• امروز : چهارشنبه, ۱۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 8 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

مردم خون اهدا کنند

  • کد خبر : 8730
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
مردم خون اهدا کنند
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: ذخایرخون در این استان در حال حاضر کاهشی است، اگرچه هنوز به بحران نرسیده ایم، اما وضعیت شکننده است و نیاز است مردم خون اهدا کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، محمدرضا مهدی زاده افزود: از ابتدای اسفندماه امسال تا کنون وضعیت ذخایرخون دراین استان کاهشی بوده، اگر این وضعیت ادامه یابد سطح ذخایر خون شکننده خواهد بود.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه در موج ششم کرونا قرار داریم و همچنین همه ساله درایام پایانی سال و ماه اسفند میزان اعمال جراحی شامل جراحی ضروری و غیراورژانسی افزایش می یابد و  ازسویی هم به دلیل مشغله های مربوط به شب عید میزان اهدای خون نیز کاهش می یابد با کاهش سطح ذخایر خون مواجه می شویم.

مدیرکل انتقال خون استان تهران خاطرنشان کرد: همه ساله بعد ازگذشت تعطیلات سال نو در هفته نخست فروردین میزان استقبال برای اهدای خون نسب به هفته های قبل ازآن افزایش می یافت، اما امسال به دلیل آغاز ماه مبارک رمضان در این ایام پیش بینی بر این است که شاهد این استقبال نباشیم و میزان اهدا کنندگان در هفته نخست فروردین کاهشی باشد.

درایام پایانی سال و ماه اسفند میزان اعمال جراحی شامل جراحی ضروری و غیراورژانسی افزایش می یابد و  ازسویی هم به دلیل مشغله های مربوط به شب عید میزان اهدای خون نیز کاهش می  یابد با کاهش سطح ذخایر خون مواجه می شویم. وی تاکید کرد: بنابراین از هموطنان دعوت می کنیم برای نگهداشتن ذخایر خون مورد نیاز بیماران و مراکز درمانی در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان به مراکز انتقال خون استان تهران مراجعه کنند و نجات دهنده جان بیماران نیازمند به خون و فرآورده های آن باشند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا و با رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی ثابت کردیم که یکی از نقاط امن برای حضور مردم در جامعه، مراکز اهدای خون هستند و مردم می توانند بدون هیچ نگرانی و با اطمینان خاطر، به یاری بیماران نیازمند به خون بشتابند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران اعلام کرد: در حال حاضر در سطح استان تهران ۱۲مرکز ثابت و روزانه هم ۳تیم سیار پذیرای اهدا کنندگان خون هستند و همچنین ساعت فعالیت مراکز انتقال خون نیز در ایام تعطیلات نوروز از طریق رسانه ها و سایت انتقال خون استان تهران اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: بعداز شیوع کرونا در سرتاسر جهان حتی در بین کشورهای پیشرفته شاهد کاهش چشمگیر اهدای خون بودیم تا جایی که برخی از کشورها سطح استاندارد های اهدای خون خود را کاهش دادند، اما با وجود این کاهش اهدای خون بالایی داشتند، اما در ایران به دلیل تلاش همکاران ما در مراکز انتقال خون و همچنین همت و همکاری مردم نوعدوست این میزان کاهش خیلی بالا نبود و خون مورد نیاز بیماران و مراکز درمانی تامین شد.

مهدی زاده گفت : سالانه در استان تهران نیاز است که بین ۳۵۰تا ۳۶۰هزار واحد خون اهدا شود تا پاسخگوی نیاز خون بیمارستان ها و مراکز درمانی باشیم.

وی تاکید کرد: از همه هموطنان در همه گروه های خونی بخصوص گروه خونی O می خواهیم که برای اهدای خون مراجعه کنند و چه بهتر که برای اهدای خون به صورت خانوادگی مراجعه کنند تا فرهنگ اهدای خون و ایثار در بین اعضای خانواده و جوانان نهاینه شود.

مهدی زاده تصریح کرد: با توجه یه اینکه نیاز به خون همیشگی است و جان برخی از بیماران مانند تالاسمی و سرطانی به خون وابسته است و از مصرف کنندگان همیشگی خون محسوب می شوند و از سویی دیگر برخی از فرآورده های خون مانند پلاکت عمر کوتاه سه روز دارد و حوادث و سوانح نیز همیشه اتفاق می افتد، اهدا کنندگان خون برای اهدای خون اقدام کنند و با اهدای یک واحد خون خود نجات بخش جان سه نفر باشند.

تا کنون هیچ گزارش از ابتلای به کرونا به دلیل اهدای خون نشده، اهدا کنندگان با اطمینان خاطربرای اهدای خون مراجعه کنند. مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: اهدا کنندگان خون باید توجه داشته باشند که مراکز انتقال خون، مرکز درمانی نیست که بیماران برای مداوای خود مراجعه کنند، بنابراین جایی برای نگرانی اینکه امکان ابتلا به برخی بیماری ها یا کرونا وجود داشته باشد نیست و از سویی دیگر تا کنون هیچ گزارش از ابتلای به کرونا به دلیل اهدای خون نشده و همچنین در همه جهان و همین طور در ایران اهداکنندگان خون همیشه از سالمترین افراد هستند و از سلامتی خود مراقبت های خاص دارند و اهدا کنندگان با اطمینان خاطربرای اهدای خون مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، همچنین مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران نیز پیش از این اعلام کرده بود، روزهای پایان سال و مشغله ناشی از آن، آغاز تعطیلات عید، ماه رمضان و همه گیری کرونا چهار پیک کاهش اهدای خون است که در وضعیت کنونی هرچهار موقعیت با هم مقارن شده اند ودراین شرایط تامین ذخایر خون در سه ماه سخت آینده نیازمند همت انتقال خون و مردم است.

حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون ۱۸ سال تمام و حداکثر سن ۶۰ سال تمام است. حداکثر سن برای اولین اهدای خون ۶۰ سال است و برای دفعات بعدی سن اهداکننده مستمر (با سابقه حداقل ۲ بار اهدای خون در سال) حداکثر ۶۵ سال است.

خانم ها هر چهار ماه یک بار و درسال در مجموع ۳بار و آقایان هرسه ماه یک بار و در مجموع ۴بار در سال می توانند خون اهدا کنند، در ایران اهدای خون بصورت کاملا داوطلبانه است و سالانه بیش از ۲ میلیون و یکصد هزار نفر خون اهدا می کنند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=8730

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.