• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

درمان خانگی غلظت خون، بهترین روش‌ها برای درمان سریعتر

  • کد خبر : 41250
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
درمان خانگی غلظت خون، بهترین روش‌ها برای درمان سریعتر
درمان خانگی غلظت خون می‌تواند به اندازه درمان دارویی موثر باشد. در این روش مصرف میوه‌ها، گیاهان دارویی و دمنوش‌های پرخاصیت بر اساس نظریات متخصصان طب سنتی و پزشکان توصیه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، منظور از غلظت خون، افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون به ‌نسبت حجم خون است. وظیفه گلبول‌های قرمز در بدن این است که اکسیژن را به اندام و بافت‌ها برسانند. وقتی تعداد این سلول‌های خونی از حد مجاز بیشتر می‌شود، خون غلیظ شده و احتمال ایجاد لختگی به ‌وجود می‌آید. لخته‌هایی که اگر در مسیر انتقال خون به قلب یا مغز باشند ریسک سکته مغزی و قلبی را چند برابر می‌کنند.

 غلظت خون در مردان بالای ۴۰ سال از شیوع بیشتری برخوردار است. در اصطلاح پزشکی این بیماری را پلی‌سیتمی (polycythemia) و اریتروسیتوز (erythrocytosis) می‌گویند. این بیماری می‌تواند ریشه ژنتیکی داشته باشد یا اینکه در اثر عواملی مانند سبک زندگی ناسالم یا زندگی در ارتفاعات بالا یا آلوده، تنش و استرس ایجاد شود یا اینکه از عوارض برخی بیماری‌های دیگر باشد.

راه‌ های درمان خانگی غلظت خون در مردان و زنان کدامند؟

درست است که این بیماری خطرناک است، اما می‌توان آن را کنترل کرد. در واقع روش‌های زیادی برای درمان خانگی غلظت خون وجود دارند. در وهله اول پزشک به شما این توصیه‌ها را می‌کند:

  • پرهیز از کشیدن سیگار

  • اجتناب از آلرژن‌ها و محیط‌های آلوده (آلاینده‌‌ها)

  • مصرف زیاد مایعات.

  • ورزش روزانه که جریان خون را بهتر کرده و از ایجاد لخته خون جلوگیری می‌کند. انجام حرکات کششی و منظم برای پا و مچ پا خیلی به این موضوع کمک می‌کند.

  • از رژیم غذایی مناسب و متعادل غافل نشوید. تغذیه سالم و داشتن رژیم غذایی برای حفظ وزن افراد مبتلا به این بیماری بسیار مهم است، به خصوص برای درمان غلظت خون و کبد چرب که با رعایت رژیم غذایی سالم می‌توانید این بیماری را برطرف کنید.

حجامت برای درمان غلظت خون

آیا حجامت برای غلظت خون مفید است؟ البته روش‌های دیگری هم برای درمان غلظت خون و رقیق‌سازی خون در طب سنتی توصیه می‌شوند مثل مصرف ویتامین E، درمان غلظت خون با زالو و حجامت کردن. در بالا اشاره داشتیم که حجامت در مقایسه با اهدای خون تأثیر چندانی در کاهش غلظت خون ندارد، چراکه خون زیادی از بدن خارج نمی‌شود.

اما در عین حال، با خارج شدن خون کثیف در حجامت، کیفیت خون بهتر می‌شود و بسته به جنسیت، سن و طبع فرد تأثیر کم یا زیادی روی غلظت خون می‌گذارد. مناسب‌ترین زمان انجام حجامت برای کاهش غلظت خون فصل بهار است، البته این نکته را یادآور شویم که انجام حجامت در افراد زیر حتی اگر غلظت خون داشته باشند هم ممنوع است:

  • نوزادان تا قبل از ۴ ماهگی

  • زنان در دوران پریود

  • زنان باردار تا پیش از چهارماهگی

  • افرادی که از فشارخون مقطعی بالا رنج می‌برند

  • افرادی که کمبود پلاکت خون دارند.

برای درمان و رفع غلظت خون بالا، خون بدهید!

