5:50:53
    امر
امروز 0

اخبار ویژه

0
در تسریر بخوانید؛

این غذاهای حساسیت زا برای سرفه را نخورید!

  • کد خبر : 39032
  • 03 خرداد 1403 - 15:00
این غذاهای حساسیت زا برای سرفه را نخورید!
اگر به بیماری خاصی مبتلا نشده‌اید؛ اما بیش از ۳ هفته است که سرفه می‌کنید، احتمالا سرفه‌های شما ناشی از آلرژی است. مصرف غذاهای حساسیت زا برای سرفه، می‌‌تواند طول درمان سرفه را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، همان‌قدر که تغذیه سالم می‌تواند علائم سرفه را بهبود دهد، پرهیز از غذاهایی که باعث آلرژی غذایی می‌شوند نیز در بهبود سرفه‌های شما موثر است.

در ادامه می‌توانید با لیستی از غذاهای آلرژی‌زا برای سرفه آشنا شوید.

۱. شیر و سایر لبنیات

شیر و لبنیات از جمله مواد غذایی هستند که باعث می‌شوند آلرژن‌های مضر یا همان آنتی‌ژن‌های حساسیت زا برای مدت طولانی‌تری در بدن شما باقی بمانند. بدین‌ترتیب، استفاده از شیر و لبنیات نه‌ تنها به بهبود شما کمک نمی‌کند؛ بلکه باعث طولانی‌تر شدن طول درمان شما خواهد شد.

۲. شکر و سایر مواد غذایی شیرین

مواد غذایی ساخته‌شده از شکر، از جمله مواد غذایی هستند که هنگام سرفه کردن باید از خوردن آن‌ها اجتناب کنید. شکر باعث التهاب و تضعیف گلبول‌های سفید خون و کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.

۳. نان سفید

بعضی افراد به گلوتن موجود در نان سفید حساسیت دارند؛ زیرا گلوتن می‌تواند التهاب بدن را افزایش داده و سرفه کردن در افراد را بیشتر کند.

۴. فلفل تند

مصرف فلفل نیز می‌تواند باعث حساسیت و افزایش سرفه‌های آلرژیک در افراد شود.

۵. بادام‌ زمینی

بادام‌ زمینی یکی از رایج‌ترین غذاهایی است که افراد به آن حساسیت دارند. مصرف این ماده غذایی می‌تواند التهاب بدن را افزایش داده و باعث سرفه‌های آلرژیک شود. همچنین، بادام‌زمینی می‌تواند باعث خارش پوست نیز شود.

۶. انواع نوشابه و نوشیدنی‌های الکلی

نوشابه‌ها سرشار از قند و شکر هستند و باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند. همچنین این نوشیدنی‌ها با کاهش آب بدن باعث خشک شدن سطح گلو و تشدید سرفه در فرد می‌شوند. نوشیدنی‌های الکی نیز با تضعیف سیستم ایمنی بدن فرآیند بهبود سرفه را کندتر می‌کنند.

۷. غذاهای فرآوری‌شده

انواع غذاهای فرآوری‌شده مانند کالباس، بیکن، سوسیس و… می‌توانند التهاب بدن را افزایش دهند. علاوه بر این، غذاهای فرآوری شده سرشار از نمک هستند که باعث کم‌آبی بدن می‌شوند.

۸. انواع صدف

صدف، میگو و خرچنگ از جمله غذاهای حساسیت زا هستند و مصرف آن‌ها هنگامی که سرفه می‌کنید، توصیه نمی‌شود.

میوه های حساسیت زا برای سرفه

 میوه‌هایی که هنگام سرفه کردن باید از آن‌ها پرهیز کنید، عبارت‌اند از:

  • انگور
  • انجیر
  • هلو
  • زردآلو
  • گیلاس
  • گلابی
  • موز
  • خربزه
  • گوجه فرنگی
  • آناناس
  • خرما
  • انواع آب‌میوه غیرطبیعی
  • انواع میوه‌های خشک‌شده

تسریر مراقب سلامتی شماست!  

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=39032
  • منبع : https://www.darmankade.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.