واجب است تا لیستهای مصرف و تجویز دارویی را با توجه به مقتضیات هماهنگ نمائیم و به عبارت دیگر، هماهنگی بیشتری میان نظام درمان و دارو لازم است.
رئیس مجموعه داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه وظیفه داریم بستر حضور داروسازان در بیمارستانها را بیش از پیش فراهم کنیم، خاطر نشان کرد: در تلاشیم تا نظام دارویی به پای خدمت بیاید و بخشی از خدمات درمانی را به دوش بکشد.
غفارزاده، ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای سلامت برای سال جدید بیشتر شود و گفت: در هر جایی که هستیم میتوانیم کاری کنیم که سلامت در منازل بیماران و در کنار خانواده به آنها هدیه شود و نه در بیمارستانها.