درست است که اهدای خون برای افراد مبتلا به پلی‌سیتمی درمان‌کننده است، اما نمی‌توان از این خون استفاده کرد و باید دور ریخته شود. علت آن هم وجود ماده ضد انعقاد خون در کیسه‌های جمع‌آوری خون است. خون فرد مبتلا به غلظت خونی وقتی وارد کیسه شده بلافاصله لخته می‌شود و نمی‌توان از آن برای بیماران نیازمند خون استفاده کرد. برای پیشگیری از ابتلا به غلظت خون بهتر است با تشخیص پزشک، خون بدهید. خانم‌ها بهتر است هر ۴ ماه یک‌بار و آقایان هر ۳ ماه یک‌بار خون بدهند.

آیا زالودرمانی برای غلظت خون و پاکسازی مفید است؟

یکی از روش‌های درمان خانگی غلظت خون در طب سنتی استفاده از زالو درمانی است. با بالا رفتن تعداد هموگلوبین خون که باعث غلظت خون می‌شود، جریان خون نمی‌تواند راحت از عروق خونی عبور کند و احتمال مسدود شدن عروق افزایش می‌یابد. در نتیجه با مشاهده علائم زیر در طب سنتی، زالودرمانی توصیه می‌شود، چیزهایی مثل خارش بدن، خستگی، سردرد، قهوه‌ای شدن ناخن‌ها و تیره شدن رنگ لب‌ها. وقتی زالو را روی پوست می‌گذارند، شروع به نیش زدن و مکیدن خون می‌کند. بزاق زالوها ماده‌ای به نام هیرودین دارد که باعث رقیق شدن خون انسان می‌شود.

بهترین داروی غلظت خون چیست؟

اگرچه پزشک شما ممکن است در موارد حاد از تجویز برطرف‌کننده غلظت خون و بهترین رقیق کننده خون به صورت قرص شیمیایی تجویز کند، اما معمولا روش‌های دارویی طبیعی هم جوابگو هستند. مصرف آب انار، آب زرشک و مایعات کافی به کاهش علائم بیماری و درمان خانگی چربی خون بالا و غلظت خون کمک می‌کنند.

درمان خانگی غلظت خون در بارداری

از بین بردن غلظت خون در دوران بارداری معمولا بسیار نادر است. زیرا خانم‌ها در این دوران بیشتر از اینکه با افزایش تعداد گلبول‌های خون مواجه شوند، با کاهش آن‌ها روبه‌رو می‌شوند. مهم‌ترین اقدام در دوران بارداری این است که حتما با تجویز پزشک دارو مصرف کنید و اگر به روش‌های درمان خانگی غلظت خون روی آوردید، حتما با متخصص تغذیه یا طب سنتی به دلیل حساسیت دوران بارداری مشورت داشته باشید.

درمان غلظت خون در افراد سیگاری

سیگار کشیدن باعث افزایش لکوسیت، نوتروفیل، لنفوسیت و مونوسیت‌های خون و همچنین افزایش هماتوکریت، هموگلوبین و حجم متوسط ​​بدن می‌شود. این اتفاق غلظت خون را افزایش می‌دهد. اولین اقدام برای درمان، ترک اعتیاد به سیگار است.

درمان و داروی گیاهی برای غلظت خون در طب سنتی

مصرف روزانه دمنوش‌ها و گیاهان دارویی که یکی از شیوه‌های رایج درمانی در طب سنتی هستند می‌تواند روی کاهش غلظت خون و رقیق‌سازی خون تأثیر بگذارد. شاید دمنوش‌ها یکی از سریع‌ترین روش‌های خانگی درمان غلظت خون باشند که با ایجاد تعادل درونی در بدن، تأثیرگذاری روی قلب و عروق می‌توانند خون را رقیق کنند. اما چه دمنوشی برای غلظت خون خوبه؟ در ادامه به تعدادی از دمنوش‌های گیاهی برای درمان خانگی غلظت خون می‌پردازیم:

۱. دمنوش زنجبیل

زنجبیل از جمله گیاهان دارویی و دمنوش‌های رقیق کننده خون است که تقریباً در بیشتر روش‌های درمانی طب سنتی تجویز می‌شود. اسید سالیسیک موجود در این گیاه باعث جلوگیری از لخته خون در رگ‌ها و رقیق شدن خون می‌شود. بهتر است افراد مبتلا به پلی‌سیتمی، پودر زنجبیل را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.

