• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

1

طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارائه می‌شود

  • کد خبر : 10788
  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارائه می‌شود
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری ‌و صنایع‌دستی توزیع مکانی و زمانی سفر برای مدیریت گردشگری را الزامی دانست و گفت: طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر تدوین و به دولت ارایه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، علی‌اصغر شالبافیان روز دوشنبه (١۵ فروردین) در نشست خبری عملکرد نوروزی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که در محل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، گفت: توزیع مکانی سفر به عنوان رویکرد جدید باید در طول سال استمرار داشته باشد اما توزیع زمانی سفر هم نیاز به تصمیم جمعی حاکمیتی دارد که مقرر شد که پیشنهاد ستاد خدمات سفر برای ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر هم تدوین و به دولت ارایه شود.

رییس ستاد هماهنگی خدمات سفر افزود: آسیب های نوروز هر سال و امسال این بود که این تراکم زمانی خود به خود آسیب‌های را به همراه خواهد داشت تحلیل این آسیب‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت و گزارش خواهد شد.

وی افزود: ستاد خدمات سفر در طول سال هم تداوم خواهد داشت و فعالیت آن مقطعی نخواهد بود در تعطیلات سعید فطر و پس از آن تعطیلات تابستان را در پیش داریم که با کاهش دغدغه کرونا سفرهای داخلی استمرار خواهد داشت بنابراین این ستاد فعالیت خود را ادامه می‌دهد و هماهنگی دستگاهی و استان‌ها تداوم دارد و برای سفرهای پیش رو باید آمادگی داشته باشیم.

شالبافیان گفت: مهمترین ویژگی ستاد سفر هم افزایی و همکاری میان دستگاه های اجرایی حاضر در ستاد بود. اطلاعیه‌های صادر شده این ستاد به مدیریت سفر و توزیع مکانی سفر بسیار کمک کرد.  اطلاعیه‌های مربوط به مسمومیت‌های گاز در چادرها، مسمومیت‌های غذایی بین راهی و همچنین هواشناسی به کاهش آسیب ها کمک کرد.

بازگشت تاسیسات گردشگری تعطیل شده در کرونا به چرخه فعالیت

شالبافیان درباره وضعیت اسکان در نوروز ۱۴۰۱ بیان کرد: بیشتر تأسیسات رسمی گردشگری در دوران کرونا تعطیل شده بود اما در نوروز ۱۴۰۱ مجدد به مدار فعالیات برگشتند و به مسافران خدمات ارائه کردند. درعین‌حال با توجه به افزایش سفرها، نظارت‌های ما بر تأسیسات گردشگری افزایش یافت و با تخلفات احتمالی برخورد جدی شد.
وی  افزود: درباره اسکان اضطراری نیز دستگاه‌های مختلف به‌ویژه آموزش‌وپرورش، با ستاد همکاری خوبی داشتند؛ اما با توجه به این‌ که از ۱۴ فروردین مدارس فعالیت خود را به‌صورت حضوری آغاز می‌کردند این وزارتخانه اعلام کرد، مدارس تا ۱۳ فروردین میزبان مسافران نوروزی است.
معاون گردشگری خاطرنشان کرد: در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، به این جمع‌بندی و تصمیم رسیده‌ایم که فعالیت این ستاد موقتی و مناسبتی نباشد و در طول سال فعالیت دائمی داشته باشد، چراکه با توجه به انجام واکسیناسیون سراسری به‌طور حتم شاهد افزایش سفرها در طول سال، خصوصا در تابستان، خواهیم بود. ازاین‌رو آمادگی کامل برای نظارت بر تأسیسات گردشگری و ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران داریم.
شالبافیان خاطرنشان کرد: سلامت مردم برای ما بسیار مهم است. برای همین با توجه به احتمال خطر شیوع کرونا اولین اطلاعیه این ستاد درباره استانداردهای محل اقامت گردشگران بود.

