به گزارش پایگاه خبری تسریر، پارسا پیکر استاد روانشناسی دانشگاه پپرداین در بعد روانشناسی، رویا تصویری فراتر از واقعیت است.
رویا موهبتی الهی است که می تواند ما را به واقعیتی فراتر از دنیایی که در آن زندگی می کنیم ببرد. رویا به ما این امکان را می دهد که دیدگاه گسترده تری نسبت به جهان و موقعیت ھای آن داشته باشیم. برای داشتن زندگی ای پربار، ما قطعا نیاز به تصویری در ذھن خود داریم که در آن می توانیم دنیایی بهتر را برای خود تصور کنیم.
زمانی که به ملاقات زندانیان در زندان لس آنجلس می رفتم، اهمیت رویا را ھنگام رویارویی با آدریان آموختم. او در حالی که پشت میله های زندان بود، اھداف زیادی برای زندگی خود داشت. وقتی شروع به هنردرمانی با او کردم، یک بار به من گفت: من مدادم را آزادی خودم میدانم. من از آن برای فرار از این واقعیت و به تصویر کشیدن رویایی برای زندگی خود استفاده می کنم که فراتر از این میله ها است.
سخنان او الهام بخش است. از طریق رویا، میتوانیم جهانی بسازیم که فراتر از چشمانداز و حواس پنج گانه ی محدود ما باشد. زمانی که شروع به برداشتن گامهای روزانه با در نظر گرفتن نتیجه نهایی ا اهدافمان میکنیم، میتوانیم رویای خود را به واقعیت تبدیل کنیم. در واقع، زندگی ما رنگ و بوی جدیدی پیدا می کند که به وسلیه ای آن می توانیم نه تنها برای خود بلکه برای دیگران دنیای زیبایی بسازیم و پیام آور حقانیت خود باشیم.
نویسنده: پارسا پیکر، استاد روانشناسی دانشگاه پپرداین در جنوب کالیفرنیا و نویسنده ی پرنده ای از پادشاھی آسمان