• امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 16 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

حواس‌ مان به بیماری‌ های انگلی در سفر باشد

  • کد خبر : 9326
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
حواس‌ مان به بیماری‌ های انگلی در سفر باشد
فوق تخصص بیماری‌ های عفونی گفت: افراد در سفر در محل‌های شلوغ حضور نداشته باشند و غذای خود را نیز در اماکن خلوت‌تر میل کنند، شست‌وشوی دست‌ها و صورت با آب بهداشتی و سالم و صابون نیز ازموارد مهم است؛ چراکه باید غیر از کرونا حواس‌مان به بیماری‌های انگلی نیز باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر،علی اسداللهی امین فوق تخصص بیماری‌های عفونی در برنامه «طبیب» گفت: با توجه به واکسیناسیون گسترده و تزریق سه دز توسط اغلب افراد، قرار شده که امسال با شرط تزریق واکسن و رعایت پروتکل‌ها مسافرت‌ ها انجام شود، اما در سفر علاوه بر کرونا و بیماری‌های تنفسی بیماری‌های دیگر عفونی نیز وجود دارد که ممکن است افراد در سفر به آنها مبتلا شوند لذا باید مراقب آنها نیز باشیم.

وی بیماری‌ های سفر را به دو دسته کلی تقسیم کرد و گفت: این بیماری‌ها یکی شامل بیماری‌‌های عفونی است و دیگری بیماری‌های غیرعفونی، بیماری‌های غیرعفونی مثل آب به آب شدن، مسائل آلرژیک و حساسیتی است، اما بیماری‌های عفونی جدی‌تر هستند و درگیری به آنها ممکن است مشکل‌ساز شود؛ مثل مشکلات تنفسی، سل، کرونا، آنفلوآنزا یا خیلی اوقات استفاده از آب‌های آلوده ممکن است باعث ایجاد عفونت و بیماری‌های عفونی و انگلی شود.

این پزشک متخصص عفونی تصریح کرد: لذا بهتر است در این شرایط افراد در محل‌های شلوغ حضور نداشته و غذای خود را نیز در اماکن خلوت‌تر میل کنند، شست‌وشوی دست‌ها و صورت با آب بهداشتی و سالم و صابون نیز از دیگر موارد مهم است؛ چراکه باید غیر از کرونا حواس‌مان به بیماری‌های انگلی نیز باشد.

وی تصریح کرد: لبنیات و ماست تازه نیز دستگاه گوارش را محافظت کرده و از گرمازدگی و اسهال پیشگیری می‌کند؛ البته در این مورد نیز باید از لبنیات پاستوریزه استفاده کرد، همچنین در سفر باید از غذاهای کم حجم استفاده شود، توصیه من این است که حتما در سفر لیمو ترش به همراه داشته باشند و مرتبا مصرف کنند.

اسداللهی امین عنوان کرد: تزریق واکسن کزاز و دیفتیری هر ۱۰ سال یکبار لازم است، بنابراین افراد در صورت ایجاد جراحت در سفر حتما باید به مراکز درمانی مراجعه کرده و این واکسن‌ها را تزریق کنند؛ مثل اینکه در مورد گازگرفتگی سگ‌های ولگرد نیز باید واکسن هاری حتما تزریق شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در مورد بیماری‌های گوارشی، یادآور شد: در مورد بیرون‌روی نیز در مراحل اولیه می‌توان از داروهای ضداسهال مثل لوپرامید استفاده کرد اما اگر بیماری طول کشید، خونی بود و تب ایجاد شد حتما باید آنتی‌بیوتیک نیز تجویز شود، همچنین در مناطقی که احشام بیشتر وجود دارد امکان سرایت تب مالت وجود دارد، لذا حتما باید شیرهای تازه جوشانده شود و حواس‌ مسافران به انتقال این بیماری نیز باشد.

وی با اشاره به اینکه مسافران حتما به صورت مرتب از کرم ضد آفتاب استفاده کنند، تصریح کرد: افراد در مناطقی مثل شمال و اماکنی که قصد خوابیدن در فضای سر باز را دارند در مورد مالاریا و سالک نیز مراقب باشند و حتما از پشه‌بند و توری و لباس‌های بلند استفاده کنند؛ چراکه مدتی است که ابتلا به بیماری سالک افزایش پیدا کرده است

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=9326

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.