حضور سایر دستگاه‌های اجرابب در ستاد مرکزی خدمات سفر 
رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره آسیب‌های سفرهای نوروز ۱۴۰۱ گفت: به‌نظر می‌رسد برای ارائه خدمات هرچه مطلوب‌تر به مسافران نیازمند اضافه شدن دستگاه‌های دیگری هستیم. به‌عنوان‌مثال چالش مردم برای دریافت پول نقد از عابربانک‌ها یکی از مشکلات و آسیب‌های سفرهای نوروزی است که با عضویت دستگاه‌های مرتبط این آسیب‌ها کاهش خواهد یافت. به‌علاوه کم‌کاری دستگاه‌های مرتبط درباره معرفی مقاصد و تأمین زیرساخت‌ها یکی دیگر از آسیب‌های سفر است. در کنار سایر زیرساخت‌ها نیازمند راه‌اندازی اماکن اقامتی ارزان‌قیمت هستیم تا به رونق سفر کمک شود.

شالبافیان در پاسخ به سوال دیگری درباره تعداد گردشگران خارجی ورودی به ایران نیز گفت: در حالت کلی سال گذشته صدور روادید نداشتیم، اما امسال روادید برای گردشگران ورودی صادر شده است. تعداد دقیق گردشگران ورودی به کشور پایان فروردین ماه اعلام می‌شود.

دائمی شدن ستاد مرکزی سفر راهکار مدیریت سفرهای داخلی
معاون گردشگری کشور درباره برنامه‌ریزی ستاد برای سفرهای تابستانی گفت: از آبان ماه سال گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای نوروز شروع شد. از اکنون نیز برای تعطیلات عید فطر و تعطیلات تابستانی در حال برنامه‌ریزی هستیم، یکی از راه‌های مدیریت سفرهای داخلی را دائمی شدن ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر می‌دانیم زیرا در نوروز مشکلات مسافران با توجه به همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف به حداقل کاهش یافت. ازاین‌رو وقتی ستاد دائمی شود خدمات می‌تواند استمرار یابد.
شالبافیان بیان کرد: تعداد بازدیدکنندگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی در نوروز ۱۴۰۱ افزایش چشم‌گیری داشت. به‌ نحوی که تعداد بازدیدکنندگان در پنج روز اول نوروز ۱۴۰۱ با تمام روزهای نوروز سال قبل برابری می‌کند.

اجرای ۲ هزار برنامه فرهنگی در نوروز ۱۴۰۱
رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت:  در نوروز بیش از دو هزار عنوان برنامه فرهنگی در پایگاه‌های ملی و جهانی و موزه‌ها برگزار شد. همچنین بیش از ۶۵۰ بازارچه صنایع‌دستی با ۸ هزار غرفه برای فروش محصولات هنرمندان صنایع‌دستی راه‌اندازی شد.

طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارایه می شود

رشد ۳۰۰درصدی سفرهای دریایی در نوروز ۱۴۰۱

شهریار افندی‌زاده سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: در حوزه دریایی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱، پنج میلیون و ۸۴۸هزار و ۴۸ مسافر دریایی جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳۰۰ درصد رشد داشته‌ایم.

وی گفت: بیش از ۹۰درصد حمل و نقل از طریق جاده است که یا از طریق وسایل نقلیه عمومی و یا از طریق وسایل نقلیه شخصی صورت می‌گیرد. امسال ۴۱۴ اتوبوس ، ٣٠٠ هزار مینی بوس و و ۳۰هزار سواری در اختیار مسافران بود.

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه ادامه داد: یک میلیون و ۲۸۳هزار نفر در این مدت از طریق خطوط ریلی جابه‌جا شدند و در بخش حمل و نقل هوایی نیز، در هر دو بخش داخلی و خارجی، در مجموع دو میلیون و ۱۹۵هزار و ۱۶۶ مسافر جابه‌جا شدند که نسبت به نوروز سال قبل ۵۴درصد رشد داشته است.

