• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

1

کاهش خطر مرگ با خوردن گردو و بادام زمینی

  • کد خبر : 9923
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۹:۱۵
کاهش خطر مرگ با خوردن گردو و بادام زمینی
آجیل منبع خوبی در رژیم غذایی به شمار می‌رود و فواید فراوانی را برای سلامتی انسان دارد اما خوردن گردو و بادام زمینی می تواند به صورت چشمگیر در کاهش احتمال مرگ کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، سرطان و بیماری‌های قلبی از علل رایج مرگ و میر در جهان به شمار می‌روند. داشتن یک رژیم غذایی متعادل، کلید حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری‌های مرگبار است. تا به امروز محققان کشف کرده اند که چگونه رژیم‌های غذایی و مواد غذایی مختلف می‌توانند طول عمر را از این لحاظ افزایش دهند.

از طرف دیگر، آجیل منبعی مناسب از پروتئین است که می‌تواند به بدن کمک کرده تا به ترمیم و بهبودی خود بپردازد. آجیل همچنین سرشار از فیبر بوده و منبع ویتامین و مواد معدنی محسوب می‌شود. اگرچه آجیل‌ها با داشتن چربی زیاد، اغلب ممکن است به عنوان غذای پرخطر برای سلامت عمومی افراد دسته بندی شوند؛ اما تحقیقات نشان می‌دهد که برخی از آجیل‌ها در واقع می‌توانند طول عمر افراد را افزایش داده و خطر مرگ و میر را کاهش دهند.

طبق یک پژوهش که در «مجله بین المللی اپیدمیولوژی» که از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد انگلیس منتشر شده است، مصرف آجیل با کاهش خطر مرگ میر ناشی از بیماری‌های قلبی -عروقی و سرطان ارتباط دارد.

محققان در این پژوهش دریافتند مصرف «گردو» و «بادام زمینی» با مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها رابطه معکوس دارد.
در این پژوهش همچنین محققان دریافتند شرکت کنندگانی که روزانه ۱۰ گرم و یا بیشتر آجیل مصرف کنند، کمتر دچار مرگ و میر ناشی از «بیماری‌های نورودژنراتیو»، «بیماری تنفسی»، «سرطان» و «بیماری قلبی- عروقی» می‌شوند. بر اساس این تحقیق، مرگ و میر‌های ناشی از این چهار بیماری که ذکر شد، به ترتیب ۴۶، ۳۹، ۲۱ و ۱۷ کاهش یافت.

همچنین در تحقیقات بیشتری که در «مجله آمریکایی تغذیه بالینی» (AJCN) منتشر شده، داده‌های بیش از ۳۰۰ هزار شرکت کننده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

این تحقیق نیز نشان داد مصرف آجیل با طول عمر مرتبط است. محققان اعلام کردند مصرف آجیل در طول هفته و در طول روز می‌تواند خطر مرگ و میر به علل مختلف کاهش دهد؛ همچنان که طبق گفته این پژوهشگران، مصرف آجیل با کاهش شاخص توده بدنی همراه است.

بایستی گفته شود آجیل پر از مواد مغذی است و دانه‌های خشک آجیل، سرشار از اسید‌های چرب، پروتئین خوب، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. به عنوان مثال، گردو سرشار از چربی‌های امگا ۳، فیتواسترول‌ها و آنتی اکسیدان هاست. آجیل‌ها همچنین برای سلامت قلب مفید بوده و کلسترول را کاهش می‌دهند؛ همچنانکه به پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با مغز مانند افسردگی و زوال عقل کمک می‌کنند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=9923
  • منبع : برنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.