• امروز : جمعه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 15 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

1

کتاب‌ هایی که به کمک تربیت فرزند می‌ آیند

  • کد خبر : 8219
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۸
کتاب‌ هایی که به کمک تربیت فرزند می‌ آیند
تربیت فرزندان در این دنیای پیچیده و پیشرفته اصلا کار راحتی نیست، دنیایی که هر روز یک اتفاق تازه در آن روی می‌دهد، باید برای تربیت کودکان، از آگاهان کمک گرفت و کتاب‌ها، داناترین راهنمایان هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، تربیت فرزندان در این دنیای پیچیده و پیشرفته اصلا کار راحتی نیست، دنیایی که هر روز یک اتفاق تازه در آن روی می‌دهد، باید برای تربیت کودکان، از آگاهان کمک گرفت و کتاب‌ها، داناترین راهنمایان هستند.

 تربیت به معنای مراقبت و مواظبت است، کودکان از آغاز زندگی و درک محیط پیرامون، از پدر و مادری که الگوی زندگی اجتماعی او هستند، پیروی می کند، والدین به عنوان معلمی هستند که با تربیت فرزندانشان، بر دانش و مهارت های او می افزایند و از همه مهم تر فرزندشان در حال آموختن راه و رسم زندگی اثربخش با دیگران است. پس از پدر و مادر، مدرسه و معلمان آن، دومین مربیان و تربیت کنندگان کودک به شمار می آیند.

نهاد امور تربیتی در تاریخ ۸ اسفند سال ۵۹ توسط، شهیدان رجایی و باهنر با شعار، مربیان امور تربیتی، سربازان انقلاب هستند، شکل گرفت و هدف این نهاد، انتقال ارزش‌های دینی و فرهنگ انقلاب اسلامی به مدارس و از مدارس به نسل آینده بود.

این هفته کتاب ها برای تربیت کودکان، به کمک خانواده ها و معلمان آمده اند.

ماجراهای فرزندپروری از آرژانتین تا تانزانیا

تفاوت های فرهنگی در کشورهای مختلف، موجب تفاوت های تربیتی برای کودکان و نوجوانان می شود، آشنایی با این تفاوت های فرهنگی کمک می کند که فرزندی جامعه پذیرتر و آگاه تر تربیت شود.

کتاب اسکیموها چگونه فرزندانشان را تربیت می‌کنند؟ ماجراهای فرزندپروری از آرژانتین تا تانزانیا،  در سال ۲۰۱۲ منتشر شده است، در این کتاب دکتر می‌لینگ هوپگود، استاد دانشگاه نورث وسترن، روزنامه‌نگار و از همکاران نشریه نشنال جئوگرافی، تجربیات خود در زمینه فرزندپروری را با خوانندگان به اشتراک می‌گذارد و به بررسی نحوه تربیت فرزند در کشورها و جوامع مختلف می‌پردازد و نقاط قوت و ضعف آن‌ها را بررسی می‌کند.

نویسنده با نگاهی به رفتارهای متنوع فرزندپروری در کشورهای مختلف جهان از آرژانتین گرفته تا فرانسه، چین، ژاپن، کنیا، تبت و حتی قبایل و اقوام آکا، پولینزی و مایا، تلاش می کند بینشی وسیع‌تر نسبت به ابعاد مختلف فرزندپروری داشته باشد و این دستاوردها را به دیگران انتقال بدهد.

این کتاب به جز مقدمه و نتیجه گیری، ۱۱ فصل دارد که عناوینی چون کودکان بوئنوس آیرسی چگونه دیر به رختخواب می‌روند؟، تبتی‌ها چگونه بارداری را کاری ارزشمند می‌دانند؟، کنیایی‌ها چگونه بدون کالسکه زندگی می‌کنند؟، فرانسوی‌ها چگونه به فرزندانشان یاد می‌دهند که عاشق غذای سالم باشند؟ بخشی از آن هستند.

اسکیموها چگونه فرزندانشان را تربیت می‌کنند؟ با ترجمه میلاد سبزه آرای لنگرودی در ۳۳۵ صفحه توسط انتشارات اندیشه آگاه به چاپ رسیده است.

کتاب‌هایی که به کمک تربیت فرزند می‌آیند

 تربیت کودکی که فکر می‌کند

تفکر انتقادی، پایه اصلی یادگیری اندیشه برای کودکان است اما کمتر مورد توجه قرار گرفته به آن پرداخته شده است،  تفکر نقادانه می تواند به مثابه جعبه ابزاری از مهارت ها تصور شود که کودکان را قادر می سازد عمیق تر و روشن تر درباره آن چه باور دارند، آن چه می خوانند یا در رسانه ها می شنوند و آن چه باید انجام دهند فکر کنند پرورش این مهارت ها در مدرسه از آن رو اهمیت دارد که یادگیری عاقل و منطقی بودن، مستقل بودن و برای خود فکر کردن عناصر کلیدی هر نوع آموزش است.

کتاب چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم، روش هایی برای آموزش تفکر نقادانه را به مربیان و والدین، ارائه می کند که بسیار کاربردی است.

این کتاب که برای آموزش کودکان ۵ تا ۱۱ سال مناسب و شامل ۱۰ داستان ابتکاری تفکربرانگیز، توضیح فصل به فصل مهارت های کلیدی تفکر نقادانه، عکس ها و تصاویر ، فعالیت های آموزشی تفکر نقادانه و روش های کسب مهارت تفکر خلاق است.
هر فصل کمک خواهد کرد تا یکی از جنبه های تفکر نقادانه به کودکان و دانش آموزان توضیح داده و بعد از آن، داستانی را که ادامه آن قرار دارد و به بررسی این جنبه می پردازد، مطالعه شود.
چگونه به کودکان اندیشیدن بیاموزیم، راهنمای پرورش اندیشه و تفکر نقادانه در دوره آموزش ابتدایی نوشته مل لیسستر و دنیس تیلور است که با ترجمه فاطمه جوادی در ۲۱۰ صفحه توسط نشر آن سو منتشر شده است.

کتاب‌هایی که به کمک تربیت فرزند می‌آیند

پیامبر مهربانی ها و کودکان

پیامبر اکرم (ص)، همیشه به عطوفت و مهربانی شهرت داشته اند اما با کودکان، بیش از دیگران مهربان بوده اند. برای تربیت کودکان، این مهربانی می تواند، روش تربیتی به شمار بیاید و مورد توجه قرار بگیرد.

کتاب هفت حکایت از بچه ها و پیامبر (ص)، نوشته شاعر و داستان نویس نام آشنای حوزه ادبیات کودک، مصطفی رحماندوست است، نویسنده در این کتاب با روایت ۷ حکایت از رفتار حضرت محمد (ص)، تلاش می کند به صورت ویژه مهر و عطوفت حضرت محمد(ص) را با زبانی گویا و رسا نسبت به کودکان بیان کرده و این فرهنگ والا را در جامعه کنونی رواج دهد.

این کتاب با تصویرگری فاطمه رادپور در ۲۸ صفحه خشتی توسط نشر افق چاپ و به همت آستان قدس رضوی، در شمارگان ۱۵ هزار نسخه به ۳ زبان زنده دنیا اردو، عربی و انگلیسی منتشر شده است.

کتاب‌هایی که به کمک تربیت فرزند می‌آیند

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=8219
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.