• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

ابدومینوپلاستی چیست؟

  • کد خبر : 39949
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
ابدومینوپلاستی چیست؟
ابدومینوپلاستی یکی از جراحی‌های زیبایی شکم است که در آن پوست و چربی اضافی شکم برداشته‌می‌شود و شکم شما متناسب و صاف می‌گردد. تامی تاک یکی از انواع جراحی‌های پیکرتراشی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، شاید بپرسید که ابدومینوپلاستی یعنی چی؟ ابدومینوپلاستی یک جراحی نسبتا سنگین و بزرگ است که در آن پوست و چربی اضافه برداشته می‌شود. این جراحی همچنین بر روی ماهیچه‌ها نیز اثر می‌گذارد. این جراحی می‌تواند برای خانم‌هایی که چندین بار زایمان کرده‌اند و وزن زیادی از دست داده‌اند، مناسب باشد.

نام دیگر این جراحی تامی تاک است. میزان سختی و آسانی این جراحی کاملا بستگی به میزان پوست و چربی اضافی دارد. هرچه پوست و چربی که باید برداشته‌شود، بیشتر باشد، جراحی شما پرخطرتر و جدی‌تر است. هرچه میزان پوست و چربی برداشته‌شده، کم‌تر باشد، جراحی انجام شده، آسان‌تر و به قولی مینی است.

هدف از انجام ابدومینوپلاستی چیست؟

هدف از ابدومینوپلاستی، داشتن شکمی صاف‌تر است. در این عمل جراح پلاستیک چربی سفت و پوست شل و اضافه که با ورزش و رژیم غذایی را از بین نمی‌رود را با عمل جراحی بر می‌دارد.

بااین‌حال، بیماران باید آگاه باشند که جراحی آبدومینوپلاستی روشی برای کاهش وزن نیست. این روش درمانی برای بیمارانی که به دلیل کاهش وزن زیاد یا حاملگی پوست اضافی دارند، مناسب است؛ بنابراین، بیماران باید قبل از روآوردن به تامی تاک، به وزن ثابت برسند.

جراحی ابدومینوپلاستی می‌تواند:

  • پس از کاهش وزن خیلی زیاد (مثلاً پس از کاهش وزن ناشی از انواع عمل لاغری) پوست شل شده را حذف کند.
  • پوست یا چربی اضافی بعد از بارداری را حذف کند.
  • عضله‌های ضعیف معده را سفت کند.
  • عضلات شکم جدا را ترمیم کند.

عمل ابدومینوپلاستی برای چه کسانی مناسب است؟

مهم است بدانید که جراحی ابدومینوپلاستی نوعی عمل کاهش وزن نیست؛ بنابراین اگر به دنبال کاهش وزن زیاد هستید این روش مناسب شما نیست. نامزدهای ایده‌آل برای انجام آبدومینوپلاستی بیمارانی هستند که وزن ثابتی دارند و به دنبال برداشتن چربی‌های سفت و پوست اضافی‌ هستند که تنها با ورزش و رژیم غذایی از بین نمی‌رود.

نامزدهای ایده‌آل برای انجام عمل تامی تاک کسانی هستند که:

  • از ظاهر شکم خود راضی نیستند.
  • می‌خواهند پوست یا چربی اضافی شکم خود را بردارند.
  • عضلات شکم افتاده یا ضعیفی دارند که نیاز به سفت شدن دارند.
  • در حال حاضر باردار نیستند یا در آینده قصد بارداری ندارند.

عوارض ابدومینوپلاستی

خطرات و عوارض تامی تاک شامل موارد زیر است:

۱. عوارض عمومی جراحی و بیهوشی

همه جراحی‌ها دارای خطرات مشترکی هستند که شامل موارد زیر است:

  • تشکیل لخته خون
  • استفراغ و تهوع
  • خونریزی
  • عفونت و مشکلات بیهوشی

۲. سروما؛ تجمع مایع بعد از عمل ابدومینوپلاستی

سروما کیسه‌ای حاوی مایع است که در زیر پوست جمع می‌شود. این کیسه معمولاً در زیر یا اطراف محل برش ایجاد می‌شود. برای کاهش خطر ایجاد سروما، جراح ممکن است لوله تخلیه‌ای (درناژ) را در شکم قرار دهد تا این لوله مایعات اضافی را تخلیه کند. اگر جراح پلاستیک لوله‌های تخلیه را بعد از عمل در محل خود نگه دارد، دستورالعمل‌های خاص هر بیمار را در مورد بهترین روش مراقبت از آن‌ها به او می‌دهد.

۳. خونریزی، کبودی و هماتوم

بیماران باید انتظار کبودی و خونریزی جزئی پس از عمل را داشته باشند. در برخی موارد، بیماران ممکن است خونریزی بیش از حدی را تجربه کنند. گاهی اوقات ممکن است چند هفته بعد از عمل خونریزی رخ دهد. اگر این اتفاق بیفتد، بیماران ممکن است نیاز به جراحی جزئی مجددی داشته باشند. باگذشت زمان، همه این موارد باید برطرف شود و بعید است که این عوارض، نتایج جراحی را تحت تأثیر قرار دهد.

۴. نکروز بافت، پوست یا چربی

در حین جراحی آبدومینوپلاستی، ممکن است مقداری اختلال در خون‌رسانی در نواحی خاصی ایجاد شود. اگر اختلال گسترده باشد، ممکن است منجر به “نکروز” شود که این امر باعث مرگ و ازبین‌رفتن بافت، پوست یا چربی می‌شود.

بسته به میزان بافت آسیب‌دیده، آسیب ممکن است طی چند هفته خودبه‌خود برطرف شود. در برخی مواقع لازم است تا بیماران برای برداشتن بافت مرده نیاز به جراحی جزئی داشته باشند.

