• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

اومیکرون پلاس خطرناک است؟

  • کد خبر : 5047
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
اومیکرون پلاس خطرناک است؟
زیرسویه بی‌ ای ۲(BA.۲) اُمیکرون با افزایش شیوع در برخی کشورها به دلیل انتقال‌پذیری بالقوه بالاتر تیتر خبرها شده اما کارشناسان هنوز در مورد این زیرسویه چندان نگران نیستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر به نقل از نیوز، دکتر کاتلین جتلینا، اپیدمیولوژیست مرکز علوم بهداشت دانشگاه تگزاس(UT) در هیوستون ایالات متحده، گفت: اواخر هفته گذشته آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا این زیرسویه را به‌ عنوان «سویه تحت بررسی» تعیین کرد زیرا موارد ابتلا به کووید با این سویه هر چهار روز ۲ برابر می‌شد و رشد ۱۲۰ درصدی را نسبت به  اُمیکرون اصلی معروف به BA.۱  نشان می‌داد.

وی ادامه داد: سایر کشورها از جمله دانمارک، نروژ، سوئد و هند رشد مشابهی برای BA.۲ داشته‌اند؛ با این حال به احتمال زیاد چیزی شبیه به جهش عظیم انتقال‌پذیری که از دلتا به اُمیکرون مشاهده شد؛ یعنی رشد ۵۰۰ درصدی نخواهد بود.

بر اساس گزارش‌های خبری منتشر شده تاکنون حدود ۸۰۰۰ مورد BA.۲ در ۴۰ کشور شناسایی شده است.

این زیرسویه موضوع جدیدی نیست و اولین بار در ماه دسامبر شناسایی شد؛ سپس به‌ عنوان سویه پنهان‌کار اومیکرون به سرفصل اخبار تبدیل شد زیرا همانند سویه BA.۱ در آزمایش PCR قابل مشاهده نبود.

جتلینا افزود: BA.۲ سیگنال خاصی ندارد تا به آزمایشگاه‌ها بگوید که اومیکرون است؛ بنابراین اکنون آزمایشگاه‌ها باید برای شناسایی سویه‌های مختلف به دنبال توالی ژنتیکی بروند.

این اپیدمیولوژیست گفت: در حالی که این زیرسویه بسیاری از جهش‌های BA.۱ را دارد اما تفاوت‌های زیادی نیز دارد به‌ طوری‌ که BA.۱ حدود ۶۰ جهش داشت اما BA.۲ حدود ۸۵ جهش دارد.

به نظر می‌رسد این جهش‌ها مزیت انتقال بیشتر ویروس را فراهم کرده اما مشخص نیست که جهش‌های اضافی چه معنایی برای شدت، فرار از سیستم ایمنی و سایر پارامترها دارد.

میگان کال، دانشجوی دکتری در بریتانیا، در توییتی گفت: ممکن است این مورد یک مزیت جزئی باشد اما هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد این زیرسویه می‌تواند از مصونیت حاصل از BA.۱  فرار کند یا به هر طریق معناداری با اُمیکرون متفاوت باشد.

وی تاکید کرد: آژانس امنیت سلامت به تحقیقات در مورد ظهور سویه‌های جدید ادامه خواهد داد اما همه سویه‌ها مشکل‌ساز نخواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه مزیت رشد BA.۲ بیش از ناچیز به نظر می‌رسد اما هنوز برای نتیجه‌گیری با نمونه‌های کم خیلی زود است.

کال افزود: تنها برخورداری از مزیت قابلیت انتقال در این مرحله از همه‌گیری(با مصونیت جمعیتی بسیار بالا) مورد تعیین‌کننده‌ای نیست.

اکنون تقریبا نیمی از موارد شناسایی شده در دانمارک BA.۲ است؛ با این حال داده‌های اولیه نشان می‌دهد با افزایش بستری شدن در بیمارستان همراه نبوده است. مقامات بهداشتی گفتند احتمالا تفاوت حداقلی در اثربخشی واکسن بین BA.۱ و BA.۲ وجود دارد.

نروژ افزایش سریع عفونت‌های BA.۲ را گزارش کرد و از هفت مورد شناسایی شده در چهار ژانویه به ۶۱۱ مورد شناسایی شده در ۱۹ ژانویه رسید که اکثریت آن‌ها در اسلو رخ داده است. مقامات نروژی موافق هستند که BA.۲ احتمالا مسری‌تر از BA.۱ است.

با این حال هنوز اطلاعاتی در مورد این سوال کلیدی وجود ندارد که آیا کسانی که به اُمیکرون اصلی آلوده شده‌اند، دوباره به BA.۲ آلوده می‌شوند یا خیر.

اُمیکرون اولین نسخه‌ای نیست که نسخه «پلاس» دارد. سال گذشته نیز نسخه دلتاپلاس تیتر خبرها شد اما هرگز نسبت به نسخه اصلی دلتا جایگاه خاصی کسب نکرد.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=5047

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.