• امروز : یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 17 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

اختلال آنورگاسمی در زنان چیست؟

  • کد خبر : 37443
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
اختلال آنورگاسمی در زنان چیست؟
ارضا نشدن زنان که در اصطلاح پزشکی به آن آنورگاسمی می‌گویند، می‌تواند عوارض روانی و جسمی زیادی به همراه داشته باشد. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که خانم‌ها با وجود تحریک جنسی به ارگاسم نمی‌رسند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، رابطه جنسی یکی از مهم‌ترین ابعاد روابط زناشویی است که تاثیر زیادی در نزدیکی شما با همسرتان دارد. این موضوع بسیار حائز اهمیت است که هر یک از زوجین اوج لذت جنسی (ارگاسم) را تجربه کنند، زیرا نرسیدن به ارگاسم اثرات مخربی بر روابط عاطفی بین زوجین می‌گذارد. در این بین زنان شدت، تعداد و میزان تحریک متفاوت را برای رسیدن به ارگاسم تجربه می‌کنند. در حال حاضر ارضا نشدن زنان یکی از مشکلات بزرگی است که ار هر پنج زن یک نفر درگیر عوارض روانی و جسمی آن هستند. 

اگر این موضوع کم‌و‌بیش بر روابط زناشویی شما هم اثر گذاشته، در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا درباره عوارض و روش درمان دارویی ارضا نشدن زنان صحبت کنیم.

علت ارضا نشدن زنان در رابطه جنسی چیست؟

عدم ارضای جنسی زنان دلایل مختلفی دارد که در ادامه آن‌ها را از ۲ جنبه روحی و جسمی بررسی می‌کنیم:

جنبه روحی و روانی

عوامل اثرگذار بر روح و روان مهم‌ترین دلیل ارضا نشدن خانم ها از طریق دخول هستند. این موارد نه تنها مانع از رسیدن زنان به ارگاسم می‌شوند بلکه بی‌میلی جنسی در آن‌ها ایجاد می‌کنند. 

استرس

استرس عامل اصلی ترشح هورمون کورتیزول در بدن است. این هورمون از رسیدن زنان به ارضای جنسی جلوگیری می‌کند. در اغلب موارد استرس‌های مختلفی که ذهن را اشغال می‌کنند، دلیل اصلی ارضا نشدن زنان است.

تصویر نادرست از رابطه جنسی

شرایط فرهنگی یک جامعه می‌تواند باعث القای افکار نادرست در مورد رابطه جنسی شود. از طرفی عدم آگاهی و تربیت نادرست جنسی خانواده شکل‌دهنده باورهای غلط جنسی است.

ترس از رابطه جنسی

زنانی که اطلاعات کافی در مورد راه‌های پیشگیری از بارداری و بیماری‌های مقاربتی ندارند، همواره از ایجاد رابطه جنسی با همسر خود می‌ترسند. اغلب دختران جوانی که هنوز رابطه جنسی را تجربه نکرده‌اند هم با این نوع ترس مواجه می‌شوند و دائما از خود می‌پرسند ارضا نشدن دختر چه ضرری دارد. بنابراین بهتر است با افزایش آگاهی از این موضوع بر ترس‌تان غلبه کنید، زیرا این ترس باعث ایجاد رابطه جنسی دردناک و نرسیدن زنان به ارگاسم می‌شود. 

مشکلات عاطفی

موارد زیر می‌توانند از لحاظ روحی و روانی توانایی به ارگاسم رسیدن زنان در روابط جنسی را تحت تاثیر قرار دهند:

  • تجربه ناخوشایندی از رابطه جنسی
  • قربانیان تجاوز جنسی و عاطفی 
  • خشونت همسر
  • ابتلا به افسردگی
  • عدم رابطه صمیمی بین زوجین
  • تجربه خیانت
  • اعتماد نداشتن به شریک جنسی
  • وجود مشاجره‌های دائمی

ناتوانی در گفتن خواسته‌های جنسی

اکثر زنان به دلیل خجالت نمی‌توانند خواسته‌های جنسی خود را با همسرشان در میان بگذارند. این مساله باعث می‌شود تا به مرور زمان اشتیاق و میل برقراری رابطه جنسی را از دست بدهند. 