وی  تصریح کرد: تنها از طریق فرودگاه امام ۴۱۳هزار و ۲۲ مسافر تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ جابه‌جا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵۴درصد رشد داشته است.

افندی‌زاده اضافه کرد: در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، بیشترین تردد را در جاده‌های کشور داشتیم. در مجموع از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱،  ۵۲ میلیون و ۷۷۱هزار و ۷۴۸ تردد بین استان‌ها ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۱درصد رشد داشته‌ایم و به طور متوسط در سفرهای بین‌استانی، تردد ۲میلیون و ۲۰۰هزار وسیله نقلیه را ثبت کردیم.

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: همچنین استان خوزستان با ۱۶۷درصد، استان بوشهر با ۱۰۹درصد، استان اصفهان با ۷۸درصد، استان خراسان رضوی با ۷۳درصد و استان هرمزگان با ۷۱درصد بیشترین رشد ترددهای بین‌استانی را به ثبت رسانده‌اند.»

وی  به آمار تصادف‌های جاده‌ای نیز اشاره کرد و افزود: با وجود افزایش سفرها آمارها نشان می‌دهد کاهش کشته‌شده‌های تصادف‌ها را داشته‌ایم که آمار دقیق آن از سوی پزشکی قانونی به‌زودی اعلام خواهد شد.

طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارایه می شود

خروج ۵ میلیون ۵۰۰ هزارنفر از استان تهران در نوروز ۱۴۰۱

سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور در این جلسه گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ در مجموع ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر امسال از تهران خارج شدند.این آمار کاملا دقیق است و پلاک‌های شهر تهران و مالکان خودروهایی با شماره تلفن همراه مخصوص تهران به صورت رسمی ثبت شده است.

وی افزود: امسال به دلیل کاهش دما در استان‌های شمالی کشور، شاهد افزایش سفرها به استان‌های جنوبی بودیم.

سرهنگ جهانی خاطرنشان کرد: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ بیش از ۵۰ درصد به صورت میانگین رشد تردد داشتیم. در این میان به صورت منظم رانندگان را کنترل کردیم و تقریبا به تمام مالکان خودروها پیامک‌های آموزشی ارسال کردیم و به دو میلیون راننده نیز پیامک هشدار رانندگی پرخطر ارسال شده است.

وی به آمار فوتی‌های نوروز امسال نیز اشاره کرد و افزود: فوتی‌ها در نوروز امسال ۷۴۶ نفر بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد. این درحالی است که شاهد رشد سفر و افزایش ترددها بودیم.

رشد صددرصدی پایگاه‌های امداد و نجات در نوروز ۱۴۰۱

محمدباقر محمدی معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در این جلسه گفت:خوشبختانه امسال در حوزه امداد و نجات رشد صددرصدی پایگاه‌های امداد و نجات را داشتیم و بیش از ۵۰ هزار نیرو در این پایگاه‌ها به ارائه خدمات پرداختند.
وی افزود : از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱، دوهزار و ۶۴۱ مورد عملیات امداد و نجات در کشور داشتیم که رشد ۷۰درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارایه می شود

محمدی خاطرنشان کرد: امدادرسانی به ۳۸هزار نفر را در نوروز ۱۴۰۱ ثبت کردیم و سه هزار ۶۴۵ نفر را نیز اسکان اضطراری دادیم.»
معاون امداد و نجات سازمان جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: امسال در حوزه راهیان نور نیز ۱۷هزار و ۱۰۴ نفر از خدمات امدادی جمعیت هلال‌احمر استفاده کردند.

