• امروز : پنجشنبه, ۲۷ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 16 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

ماجرای حمله سگ به کودک خردسال در اصفهان چه بود؟

  • کد خبر : 8065
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
ماجرای حمله سگ به کودک خردسال در اصفهان چه بود؟
حمله یک سگ به کودک خردسالی در محله محمودآباد اصفهان، بار دیگر موضوع سگ‌های بی‌سرپرست را به میان آورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، مجتبی اکبری، رئیس اداره خدمات شهری منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان، شب گذشته از حمله یک سگ ولگرد به کودک خردسال اصفهانی در محله محمودآباد خبر داد و گفت: هم‌جواری این محله با منطقه صنعتی محمودآباد، استفاده کارگاه‌های صنعتی از سگ‌های نگهبان و بی‌ضابطه بودن زاد و ولد آن‌ها در منطقه صنعتی، باعث تهدید امنیت ساکنان محلات مجاور شده است.

سپهر سلیمی، فعال حقوق حیوانات گفت: به‌طورکلی دو دسته سگ پر تعداد وجود دارد که هیچ‌گونه نظارتی بر زیست، زاد و ولد و رهاسازی آن‌ها صورت نمی‌گیرد. مورد اول سگ‌های گله و دیگری سگ‌های نگهبان که در واحدهای تولیدی و صنعتی، باغات حضور دارند.

به گفته وی حجم زیادی از توله‌های سگ‌های هر دو گروه، بدون هیچ نظارتی در مناطق طبیعی، روستاها و حاشیه شهرها رهاسازی می‌شوند، بنابراین این سگ‌ها بی‌سرپرست نیستند و صاحبان آن‌ها باید پاسخگو باشند که چرا بی‌هیچ تدبیری نظیر عقیم‌سازی، این سگ‌ها را رها کرده‌اند.

سلیمی با بیان اینکه سگ‌های رهاسازی شده، اکثراً در حوالی شهر و شهرک‌های صنعتی به‌ویژه در نزدیکی واحدهای تولیدی مواد غذایی حضور دارند، افزود: باوجوداینکه شهرداری‌ها سال‌های زیادی است برای مدیریت آن‌ها بودجه دریافت می‌کنند، اما هنوز نتوانسته‌اند بعد از این‌همه سال کشتار و انتقال سگ‌ها به پناهگاه‌ها، جمعیت آن‌ها را کنترل کنند.

این فعال حقوق حیوانات معتقد است: علیرغم بودجه‌های دریافت شده توسط سازمان‌های متولی، تاکنون هیچ اقدام مؤثر و قطعی برای عقیم‌سازی و مدیریت اخلاقی جمعیت سگ‌ها انجام نشده، ضمن اینکه اگر بنا بر حل مسئله سگ‌ها است، باید منشأ این سگ‌ها پیدا شود.

سلیمی، خاطرنشان کرد: سگ‌هایی نظیر سگ محمودآباد، چون برای نگهبانی و دفاع توسط انسان پرورش داده شده‌اند، عموماً قوی و توانمند هستند و برای برخورد با انسان و حیوانات وحشی آمادگی دارند.

در همین زمینه، ابراهیم طرفه نژاد، دامپزشک و رفتارشناس حیوانات به ایسنا گفت: سگ‌های بی‌سرپرست ترجیح می‌دهند در اطراف محیط شهری و جایی که راحت‌تر غذا پیدا می‌کنند بمانند و از طرفی بو و علائم حیوانات وحشی شرایط ناآشنایی برای آن‌ها به وجود می‌آورد، درنتیجه ترجیح می‌دهند کمتر به محیط‌های غریبه و حیوانات جدید نزدیک شوند.

وی ادامه داد: احتمال حمله سگ‌های بی‌سرپرست خصوصاً به کودکان وجود دارد، اما این مسئله باید به‌طور ریشه‌ای و به شکل صحیح حل شود. کشتن این سگ‌ها و یا حتی تشویق مردم به غذا ندادن نه‌تنها راه‌حل نیست که کاری بی‌رحمانه و غیرانسانی است.