سیگارکشیدن خطر بروز نکروز را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، اکیداً توصیه می‌شود که بیماران حداقل به مدت ۶ هفته قبل و بعد از عمل، از کشیدن سیگار اجتناب کنند.

۵. عفونت

در صورت بروز عفونت، بیماران باید آن را جدی بگیرند. این عفونت‌ها اغلب خفیف و ناشی از زخم‌ها هستند که جراح می‌تواند با تجویز یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک آن‌ها را درمان کند. به‌ندرت، عفونت می‌تواند گسترش یابد و شدیدتر شود. اگر این اتفاق بیفتد، بیماران باید برای درمان به بیمارستان مراجعه کنند.

مراقبت های بعد از عمل ابدومینوپلاستی

بیماران باید ۱ تا ۳ شب در بیمارستان تحت مراقبت باشند. قبل از اینکه بیماران به خانه بازگردند، جراح قرار ملاقات بعدی را تنظیم می‌کند تا بیماران چند هفته بعد برای کشیدن بخیه‌ها (اگر قابل جذب نباشند) به پزشک مراجعه کنند. بسته به توصیه جراح، ممکن است بیماران از ۵ روز تا ۲ هفته بعد از عمل نتوانند رانندگی کنند؛ بنابراین آن‌ها باید از یک همراهی برای انتقال به خانه کمک بگیرند.

۱. مراقبت های عمومی

دستورالعمل‌های جراح را در مورد مراقبت‌های بعد از عمل به‌دقت رعایت کنید. برای کاهش خطر ایجاد لخته خون، بیماران باید دراسرع‌وقت پیاده‌روی آهسته را شروع کنند. بهتر است در چند روز اول پس از عمل کمی خمیده راه بروید و از صاف کردن کامل بدن خود اجتناب کنید تا فشار اضافی روی محل برش وارد نشود.

بعد از عمل برای کاهش درد جراح مسکن برای شما تجویز می‌کند. دقت کنید استفاده از گن بعد از ابدومینوپلاستی جزو مهم‌ترین مواردی است که باید انجام شود. اکثر جراحان از بیماران می‌خواهند که به مدت ۴ تا ۶ هفته و به‌صورت شبانه‌روزی گن را بپوشند و فقط در هنگام استحمام آن را کنار بگذارند.

ممکن است از شما خواسته شود تا ۴۸ ساعت بعد از عمل برای استحمام صبر کنید. پس از استحمام خطوط بخیه را با دقت خشک کنید. همچنین حداقل به مدت ۴ هفته از وان آب داغ و سونا استفاده نکنید.

توصیه می‌شود که حداقل ۲ هفته از کار خود مرخصی بگیرید. اگر شغل شما شامل فعالیت بدنی است، توصیه معمول این است که حداقل ۳ تا ۴ هفته از محل کار خود مرخصی بگیرید. درهرصورت، بیماران باید حداقل ۲ تا ۴ هفته از انجام اکثر کارها خودداری کنند.

ممکن است جراح چندین تکنیک برای بهبود بهتر زخم‌ها به بیمار توصیه کند. این تکنیک‌ها شامل موارد زیر است:

  1. ماساژ زخم‌ها: فقط پس از بهبود کامل برش‌ها و ازبین‌رفتن هرگونه لخته خون ایجاد شده بر روی زخم، این کار را انجام دهید.
  2. ورقه‌های سیلیکونی، ژل یا کرم: از این محلول به مدت ۶ ماه تا ۱ سال پس از بهبودی کامل استفاده کنید.
  3. زخم‌ها را دور از نور خورشید نگه دارید.

۲. هفته های ۱ تا ۲

توصیه می‌شود که در این دوره هیچ‌گونه ورزشی انجام نشود، زیرا حتی فعالیت‌های هوازی جزئی هم ممکن است باعث تورم در ناحیه جراحی شود. بااین‌حال، بیماران باید پیاده‌روی سبک را انجام دهند تا از ایجاد لخته خون جلوگیری شود.

توصیه می‌شود بیماران حداقل ۲ هفته از انجام فعالیت جنسی خودداری کنند زیرا این امر هم می‌تواند تورم و کبودی را افزایش دهد. اطمینان حاصل کنید که در این مدت دست‌ها را تا سطح بالاتر از شانه بالا نیاورده، هیچ محلی را فشار نداده و یا روی شکم دراز نکشید.

۳. هفته های ۲ تا ۴

پس از ۲ هفته، بیماران باید بتوانند فعالیت‌های بسیار سبک مانند راه‌رفتن روی تردمیل را از سر بگیرند.

۴. هفته های ۴ تا ۸ پس از ابدومینوپلاستی

پس از ۴ هفته، بیماران ممکن است بتوانند فعالیت‌های شدیدتری مانند دوچرخه‌سواری را از سر بگیرند، اما این دستورالعمل شامل وزنه‌برداری یا ورزش‌های تماسی نیست.

۵. بعد از ۸ هفته

۸ هفته پس از انجام جراحی آبدومینوپلاستی، به طور معمول بیماران باید بتوانند تمام ورزش‌ها و فعالیت‌ها را از سر بگیرند.

عمل ابدومینوپلاستی شکم یا تامی تاک روشی برای برداشتن چربی‌های مقاوم و پوست اضافه است. دقت کنید که این عمل یک عمل لاغری و کاهش وزن نیست. قبل از انجام عمل ابدومینوپلاستی به‌خوبی در مورد این عمل تحقیق کنید و با تمام مزایا و عوارض آن آشنا شوید.

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=39949
  • منبع : https://doctoreto.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.