• امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

آغاز گزینش علمی بیش از ۴۵ هزار پذیرفته دکتری/ مدارک لازم برای مصاحبه

  • کد خبر : 40287
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
آغاز گزینش علمی بیش از ۴۵ هزار پذیرفته دکتری/ مدارک لازم برای مصاحبه
معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت و مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D.» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ می‌توانند با مراجعه با سایت دانشگاه محل پذیرش خود از زمان و مکان مصاحبه علمی خود اطلاع کسب کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، متقاضیانی که بر اساس کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D.» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ کدرشته‌محل‌های انتخابی خود را در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور ثبت نموده‌اند، می‌توانند کارنامه نتیجه انتخاب رشته خود را از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مشاهده کنند.

تعداد ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند، از این تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۵ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و تعداد ۸۹ هزار و ۱۲۱ نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده‌اند که در این مرحله ۴۵ هزار و ۱۳۴ متقاضی برای مرحله ارزیابی تخصصی به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی حداقل برای یک کد رشته محل معرفی شده‌اند.

چنانچه برنامه‌زمانی مصاحبه دانشگاه‌ها تداخل دارد، ضروری است داوطلبان با برقراری تماس، هماهنگی و تعامل با دانشگاه‌ها، ابتدا در مصاحبۀ دانشگاه‌هایی که از نظر خودشان اولویت دارد، شرکت کنند و سپس در زمان دیگری که با دانشگاه تعامل کرده‌اند یا در زمانی که برای جاماندگان از مصاحبه اصلی در نظر گرفته شده در مصاحبه شرکت کنند.

با توجه به همزمانی روزهای انجام مصاحبه با روزهای تشرف حج تمتع، ممکن است برخی از معرفی‌شدگان در حال انجام مناسک حج باشند لذا ضرورت دارد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پیش‌بینی‌های لازم برای انجام مصاحبه این دسته از معرفی شدگان، در زمان دیگری به عمل آورند و در این خصوص نیز لازم است از قبل و از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه‌ها به داوطلبان اطلاع رسانی شود.

عدم مراجعه معرفی‌شدگان به منظور مصاحبه و انجام مراحل ارزیابی تخصصی به منزله انصراف از پذیرش در آن رشته‌محل است،  متقاضیانی که مبادرت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی کرده اند به منظور اطلاع از نحوه و چگونگی انجام مراحل ارزیابی تخصصی از متقاضیان و سایر مراحل گزینش به درگاه اطلاع‌رسانی آن دانشگاه مراجعه کنند.

متقاضیانی که در کدرشته‌محل‌های انتخابی دارای نمره علمی لازم هستند، لازم است با توجه به نکات زیر و مطابق برنامه‌زمانی شرکت در مرحله مصاحبه و انجام مراحل ارزیابی تخصصی که در سایت این سازمان درج شده است، با همراه داشتن مدارک زیر برای انجام مصاحبه به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ذی ربط مراجعه نمایند.

*مدارک لازم برای مرحله مصاحبه:

۱- مدرک کارشناسی‌ارشد (فوق لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات.
تبصره- متقاضیانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه‌ای بوده و حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱فارغ‌التحصیل می‌شوند (گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالب محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه ۶۴ دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و یا فرم مندرج در صفحه ۱۹۳ دفترچه راهنماب انتخاب رشته‌های تحصیلی).

۲- مدرک کارشناسی (لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات.

تبصره ۱- آن‌دسته از متقاضیانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره ۲- کسانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک‌ مندرج در بندهای ۱ و ۲ فوق نیستند، لازم است گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.

۳- شناسنامه یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با اطلاعات ارسالی از سوی این سازمان.

۴- گواهی عضویت در هیات علمی «رسمی- قطعی» یا «رسمی- آزمایشی» دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن‌دسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‌اند. لازم به تاکید است مربیان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی باید واجد شرایط مطابق توضیحات صفحه‌ ۱۱ دفترچه راهنمای انتخاب رشته باشند.

تبصره: مربیان دانشگاه آزاد اسلامی تنها با معرفی نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی این دانشگاه امکان بهره‌مندی از این سهیمه را دارند.

۵- تمامی مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی.

۶-سایر مدارک و مستنداتی که در وبگاه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذیربط اعلام می‌شود.

*یادآوری‌های مهم:

۱- منحصراً متقاضیانی می توانند به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برای انجام مصاحبه مراجعه نمایند که نمره علمی لازم را مطابق کارنامه کسب کرده باشند.