مواردی مانند پیش‌نوازی کافی و صحیح یا لمس کلیتوریس از بهترین روش های ارگاسم زنان محسوب می‌شوند که عدم توجه به آن‌ها می‌تواند دلیل اصلی ارضا نشدن خانم‌ها از لحاظ روحی باشد.

جنبه جسمی و فیزیکی

زمانی که خانم‌ها برای برقراری رابطه جنسی میل و اشتیاق کافی دارند اما پس از تحریک نمی‌تواند به ارگاسم برسند، علت اصلی ارضا نشدن آن‌ها می‌تواند ناشی از مشکلات جسمی باشد. 

اصلی‌ترین دلیل ارضا نشدن زن از لحاظ جسمی شامل موارد زیر می‌شود:

تغییرات هورمونی

اگر سطح هورمون‌های استروژن و تستوسترون در زنان برهم بخورد، رابطه جنسی دردناک می‌شود و احتمال رسیدن به ارگاسم کاهش می‌یابد. بنابراین باید دلیل ارضا نشدن زن در بارداری، دوران شیردهی و یائسگی را ناشی از ایجاد تغییرات هورمونی آن‌ها دانست. از طرفی این عارضه باعث ایجاد خشکی واژن و احساس سوزش می‌شود که نتیجه آن تجربه رابطه جنسی دردناک و نرسیدن به ارگاسم است.

احساس درد

عواملی مانند خشکی واژن، عفونت یا آتروفی دلیل اصلی درد و خونریزی هنگام رابطه جنسی هستند. این عارضه باعث ایجاد استرس، ترس و اضطراب در زنان می‌شود و در اغلب موارد از رسیدن آن‌ها به ارگاسم جلوگیری می‌کند.

اختلالات کف لگن

این اختلالات زمانی ایجاد می‌شوند که عضلات کف لگن به طور طبیعی در وضعیت خوبی قرار نگیرند و تحت فشار باشد. بدین شکل خانم‌ها رابطه جنسی دردناکی را تجربه می‌کنند و باید برای مدت طولانی تحت درمان فیزیوتراپی قرار بگیرند.

بیماری‌ها

بیماری‌هایی که بر روی اعصاب بدن اثرگذار هستند مانند دیابت یا ام.اس (MS) می‌تواند یکی از دلایل اصلی ارضا نشدن زنان محسوب شوند.

از دیگر شرایط و بیماری‌های موثر در اختلال ارگاسم زنان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عمل هیسترکتومی
  • سرطان دستگاه تناسلی زنانه
  • جراحی لگن
  • واژینیسموس
  • آندومتریوز
  • عفونت تناسلی

داروها

 برخی از داروهای ضد افسردگی، ضد حساسیت و فشار خون بالا را باید دلیل ارضا نشدن زن موقع رابطه جنسی دانست.

ارضا نشدن زنان چه عوارضی دارد؟

عوارض ارضا نشدن زن زمانی بروز پیدا می‌کند که خانم‌ها برای مدت طولانی رسیدن به ارگاسم را تجربه نکنند. متخصصان در اغلب موارد نشانه های عوارض ارضا نشدن زن در رابطه جنسی را ناشی از عوامل روحی روانی می‌دانند. 

در این مواقع زنان پس از پیش‌نوازی کافی، تحریک می‌شوند اما یک‌باره با انزال زودرس همسر خود مواجه خواهند شد. این موضوع باعث می‌شود زنان تصور کنند همسرشان نسبت به آن‌ها بی‌توجه است و نیازهایشان برآورده نمی‌شود، بنابراین فشار روحی زیادی را تحمل می‌کنند.

