• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

رژیم غذایی برای بیماران مبتلا به زونا

  • کد خبر : 39405
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
رژیم غذایی برای بیماران مبتلا به زونا
بیماران مبتلا به زونا ممکن است نیاز داشته باشند تا رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند تا زودتر درمان شوند. از جمله مواردی که باید در برنامه غذایی این بیماران قرار بگیرد ویتامین سی، روی، مکمل‌های غذایی و مواد غذایی مملو از آنتی اکسیدان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، زونا بیماری است که با بثورات پوستی دردناک همراه است و ممکن است باعث سردرد، تب و ناراحتی معده نیز شود. ویروس واریسلا زوستر، هم می‌تواند باعث آبله مرغان و هم زونا شود. زمانی که فرد قبلا دچار آبله مرغان شده باشد و مجددا در معرض این ویروس قرار بگیرد، احتمال ابتلای او به زونا وجود دارد. مصرف مواد غذایی مفید هنگام ابتلا به زونا عملکرد ایمنی بدن را تقویت می‌کند. همچنین برای کاهش دوره این بیماری، باید از مصرف برخی مواد غذایی بپرهیزید، زیرا سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کنند.

ازآنجایی‌که بیماری زونا سیستم ایمنی را هدف قرار می‌دهد، باید بدنتان را به‌خوبی در این دوران تقویت کنید. مصرف یک رژیم غذایی متعادل و مغذی می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و تسریع روند بهبودی بیمارانی که دچار زونا شده‌اند کمک کند. زمانی که از پزشکان در خصوص رژیم غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به زونا سوال بپرسید اکثر آن‌ها توصیه می‌کنند که غذاهای حاوی ویتامین‌های C، A، E، B۱۲ به‌علاوه آمینواسید لیزین را مصرف کنید تا رشد ویروس زونا مهار شود.

مصرف مقدار زیادی سبزیجات دارای برگ سبز، گوجه‌فرنگی، میوه‌های نارنجی و زرد، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، مرغ، لبنیات، غلات کامل، لوبیا و حبوبات می‌تواند به شما کمک کند که طول دوره زونا را کاهش دهید و خیلی زود سلامتی خود را به دست آورید.

چه غذایی برای زونا خوبه؟ – غذاهای مفید برای بیماری زونا

با مصرف مواد غذایی سالم و سرشار از مواد مغذی، می‌توانید طول مدت بیماری زونا را کم کرده و به درمان زونا کمک کنید.

برخی از غذاهای مفید برای بیماری زونا شامل این مواردند:

۱. خاکشیر برای زونا

کارشناسانی که در زمینه طب سنتی تجربه دارند بیان کرده‌اند که خاکشیر یک درمان موثر برای رفع خارش ناشی از زونا و درد مرتبط با آن است. به‌علاوه خواص خاکشیر حرارت بدن را کم می‌کند و علائم آبله مرغان، زونا، سرخک و غیره را تسکین می‌دهد.

۲. آب کرفس برای زونا

آب کرفس حاوی نوعی نمک است که یک زیرمجموعه از سدیم در نظر گرفته می‌شود و از رشد زونا (و سایر عوامل بیماری‌زا) جلوگیری می‌کند. این نمک‌ها به نوروتوکسین‌های ویروسی (که علت اصلی بسیاری از مشکلات عصبی هستند) می‌چسبند.

۳. آب هویج برای زونا

آب هویج یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و درعین‌حال مفید است. این نوشیدنی حاوی مقادیر بالایی بتاکاروتن و بیوفلاونوئیدها است و ویتامین E زیادی نیز دارد. تمام این مواد مغذی به مقابله با ویروس‌ها کمک می‌کنند.

۴. آب دالیبور برای زونا

محلول آب دالیبور یک ماده ضدالتهاب و ضدعفونی‌کننده موثر است که خارش و التهابی که زخم‌های زونا ایجاد می‌کنند تا حد زیادی تسکین می‌دهد. همچنین پوست آسیب‌دیده زخم را هیدراته می‌کند تا بازسازی شود.