۲- معرفی‌شدگان لازم است برای شرکت در مصاحبه، برنامه‌زمانی اعلام شده که هم زمان با این اطلاعیه در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر می‌شود را به دقت مطالعه نمایند. لازم به ذکر است اولویت با برنامه‌زمانی مندرج در سایت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است و چنانچه برنامه‌زمانی مصاحبه دانشگاه‌ها تداخل دارد، ضروری است داوطلبان با برقراری تماس، هماهنگی و تعامل با دانشگاه‌ها، ابتدا در مصاحبه دانشگاه‌هایی که از نظر خودشان اولویت دارد، شرکت کنند و سپس در زمان دیگری که با دانشگاه تعامل کرده‌اند یا در زمانی که برای جاماندگان از مصاحبه اصلی در نظر گرفته شده در مصاحبه شرکت نمایند.

۳- شرط ورود معرفی‌شدگان رشته امتحانی مدرسی معارف اسلامی کد ۲۱۸۰ به دانشگاه، علاوه بر کسب نمره علمی لازم توسط دانشگاه مربوط، احراز شرایط عمومی رشته مدرسی معارف اسلامی و نتیجه مصاحبه‌ای است که توسط معاونت آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها انجام می‌شود. لذا لازم است علاوه بر داشتن شرایط فوق و همچنین شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای  ثبت‌نام و شرکت در آزمون مذکور (دفترچه شماره ۱) از تاریخ این اطلاعیه برای طی مراحل پذیرش به درگاه اطلاع‌رسانی معاونت آموزشی به نشانی modaresi.nahad.ir  مراجعه و ضمن ثبت‌نام در این سامانه و احراز شرایط دفترچه، منتظر اعلام زمان مصاحبه گزینش از سوی معاونت مذکور از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۲۱۱۰۱ باشند.

توجه: عدم ثبت‌نام در این سامانه به منزله انصراف از تحصیل در این رشته تلقی می‌شود ضمناً در گزینش نهایی رشته مدرسی معارف اسلامی وضعیت علمی افرادی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که اولاً دارای نمره مصاحبه علمی از سوی دانشگاه باشند و ثانیاً نتیجه مراحل ثبت‌نام و احراز مدارک آنان از سوی معاونت یاد شده تایید شده باشد.

۴- معرفی‌شدگان باید به منظور تکمیل فرم بررسی صلاحیت‌های عمومی با مراجعه به لینک مربوط در قسمت مشاهده کارنامه مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۲ تا ۱۴۰۳/۰۴/۱۲ضمن پرداخت مبلغ سه میلیون و چهارصد و بیست و چهار هزار ریال (۳/۴۲۴/۰۰۰) ریال بصورت اینترنتی، فرم بررسی صلاحیت عمومی را تکمیل و کد پیگیری دریافت دارند.

توجه: کسانی که نسبت به تکمیل فرم بررسی صلاحیت‌های عمومی اقدام ننمایند از گزینش نهایی حذف خواهند شد.

۵- گزینش نهایی معرفی‌شدگان در هر کدرشته‌محل بر اساس نمره کل نهایی حاصل از نمره علمی آزمون متمرکز، نمرات مراحل مختلف ارزیابی تخصصی مطابق با نمودار مندرج در بند الف در صفحه ۱۴ دفترچه راهنمای ثبت‌نام، حدنصاب نمره اعلام شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی و با توجه به اولویت کدرشته‌محل‌هایی که برای مصاحبه معرفی شده‌اند، انجام می‌شود.

۶- متقاضیانی که مبادرت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی نموده‌اند به منظور اطلاع از نحوه و چگونگی انجام مراحل ارزیابی تخصصی از متقاضیان و سایر مراحل گزینش به درگاه اطلاع‌رسانی آن دانشگاه مراجعه نمایند.

۷- عدم مراجعه معرفی شدگان به منظور مصاحبه و انجام مراحل ارزیابی تخصصی به منزله انصراف از پذیرش در آن رشته‌محل می‌باشد.

*نحوه اعمال تغییرات در ظرفیت کدرشته‌محل‌های مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته

با توجه به اعلام دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ممکن است تغییراتی در ظرفیت‌های بعضی از کدرشته‌محل‌ها انجام شود، بنابر این تعداد قبولی، بر اساس ظرفیت نهایی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=40287
  • منبع : https://www.isna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.