۲. چای سبز

چای سبز یکی از روش‌های درمان سنتی غلظت خون است که علاوه بر چربی سوزی و کاهش وزن روی انعطاف‌پذیری رگ‌ها تأثیر گذاشته و خون را رقیق می‌کند. در نتیجه، احتمال سکته و ابتلا به فشار خون پایین می‌آید.

۳. چای کوهی و غلظت خون

چای کوهی رقیق کننده خون گیاهی است که با کمترین هزینه و خیلی راحت در دسترس است و روی کاهش غلظت خون تأثیر می‌گذارد. یک یا دو قاشق چای‌خوری چای کوهی را داخل فرنچ پرس ریخته و یک لیوان آب جوش اضافه کنید. ۱۵ نزده دقیقه کافی است تا دم بکشد، حالا ترکیب را صاف کرده و روزی یک فنجان میل کنید.

۴. دمنوش دارچین

دارچین حاوی ماده شیمیایی کوکارین است که مانع از انعقاد خون می‌شود، برای درمان بیماری‌های التهابی و کاهش فشار خون مؤثر است  و خون را هم رقیق می‌کند. در طب سنتی برای کاهش غلظت خون، مصرف روزانه دمنوش دارچین توصیه می‌شود.

۵. دمنوش آویشن و عناب (درمان فوری غلظت خون در طب سنتی)

دمنوش عناب و آویشن مثل اهدای خون و حجامت برای افراد مبتلا به پلی‌سیتمی عمل می‌کند. کمتر کسی است که با خواص آویشن کوهی در طب سنتی آشنا نباشد! برای تهیه دمنوش خانگی عناب و آویشن، شش عدد عناب و یک قاشق چای‌خوری برگ آویشن خشک‌شده را با یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و روی حرارت غیرمستقیم حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. سپس ترکیب را صاف‌کرده و به‌ صورت روزانه میل نمایید. پس از مدتی کوتاه شاهد اثرات کاهش غلظت خون خواهید بود.

۶. دمنوش گیلاس

میوه گیلاس هم مثل آسپرین حاوی سالیسیلات است و برای افراد مبتلا به غلظت خون مفید است. چند گیلاس و برگ درخت گیلاس را داخل قوری انداخته و کمی آب جوش رویشان بریزید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای دم کشید این دمنوش کافی است. حالا می‌توانید آن را صاف‌کرده و روزی یک فنجان میل کنید.

۷. دمنوش توت

دمنوش توت و برگ توت هم مثل گیلاس و آسپرین به‌ خاطر داشتن سالیسیلات برای رفع عارضه غلظت خون به‌ کار می‌رود. اگر توت تازه در دسترس نبود می‌توانید از توت خشک استفاده کنید. قدری از خود میوه و برگش را داخل قوری ریخته و حدود یک و نیم لیوان آب رویش بریزید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. ۲۰ دقیقه بعد آن را از صافی رد کنید و روزی دو فنجان بنوشید. منتظر تأثیر معجزه‌آسای کاهش غلظت خون به ‌خاطر مصرف این دمنوش گیاهی باشید.

۸. دمنوش کاسنی

یکی از گیاهان عالی رقیق‌کننده خون گیاه کاسنی است که به ‌صورت عرق کاسنی و دمنوش مصرف می‌شود. یک یا دو قاشق غذاخوری برگ و ریشه کاسمی را داخل قوری بریزید و یکی دو فنجان آب سرد اضافه کنید. ۱۵ دقیقه کافی است تا روی حرارت ملایم دم بکشد. حالا ترکیب را صاف کرده و روزی یک فنجان میل کنید. منتظر تأثیرات معجزه‌آسای کاسنی روی رقیق‌سازی خون، تقویت معده و کاهش غلظت خون باشید.

۹. دمنوش شوید

یکی از گیاهان دارویی که در طب سنتی زیاد از آن یاد می‌شود شوید است که برای مبتلایان به غلظت خون به‌ کار می‌رود. فرقی ندارد که شوید تازه باشد یا خشک، دو قاشق غذاخوری شوید را داخل فرنچ پرس ریخته و رویش آب جوش بریزید. ۵ تا ۱۰ دقیقه فرصت دهید که دم بکشد. پس از صاف کردن، ترکیب آماده میل کردن است.