طرفه نژاد افزود: کاملاً روشن است که سگ‌های بی‌سرپرست، بر اساس غریزه و سگ‌های آموزش‌دیده بر اساس وظیفه می‌توانند خطرناک باشند، اما لازم است تا در مورد رفتار با هر نوع سگ فرهنگ‌سازی و آگاهی‌رسانی انجام شود.

این رفتارشناس یکی دیگر از دلایل حمله سگ‌ها را رخداد وقایعی برشمرد که واکنش غریزی سگ را برمی‌انگیزد و افزود: به‌عنوان‌مثال ممکن است یک سگ مشکل فیزیولوژیک داشته باشد، یا سگ تازه زایمان کرده و شخص ناخواسته به‌طرف توله‌ها رفته باشد، در این موارد سگ واکنش دفاعی از خود نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه احتمال حمله سگ به انسان پایین است، ادامه داد: حمله به انسان معمولاً توسط سگ‌ها عصبی رخ می‌دهد، که دلایل این عصبانیت می‌تواند حاصل برخوردهای خشن با سگ‌های نگهبان و بیماری هاری باشد.

طرفه نژاد تشریح کرد: سگ برای دفاع از خانواده و قلمرو خود دفاع واکنش دفاعی نشان می‌دهد و این رفتار با تحریک این موجودات توسط کودکان یا حتی بزرگ‌سالان تشدید می‌شود. گاهی شاهد این هستیم که کودکان با سنگ و چوب به سگ‌ها حمله می‌کنند و یا دور گردن آن‌ها طناب انداخته و آن‌ها را درجایی می‌بندند. رفتارهایی ازاین‌دست بسیار بیشتر از حمله سگ‌ها به آدم اتفاق می‌افتد، اما چون اخبار باهدف ایجاد ترس و حساسیت‌ نسبت به حمله سگ‌ها تهیه و منتشر می‌شود، آمار صحیحی ارائه نمی‌شود.

این دامپزشک و رفتارشناس سگ معتقد است باید به‌جای متهم کردن سگ‌ها و حمله کردن به این زیستمندان اهلی، نکاتی هرچند کم اما کلیدی با موضوع رفتار صحیح با حیوانات را در مدارس به بچه‌ها آموخت.

به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر، حضور سگ‌های بی‌سرپرست در شهر و محیط‌های طبیعی، یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری و سازمان‌های متولی بوده‌ و تفاوت آرا در رفع مشکلاتی نظیر حمله این سگ‌ها به حیات‌وحش و شهروندان، زمینه‌ساز کدورت‌های زیادی در بین حامیان حقوق حیوانات و فعالان محیط‌زیست و بعضی از شهروندان شده است.

عده‌ای معتقدند این موجودات «ولگرد» هستند و لازم است در هر منطقه‌ای کشته شوند وعده‌ای دیگر، سگ‌ها را «زیستمندان» شهرها می‌دانند که باید کنار انسان‌ها می‌ماندند، اما رها شدند و لازم است تا طی فرآیندی که احتمالاً زمان‌بر است، جمعیت‌شان کنترل شود. این دسته از دغدغه، معتقدند ضمن اینکه کشتار سگ‌ها اخلاقی و انسانی نیست، راهکاری بی‌فایده است که منجر به دور ریز هزینه و سود پیمانکاران می‌شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان چندی پیش از هزینه ۱۴ میلیون در روز برای رسیدگی به سگ‌های بی‌سرپرست و اختصاص بودجه‌ای برای ایجاد فاز دوم نقاهتگاه سگ‌ها خبر داد. همچنین گفته شد که در پایان دوره رسیدگی به هر سگ، آن سگ با پلاک شهرداری به منطقه اولیه برگردانده می‌شود.

در مشاهدات عینی انجام شده در سطح شهر و حواشی (مناطق محیط‌زیستی و مناطق کارگاهی و…) سگ‌هایی با پلاک یا نشانه‌های مخصوص بسیار کم دیده می‌شوند، درحالی‌که هزینه روزانه ۱۴ میلیون تومان انتظار دیده شدن موارد خارج شده از نقاهتگاه را افزایش می‌دهد؛ اما سگ‌های پلاک دار، آن‌گونه که انتظار می‌رود در شهر دیده نمی‌شوند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=8065
  • منبع : ایسنا

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.