ثبت بیش از ۵۰میلیون نفرشب اقامت در نوروز ١۴٠١

سیدمصطفی فاطمی دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر  و مدیر کل توسعه گردشگری داخلی در این نشست گفت: بیش از ۵۰ میلیون «اقامت شب» در استان‌های مختلف کشور در نوروز ١۴٠١ ثبت شد

وی افزود : با توجه به پیش بینی ها مبنی بر افزایش حجم سفرهای نوروزی و انتظار سونامی سفر، فعالیت ستاد هماهنگی خدمات سفر از آبان ۱۴۰۰ آغاز شد و از بهمن‌ماه اتصال تاسیسات گردشگری به سامانه «ایران من» و سامانه پاسخگویی به شکایات ۰۹۶۲۹ و تجهیز زیرساخت‌های گردشگری در اولویت قرار گرفت.

فاطمی گفت: برخی از زیرساخت‌ها و تاسیسات گردشگری طی دو سال از شیوع همه‌گیری کرونا از چرخه فعالیت خارج شده بودند، اولویت ما رسیدگی و سامان دهی  زیرساخت‌ها و تاسیسات برای ارائه خدمات حداکثری بود. برای کاهش مشکلاتی که برای گردشگران به وجود می‌آمد هم کمپین‌هایی راه‌اندازی شده بود  و اولویت ستاد  هماهنگی میان دستگاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر بود.

طرح ساماندهی تعطیلات و توزیع زمانی سفر به دولت ارایه می شود

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی اظهار داشت: با تشکیل کمیته‌های ارزیابی که در خلال ستاد شکل گرفت، بیش از ٨‌هزار و ۳۰۰ بازرس به سراسر کشور اعزام شدند.

وی  تصریح کرد: در ایام نوروز، ۵۰ میلیون و ۶۳۳هزار و ۲۹۶ نفر اقامت شب در استان‌های مختلف ثبت شد، که نسبت به دوران قبل از کرونا در سال‌های ۹۷ و ۹۸ حدود ۶۷درصد رشد داشته است.

فاطمی اظهار کرد: بیشترین آمار در بخش اقامتگاه‌های رسمی مربوط به استان‌های مازندران، خراسان رضوی، گیلان، هرمزگان، فارس، اصفهان، بوشهر، یزد، خوزستان و تهران بود.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: برای اولین بار استان تهران در جمع ۱۰ استان برتر در حوزه اقامت نوروزی قرار گرفت و بیشترین رشد اقامت در اقامتگاه‌های رسمی نسبت به دوران قبل از کرونا به‌ترتیب مربوط به استان‌های بوشهر، هرمزگان، گیلان، لرستان، تهران و البرز بود.

برگزاری بیش از ۱۳۰۰ جلسه در وزارت کشور

 مهدی جمالی‌نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در این نشست گفت:  وزارت کشور نقش مهمی در این ستاد داشت. هزار و ۴۰۰ شهر و ۳۸هزار روستا با ۳۸هزار دهیاری داریم. البته ناگفته نماند که ۶۰هزار روستا هم داریم که دهیاری ندارند. تمامی شهرها و روستاهای ما ظرفیت‌های مختلفی برای میراث معنوی و گردشگری و فرهنگی دارند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار داشت: وزارت کشور متولی شهرداری‌ها و دهیاری‌هاست و ما قبل از نوروز، بخشنامه‌ها را به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ابلاغ می‌کنیم. ستاد تسهیلات سفر در استان‌ها، استانداری‌ها، شهرها و شهرداری‌ها تشکیل شده است. در ستاد هماهنگی خدمات سفر، وزارت کشور یک دستگاه فرابخشی است و ما برای ایام نوروز بیش از ۱۳۰۰ جلسه داشتیم.

معاون عمرانی وزیر کشور گفت: وزارت کشور در تمام حوزه‌ها، اعم‌ از اسکان، امنیت و بهداشت و… نقش داشته است. در ایام نوروز بحث زیباسازی شهر و رویدادهای فرهنگی برای ما مهم بود.

