به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، آمار ابتلا به سرطان در جهان همچنان ناامید کننده است.
براساس مطالعات پیشین، در سال ۲۰۲۰ میلادی نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جان خود را بر اثر سرطان از دست دادند.
متخصصان سلامت همچنان در تلاش برای شناسایی عوامل خطرزا و قابل تغییر در بروز سرطان هستند.
هرچند نقش رژیم غذایی در افزایش خطر ابتلا به سرطان، موضوعی بحث برانگیز است اما شواهد فزاینده ای از وجود این ارتباط حکایت دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت.
در این میان بیشتر تمرکزها بر رابطه بین رژیم غذایی و خطر سرطان بوده است.
بر اساس نتایج یک مطالعه، ارتباط قابل توجهی بین مصرف یک نوع ماده غذایی معمول و پرمصرف با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ وجود دارد.
بنابر یافته های اخیر، شواهد موجود از ارتباط بین مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ است، قابل توجه است.
سرطان روده بزرگ، سومین سرطان شایع در جهان است.
بررسی های اکولوژیکی ارتباط مثبت و قابل توجهی را بین مصرف گوشت و افزایش میزان خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نشان میدهد. به ازای هر ۵۰ گرم افزایش مصرف روزانه گوشت فرآوری شده، خطر ابتلا به این سرطان ۱۷ درصد افزایش می یابد و با هر ۱۰۰ گرم افزایش مصرف گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ۱۸ درصد بیشتر می شود.