۵. عناب برای زونا

بسیاری از تحقیقات و گزارشات بیماران نشان داده‌اند که عناب یک خوراکی موثر برای درمان بیماری زونا است. عناب خواص زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها خاصیت ضدالتهاب است. به همین دلیل می‌تواند التهاب ناشی از سوختگی، آبله مرغان، زونا، سرخک و غیره را بهبود دهد.

۶. ماست برای زونا

ماست یک ماده غذایی غنی از ویتامین است که کربوهیدرات زیادی هم دارد و بهتر است در رژیم غذایی تمام مبتلایان به زونا گنجانده شود. همچنین ماست حاوی ویتامین D و ترکیبات ملین است و به بهبود سلامت کلی بدن و کوتاه شدن دوره بیماری زونا کمک می‌کند.

۷. مارچوبه برای زونا

مارچوبه گیاهی با ترکیبات شیمیایی طبیعی متعدد است که این ترکیبات خواص بی‌شماری دارند. این ترکیبات ویروس‌های عامل زونا در بدن را شناسایی کرده و از بین می‌برند. بیماری زونا و عوارض جانبی مرتبط با آن، باعث می‌شوند که بدن تا حد زیادی اسیدی شود. در این شرایط با مصرف مارچوبه که خواص قلیایی‌کننده دارد، تعادل اسید و باز بدن را به حالت عادی بازگردانید.

۸. هندوانه و زونا

هندوانه میوه‌ای پرخاصیت و سرشار از ویتامین C است که در تولید کلاژن توسط بدن نقش مهمی ایفا می‌کند. در نتیجه می‌تواند آسیب‌های پوستی که به‌خاطر زونا، آبله مرغان، آکنه و غیره رخ می‌دهند، درمان کند. علاوه بر این، هندوانه می‌تواند مقاومت بدن را بالا ببرد و سیستم ایمنی را تقویت کند. به همین خاطر اگر مرتب هندوانه مصرف کنید، می‌توانید از بیماری زونا جلوگیری کنید یا در صورت بروز این بیماری، بهتر می‌توانید با آن مقابله کنید.

۹. صبحانه برای زونا

افراد مبتلا به زونا باید تخم‌مرغ را در رژیم غذاییشان بگنجانند؛ زیرا تخم‌مرغ منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین است که به ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند. تخم‌مرغ همچنین حاوی آمینواسید، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند. ماست یونانی نیز یک صبحانه لذیذ و سرشار از پروتئین، کلسیم و پروبیوتیک در نظر گرفته می‌شود.

۱۰. بهترین میوه برای درمان زونا

میوه‌های زیادی وجود دارند که برای بهبود بیماری زونا کاربرد دارند. یک دسته از بهترین میوه‌ها برای زونا، مرکبات هستند. بیماری زونا سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند، به همین خاطر گنجاندن میوه‌هایی مثل پرتقال، گریپ‌فروت و لیمو در رژیم غذایی، ویتامین C ضروری بدن را فراهم می‌کند. ویتامین C سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از پاسخ ایمنی پشتیبانی می‌کند و باعث بهبود سریع‌تر بیماری می‌شود.

برای زونا چی نخوریم؟

درمان خانگی زونا تاثیر زیادی در روند بهبودی این بیماری دارد. فردی که مبتلا به زونا است باید از مصرف غذاهایی که عملکرد سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کنند دوری کند.

غذای مضر برای زونا ممکن است شامل غذاهای فراوری شده باشد که دارای محتوای قند و نمک بسیار زیادی هستند، از جمله:

  • غذاهایی که به میزان زیادی سرخ شده‌اند.
  • چیپس
  • کیک و کوکی
  • نوشابه‌های حاوی قند بالا و نوشابه‌های انرژی‌زا
  • نان سفید با فیبر کم و چربی بالا

علاوه بر این، غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا می‌توانند التهاب را افزایش دهند.

این غذاها عبارتند از:

  • نان سفید و برنج
  • شیرینی‌ها
  • غلات صبحانه با محتوای قند بالا
  • بستنی
  • نوشیدنی‌های شیرین

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=39405
  • منبع : https://doctoreto.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.