ثبت ۹۵هزار تماس با سامانه ملی سفر/ بیش از ۷۰درصد شکایت‌ها پاسخ داده شد

یحیی نقی‌زاده محجوب مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور در این نشست خبری  اعلام کرد: تلاش شد در ایام نوروز پاسخ به شکایت‌های مطرح شده در سامانه ملی سفر ظرف ۲۴ ساعت انجام شود و تاکنون به بیش از ۷۰ درصد شکایت‌ها پاسخ داده شده است.

وی گفت: امسال علاوه‌بر سامانه ملی سفر ۰۹۶۲۹، امکان ثبت شکایات در سامانه به شکل برخط وجود داشت و رسیدگی به آنها همزمان از طریق ناظران ستاد و استان‌ها انجام می‌شد.

نقی زاده با بیان اینکه استانداری‌ها به رؤسای ستاد استانی دسترسی داشتند، افزود: سعی بر این بود که ظرف ۲۴ ساعت پاسخ‌گویی انجام شود، از مجموع ۹۵ هزار تماسی که با سامانه گرفته شد، حدود هزار و ۷۰۰ مورد شامل شکایت بود و تاکنون بیش از ۷۰ درصد شکایت‌ها پاسخ داده شده است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: علاوه‌بر نظارت سامانه‌ای، نظارت‌های حضوری و بازدید نیز پیگیری شد. در این مدت ۱۷ هزار بازدید از طریق ناظران استانی و ۱۶۳ مورد نظارت نامحسوس انجام شد.
وی بیان کرد: از میزان شکایات ثبت شده ۴۹۳ مورد مربوط به اماکن اقامتی، ۳۳۴ مورد دفاتر خدمات مسافرتی، ۱۷۸ مورد اماکن گردشگری، ۱۰۱ مورد اماکن پذیرایی و ۵۰۰ مورد به سایر اماکن اختصاص داشت.همچنین هزار و ۵۱۵ مورد تذکر، ۲۹۷ مورد اخطار، ۱۵۰ مورد تعلیق و تعطیلی واحدها و بیش از ۷۰۰ مورد پیشنهاد تشویق داشتیم.

رشد ۱۹ درصدی مأموریت‌های سازمان اورژانس کشور در نوروز ۱۴۰۱

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور در این نشست خبری گفت:  مأموریت‌های سازمان اورژانس کشور  ۱۹ درصد رشد داشت . نیروهای سازمان اورژانس کشور در ۲۰ روز گذشته زحمات زیادی کشیدند و خوشبختانه توانستیم خدمات خوبی را ارائه کنیم.
وی افزود: در دو سال اخیر با شیوع ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور در حال خدمت‌رسانی به مردم بود. نیروهای سازمان علی‌رغم همه خستگی‌ها، امسال خود را موظف کردند که در ایام نوروز شور و نشاط بین مردم ایجاد کنند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه امداد نوروزی در سه حوزه دنبال شد، افزود: از ۲۵ تا ۱۳ فروردین خدمات بیمارستانی در هزار بیمارستان ارائه شد و این تعداد بیمارستان پذیرای ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بودند. از این تعداد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از خدمات سرپایی استفاده کردند و ۵۴ هزار نفر بستری شدند.

وی خاطرنشان کرد: در بحث خدمات بیمارستانی، ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم. در این مدت، ۱۳۱ هزار نفر تحت عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی قرار گرفتند که شامل ۵۲ هزار جراحی اورژانسی و ۷۹ هزار جراحی‌ غیر اورژانسی بود.

میعادفر تصریح کرد: همچنین ۲۶۰ هزار مأموریت پیش از بیمارستانی، ۴۷ هزار مأموریت حوادث ترافیکی و حدود ۲۲۰ هزار مأموریت در سایر حوزه‌ها بود.
او با بیان اینکه در این مدت زمان ۳۸ هزار بیمار مصدوم توسط نیروهای اورژانس کشور به مراکز درمانی انتقال داده شدند، افزود: همچنین ۷۹ هزار بیمار توسط نیروهای این سازمان به مراکز درمانی برای درمان‌ تکمیلی منتقل شدند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=10788

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.