مهم‌ترین عوارض ارضا نشدن زن پس از تحریک در رابطه جنسی عبارت‌اند از:

  • افسردگی
  • پرخاشگری
  • گوشه‌گیری
  • استرس و اضطراب
  • ایجاد فاصله عاطفی و از بین رفتن صمیمیت بین زوجین
  • بروز سردی و بی میلی جنسی در زنان
  • برزو کمردرد به دلیل انقباض عضلات لگن پس از تحریک و عدم رسیدن به ارگاسم

تشخیص مشکل عدم ارضای زنان

پزشک متخصص زنان با بررسی سابقه پزشکی و وضعیت جسمی شما، علت اصلی نرسیدن به ارگاسم را تشخیص می‌دهد. در این بین معمولا از آزمایش خون، آزمایش هورمونی، تست تشخیص عفونت واژینال یا رحم و تصویربرداری‌های مختلف استفاده می‌شود. اگر مشکل جسمی وجود نداشته باشد، علت ارضا نشدن خانم‌ها منشا روحی دارد که در این صورت به دکتر روانشناس یا سکس تراپیست ارجاع داده می‌شوید.

درمان نرسیدن زنان به رضایت جنسی

روش‌های درمانی که در ادامه معرفی می‌کنیم بر اساس وضعیت جسمانی و روحی هر فرد انتخاب می‌شوند:

مشاوره

زمانی که علت نرسیدن به ارگاسم زنان ناشی از عوامل روحی روانی باشد، باید از یک روانشناس کمک بگیرید. شرکت در جلسات مشاوره همراه با شریک جنسی‌تان می‌تواند در بهبود روند درمان موثر باشد.

تکنیک‌های تحریک

در اغلب موارد می‌توان مشکل ارضا نشدن زنان را که بر اثر عوامل روحی مانند استرس، فشار، ترس و… ایجاد شده با گفتگو برطرف کرد. شما می‌توانید با شریک جنسی خود حرف بزنید و روش‌های جدیدی برای تحریک جنسی پیدا کنید.

دارو درمانی

در حال حاضر پزشک متخصص زنان برای درمان دارویی ارضا نشدن زنان داروی فلیبانسرین (Flibanserin) و برملانوتید (Bremelanotide) را تجویز می‌کند. این داروها می‌توانند به افزایش میل جنسی زنانی که هنوز یائسه نشده‌اند، کمک کنند.

هورمون درمانی

اگر علت عدم ارضای جنسی زنان ناشی از مشکلات و اختلالات هورمونی باشد، باید زیر نظر دکتر متخصص زنان داروهای مخصوص استفاده کنند. این داروها را می‌توان به شکل خوراکی یا پماد از داروخانه تهیه کرد.

مدیریت درد

رابطه جنسی دردناک یکی از مهم‌ترین دلایل نرسیدن زنان به ارگاسم است. شما می‌توانید برای جلوگیری از این عارضه موقعیت‌های مختلف نزدیکی، محصولات روان‌کننده واژن و تکنیک‌های پیش‌نوازی جهت ایجاد آرامش در زنان را بیاموزید. برای این منظور می‌توانید از یک سکس تراپیست کمک بگیرید.

راهنمای مراجعه به پزشک

ارضا نشدن زنان در رابطه جنسی یک موضوع مهم و اثرگذار بر کیفیت زندگی زناشویی است که نباید از مطرح کردن آن خجالت بکشید. این مشکل می‌تواند موقت یا دائمی باشد، بنابراین زمانی که احساس کردید برای مدت طولانی با وجود تحریک جنسی به ارگاسم (اوج لذت جنسی) نمی‌رسید، حتما با یک روانشناس مشورت کنید. بهتر است در کنار دریافت مشاوره، برای اطمینان از عدم وجود مشکل جسمی تحت معاینه دکتر زنان قرار بگیرید.

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=37443
  • منبع : https://en.wikipedia.org

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.