• امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

تصویب ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی؛ به‌زودی

  • کد خبر : 37094
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
تصویب ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی؛ به‌زودی
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به سختی کار معلم در مدرسه اظهار کرد: معلم برای ارائه آموزش به دانش آموزان باید از آرامش فکری و ذهنی برخوردار بوده تا آموزشی که ارائه می کند مثمر ثمر باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، موسی‌الرضا کفاش معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در بازدید از مدرسه شهید فلاح زاده منطقه دو تهران و در جمع همکاران این مدرسه با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: معمار اصلی آموزش و پرورش معلمان هستند. همه ما در ستاد برای تسهیل روند آموزش و پرورش در مدارس در خدمت این عزیزان هستیم.

وی افزود: آموزش و پرورش مهم ترین و زیربنایی ترین نهاد نظام حکومتی هر کشور است که نسل آینده و سرنوشت ساز کشورها در مدارس ساخته و پرداخته شده و آماده مسئولیت پذیری در جامعه می شوند.

کفاش اظهار کرد: در کشورهای مختلف بیشترین سرمایه گذاری برای آموزش و تربیت دانش آموزان و اعتلای نظام آموزشی و پرورشی انجام می‌شود لذا برای تربیت نسلی مومن، مسئولیت پذیر، مشارکت جو، مدافع حقوق شهروندی، صلح جو و نوع دوست باید در آموزش و پرورش سرمایه گذاری بهینه شود.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: اکنون توسعه و پیشرفت هر کشوری منوط به نیروی انسانی متخصص، ماهر و توانمند آن است چون این افراد در آینده نزدیک چرخ نظام آموزشی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع را به گردش در می آورند.

کفاش با اشاره به سختی کار معلم در مدرسه اظهار کرد: معلم برای ارائه آموزش به دانش آموزان باید از آرامش فکری و ذهنی برخوردار بوده تا آموزشی که ارائه می کند مثمر ثمر باشد بنابراین رفع دغدغه‌های فکری و ذهنی و معیشتی باید از مهم ترین اولویت‌های کاری دولت و مجلس باشد.

وی با اشاره به ارکان اصلی مدرسه گفت: مدیر، شورای مدرسه، شورای معلمان، شورای دانش آموزی و انجمن اولیاء و مربیان از ارکان اصلی مدرسه هستند که زمینه پیشرفت مدرسه را فراهم می کنند، هروقت که اینها در کنار همدیگر و همراه و مددکار هم باشند پیشرفت و شکوفایی مدرسه امکان پذیر خواهد شد.

کفاش اظهارکرد: شورای عالی آموزش و پرورش مرجع ساستگذاری و تدوین قوانین و مقررات در آموزش و پرورش است و به نوعی عملکردی همانند مجلس شورای اسلامی دارد که اختیارات خود را از مجلس گرفته است و قوانین و مقرراتی که مصوب می کند برای تمامی موسسات آموزشی و پرورشی لازم الاجراست.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: یکی از اقدامات دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش، بازدید و نظارت بر حسن اجرای مصوبات این شورا در استان هاست. در سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ حدود ۸ مصوبه با حضور گروه‌های نظارتی این شورا در استان ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

کفاش با اشاره به هدف حضور گروه‌های ارزیابی دبیرخانه شورای عالی در استان ها ابراز کرد: هدف اصلی حضور گروه‌های ارزیابی دبیرخانه شورای عالی در استانها، مناطق و مدارس آشنایی با همکاران، شناسایی نقاط قوت و ضعف اجرای مصوبات شورای عالی در سطح اجرا و همچنین آشنایی با مسائل و مشکلات آموزشی و تربیتی در مدارس است. این کار به کمیسیونهای شورای عالی کمک می کند تا مصوبات شان از اتقان بیشتری بر خوردار شود.

وی ابراز کرد: آئین نامه اجرایی مدارس، به نوعی نسخه  مدرسه‌ای برای اجرای سند تحول بنیادین است که اختیارات خوبی به مدیران مدارس داده است و در اصلاح و بازنگری این آئین نامه سعی شده است اختیارات بیشتری به مدارس داده شود.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به لزوم مهارت آموزی در مدارس گفت: یکی از نیازهای امروز جامعه تربیت دانش آموزانی است که مهارتهای لازم را در حل مسئله و چگونگی مواجهه با آنها را داشته باشند.

کفاش با اشاره به لزوم شاداب سازی مدارس اظهار کرد: یکی از مواردی که تاثیر زیادی بر بهبود کیفیت آموزشی و ارتقای جایگاه مدارس دارد، موضوع شاداب سازی مدارس است و این کار با همکاری و همراهی مدیران، معلمان، دانش آموزان و اولیای مدارس امکان پذیر است.

وی تاکید کرد: انجمن اولیاء و مربیان بازوی توانمند و تاثیرگذار در فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس است هر جایی که اینها به کمک مدارس آمده‌اند باعث شکوفایی و حل مشکلات مدرسه شده‌اند.

کفاش با اشاره به تعدد بخشنامه و طرح‌ها و برنامه‌ها در مدارس تصریح کرد: وزیر تلاش دارند با تصویب مصوبه‌ای از ارسال بخشنامه‌های متعدد به مدارس جلوگیری کند، یکی از مواردی که شورای عالی هم به آن ورود پیدا کرده است بحث تجمیع بخشنامه‌هاست که باید با طراحی یک سامانه خاص آنها را ساماندهی کرده و از ارسال بی رویه بخشنامه به مدارس جلوگیری شود.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور مبنی بر تدوین و اجرای طرح تقویت و ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دولتی اظهار کرد: این موضوع در دستور کار کمیسیون‌های شورای عالی است و  به زودی در صحن  شورای عالی مطرح و ان شاءالله به تصویب خواهد رسید.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه گفت: آئین نامه مسیر رشد معلمی در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و کلیات آن به تصویب رسیده است.

لازم به ذکر است در این جلسه معلمان مسائل و موضوعات مختلفی از جمله حجم زیاد کتابهای درسی، لزوم تغییر تقویم آموزشی، تعدد بخشنامه طرح‌ها و برنامه‌ها، لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای معلمان، اجرای صحیح رتبه‌بندی معلمان، کارورزی دانشجو معلمان و… بیان کردند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=37094
  • منبع : https://www.isna.ir

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.