به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، تشنج در بزرگسالان علائمی متفاوت از تشنج در کودکان دارد. در کودکان به این دلیل که مکانیسم مغز هنوز تکامل نیافته و راههای عصبی که کارشان رساندن پیامهای عصبی است کامل نشدهاند علائم بالینی تشنج متفاوت است. اغلب تشنج در کودکان با علائم خفیفتری نشان داده میشود.
سکته مغزی، شایعترین علت تشنج در بزرگسالی
یکی از شایعترین علتهای تشنج در بزرگسالان سکته مغزی است. در سالمندی تشنج میتواند به خاطر اختلالات عروقی ناشی از سکته مغزی باشد. سکته مغزی به طور معمول در مردان بیشتر از زنان اتفاق میافتد. مشکلات روحی روانی و استرس امکان وقوع سکته مغزی را بیشتر میکنند.
پلی فارمسی چیست؟
پلی فارمسی به مصرف همزمان چند قرص در زمان پیری میگویند. زیاد اتفاق میافتد که افراد سالمند به دلیل مواجه با چند مشکل، در یک زمان چندین دارو مصرف میکنند. در این حالت ممکن است سالمند دچار تشنج شود. برای جلوگیری از این مشکل بهتر است که سالمند یا شخص دیگری که همراه سالمند است، در زمان تجویز هر داوریی توسط دکتر، لیست بقیه داروهای مصرفی سالمند را نیز در اختیار دکتر قرار دهد.
تشنج، زنگ خطر تومور مغزی!
وجود تومور در مغز علائمی با خود دارد که یکی از آنها تشنج در سنین بالا است. اگر فردی بدون هیچ سابقهای از تشنج ناگهان در سنین بالا تشنج کند این میتواند زنگ خطر تومور در مغز او باشد. فرد بزرگسال با بروز تشنج، باید در اولین فرصت نزد متخصص مغز و اعصاب برود تا علت تشنج او پیدا شود. از دیگر علائم تومور مغزی در سنین بالا وجود سردردهای طولانی مدتی است که با مسکن خوب نمیشوند.
دلایل دیگر
کمبود منیزیوم در خون که به هیپومنیزیمی در سالمندی معروف است میتواند یکی دیگر از دلایل تشنج باشد. همچنین گرمازدگی، ترک ناگهانی الکل در سنین بالا و عفونت سیستم اعصاب مرکزی میتواند از دیگر دلایل تشنج در بزگسالی به حساب بیاید. هنوز برای سوالتان جوابی پیدا نکردید.
کمبود منیزیوم در خون که به هیپومنیزیمی در سالمندی معروف است میتواند یکی دیگر از دلایل تشنج باشد. همچنین گرمازدگی، ترک ناگهانی الکل در سنین بالا و عفونت سیستم اعصاب مرکزی میتواند از دیگر دلایل تشنج در بزگسالی به حساب بیاید.
تسریر مراقب سلامتی شماست!