۱۰. دمنوش نعنا

گیاه نعنا باعث رقیق شدن خون و بالا رفتن گردش خون می‌شود. یک یا دو قاشق چای‌خوری برگ نعنای تازه یا خشک را داخل فرنچ پرس یا لیوان معمولی ریخته و آب جوش بریزید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد. بعد ترکیب را صاف کنید و روزی یک یا دو بار میل کنید.

۱۱. دمنوش زردچوبه

زردچوبه جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی و درمان خانگی دارد. برای درمان غلظت خون در طب سنتی به مصرف دمنوش و ادویه زردچوبه توصیه فراوان شده است. چند عدد چوب زردچوبه را داخل لیوان یا فرنچ پرس بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه ترکیب را صاف و نوش جان کنید. برای مشاهده نتایج کاهش غلظت خون، میزان مصرف مجاز این دمنوش گیاهی درمان خانگی غلظت خون روزی یک فنجان از این دمنوش میل کنید.

۱۲. دمنوش ریشه شیرین بیان

دیگر داروی گیاهی غلظت خون، دمنوش ریشه شیرین بیان است. دو قاشق چای‌خوری ریشه خشک‌شده شیرین بیان را داخل قوری ریخته و با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کنید. سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا دم بکشد. پس از ۲۰ دقیقه آن را صاف کرده و به‌صورت مصرف کنید.

۱۳. دمنوش گل مینا برای غلظت خون

داروی گیاهی غلظت خون که می‌تواند با رقیق کردن خون روی قلب و عروق تأثیر بسیار زیادی بگذارد. مصرف این دمنوش، علاوه بر اینکه مانع از ایجاد لخته خون در بدن شده برای درمان میگرن و تب هم مؤثر است. اگر از آن افرادی هستید که با دمنوش‌های گیاهی میانه خوبی ندارید، می‌توانید کپسول‌های حاوی عصاره گل مینا موجود در داروخانه‌ را تهیه کنید.

۱۴. چای ریبوس

چای ریبوس که به آن رویبوس هم می‌گویند گیاه بومی آفریقای جنوبی به رنگ قرمز است و باعث رقیق‌سازی خون می‌شود. ضمن اینکه عروق را بازتر کرده و احتمال بروز سکته قلبی یا مغزی یا فشارخون را کاهش می‌دهد.

۱۵. دمنوش مرزنجوش

گیاه مرزنجوش یا مرزنگوش خاصیت آنتی‌اکسیدان و ضد درد دارد که برای بهتر کردن گردش خون، بهبود اسپاسم عضلانی، کاهش فشار خون و رقیق کردن خون توصیه می‌شود. خواص دارویی بیشتر نیز در دمنوش اسطوخودوس هم دیده می‌شود. در مصرف دمنوش‌های گیاهی جانب احتیاط را رعایت کنید و صرف اینکه منشأ گیاهی دارند مجاز نیستید که در هر سن و شرایطی آن‌ها را میل کنید.

غلظت خون نوعی بیماری‌ است که به خاطر از بین رفتن تعادل سلول‌های خونی به وجود می‌آید. سبک زندگی نامناسب، تغذیه ناسالم، اختلالات هورمونی وارثی یا بیماری‌های زمینه‌ای از جمله عوامل ایجاد عارضه غلظت خون هستند. بیماری که به‌تدریج خود را بیشتر در سنین بالا نشان می‌دهد.

شیوه‌های مختلفی برای درمان خانگی غلظت خون در طب سنتی و با استفاده از داروهای شیمیایی وجود دارد. البته یادآوری می‌کنیم که با مشاهده هر علامت و نشانه بیماری این شما نیستید که روش درمان را تعیین می‌کنید، بلکه باید به پزشک مراجعه کنید و با صلاحدید متخصص سراغ روش‌های درمانی دارویی یا طب سنتی درمان غلظت خون بروید.

تسریر مراقب سلامتی شماست!

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=41250
  • منبع : https://doctoreto.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.