به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، اگر کودک شما دارای برخی اختلالات روانی است و نسبت به برگشت او به دوران تحصیل نگران هستید، این موارد میتواند کمک بسیار خوبی برای فائق آمدن به این مشکلات باشد:
۵ راهکار ساده برای برگشت به دوران تحصیل ویژه افراد دارای اختلالات روانی
۱) مدیریت زمان و برگشت به دوران تحصیل
مدیریت زمان به صورت ناکارآمد میتواند تاثیرات نامطلوبی برای دانشآموزانی که با اختلالات روانی دست و پنجه نرم میکنند داشته باشد. همین امر موجب خواهد شد که او دچار افسردگی، اضطراب و استرس شود. اگر فرد به دلیل همین مدیریت زمان نادرست دچار اضطراب و استرس شود، در محیط مدرسه با کوچکترین موضوعی دچار وحشت و تروما خواهد شد و ممکن است کمی اوضاع از کنترل خارج شود.
۲) اولویت بندی کارهای شخصی و کارهای مدرسه برای دوره تحصیل بیماران روانی
فردی که دچار اختلالات روانی و وسواس فکری است، باید این قابلیت را داشته باشد که بتواند بین کارهای شخصی و کارهای مدرسه تمایز قائل شود. با این اولیت بندی فرد میتواند بهتر تصمیم بگیرد که کدام کار را زودتر باید انجام دهد و کدام کار از اولویت پایینتری برخوردار است.
برای اینکه شخص بتواند راحتتر این اولیتبندی را انجام دهد، چند سوال را در ذهن خود باید پاسخ دهد:
-
ضروریترین و فوریترین کاری که باید انجام دهم چیست؟ (این کار باید اولویت اصلی باشد)
-
چه کاری مهم است اما فوری نیست؟ ( این کار میتواند با برنامهریزی درست، در زمان دیگری انجام داده شود)
-
چه کاری فوری است اما ضروری نیست؟ (کمترین زمان و توجه را میتوان به این کار اختصاص داد)
-
چه کاری نه فوری و نه ضروری است؟ (این کار را به راحتی میتوان از لیست مورد نظر حذف کرد)
۳) بالا بردن فعالیت بدنی
ورزش کردن نقش بسیاری مهمی را در مورد ارتباطات اجتماعی و سلامت جسم و روان دارد. بر اساس تحقیقاتی که انجام گرفته، تمرینات بدنی باعث کاهش افسردگی، بهبود خلق و خو و کم شدن اضطراب میشود. علاوه بر این افزایش گردش خون در مغز بیشتر میشود و به کاهش استرس کمک میکند.
ورزش کردن همینطور میتواند به کم کردن حواس پرتی و افزایش تعاملات اجتماعی نیز منجر شود. همینطور با این کار احساس بهتری نسبت به خود خواهید داشت و اعتماد به نفستان بهبود پیدا خواهد کرد و قادر خواهید بود که با استرسها و سختیهای زندگی، راحتتر کنار بیایید. با انجام دادن تنها ۳۰ دقیقه ورزشهای هوازی آن هم سه تا پنج روز در هفته، میتوانید به سلامت جسم و روحتان کمک کنید!
از جمله بهترین تمرینات هوازی که به شما در این امر کمک خواهد کرد عبارتند از:
-
دویدن
-
پیادهروی
-
باغبانی
-
رقصیدن
-
شنا کردن
۴) داشتن خواب کافی برای دوره تحصیل بیماران روانی
اگر برای دور کردن اختلالات روانی و اضطراب و استرسهایی که در محیط مدرسه با آن درگیر هستید، روشهای بالا را انجام دادید و موفق نبودید؛ حتما خواب کافی ندارید!
به یاد داشته باشید که سلامت روان و خواب کافی هر دو، دو روی یک سکه هستند. کمبود خواب به شدت بر سلامت روحی و روانی تاثیرگذار است. بر اساس تحقیقات انجام شده، نداشتن خواب کافی، تأثیرات روحی نامطلوبی را به همراه خواهد داشت. تأثیراتی مثل افزایش استرس، کاهش کیفیت زندگی و نداشتن اعتماد به نفس. از جمله اختلالات دیگری که به دلیل نداشتن خواب کافی ممکن است دچار شوید عبارتند از:
-
بد اخلاقی
-
کمبود حافظه
-
کم شدن عملکرد ذهنی و بدن
-
مشکلات جسمی مانند دردهای شکمی و سردرد
۵) در تعامل بودن با سایر دانشآموزان در دوره تحصیل بیماران روانی
در ارتباط نبودن با سایر دانشآموزان و کنارگیری کردن از آنها میتواند به تشدید اختلالات روانی پس از برگشت به دوران تحصیل کمک کند. هر چه بیشتر با سایر دانشآموزان در ارتباط و تعامل باشید، از نظر سلامت روانی و جسمی هم شرایط بهتری خواهید داشت.
تسریر مراقب سلامتی شماست!