• امروز : یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 17 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در گزارش تسریر بخوانید؛

سندروم مسأله با پدر/ آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران

  • کد خبر : 36494
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
سندروم مسأله با پدر/ آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
میل افراطی به روابط جنسی از نشانه‌های رایج سندروم مسأله با پدر است، یعنی برخی از زنان مبتلا به این سندروم نیازی به داشتن روابط عاطفی احساس نمی‌کنند و تنها به دنبال برقراری رابطه جنسی‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، روابط خانوادگی ایمن و نوع روابط میان والدین کودکان بر سلامت روان افراد در دوران بزرگ‌سالی تاثیری به سزا دارد. در این بین رابطه میان پدر و دختر از ویژگی‌های خاصی برخوردار است و در صورت فقدان روابط پرمهر و حمایت‌گرانه زمینۀ ابتلای افراد – به‌ویژه در بزرگ سالی- به سندروم “مسأله با پدر” فراهم می‌شود و ا‌ین معضل آسیب‌هایی را متوجه زندگی دختر می‌‌‌سازد.

ارتباط میان پدر و دختر از آن جهت حایز اهمیت است که به صورت معمول دختران نسبت به پدر خود وابستگی بیشتری نشان می‌دهند و اگر این وابستگی با پاسخ مناسب و درستی مواجه نشود و دل‌بستگی ایمن میان آن دو شکل نگیرد می‌تواند به ایجاد سندرم با پدر بینجامد.

به بیان دیگر هر مسأله‌ای که میان پدر و دختر فاصله اندازد و حضور یا محبت پدر در زندگی دختر را کم‌رنگ کند می‌تواند باعث ایجاد این اختلال شود. البته در مواردی پسران نیز به این اختلال مبتلا می‌شوند اما شیوع این سندورم در میان دختران بسیار بیش از پسران است.

علائم ابتلا به سندروم مسأله با پدر

اگرچه سندروم مسأله با پدر به طور رسمی به عنوان اختلال یا وضعیت روانی تعریف نشده اما این اختلال نشانه‌هایی به همراه دارد که شناسایی آن را ممکن می‌کند.

فقدان احساس عشق و احترام از سوی پدر حتی در دوران بزرگ‌سالی یکی از آنهاست. محبت مشروط از جانب پدر به این معنا که فرد باور دارد برای کسب عشق از سوی پدر باید کامل و بی‌نقض باشد یا با کسب پیروزی توجه او را به سوی خود معطوف کند نیز از دیگر علایم ابتلا به این سندروم است. اگر فکر می‌کنید از نظر خودتان و پدرتان به اندازه کافی خوب نیستید نیز ممکن است به این سندروم دچار شده باشید.

زنان مبتلا به این سندروم مکررا به دلایل اشتباه مردان اشتباه را به عنوان شریک عاطفی خود انتخاب می‌کنند. این افراد همان گونه که در رابطه با پدر احساس می‌کنند باید بی‌نقص باشند در روابط شخصی خود نیز چنین حسی دارند، همچنین ممکن است آن‌ها به ندرت از خود دفاع کنند یا اینکه برعکس به راحتی عصبانی شده و دست به پرخاش‌گری بزنند.

این گروه از دختران در مواردی دست به خود آزاری می‌زنند به‌ویژه زمانی که او خود را مقصر بی‌توجهی پدر به خودش می‌داند و معتقد است باید برای این موضوع تنبیه شود.

تکرار دل‌سرد شدن از مردان زندگی اعم از پدر یا شریک عاطفی ممکن است زنان مبتلا به این سندروم را به این نتیجه برساند که مردان موجودات بی‌عاطفه و غیرقابل اعتمادی‌اند. بنابراین از مردان فاصله گرفته و تا حد امکان از برقراری ارتباط با آنان خودداری کنند.

تمایل بیش از اندازه به داشتن روابط جنسی نیز یکی دیگر از نشانه‌های رایج سندروم مسأله با پدر است، به این معنا که برخی از زنان مبتلا به سندروم نیازی به داشتن روابط عاطفی احساس نمی‌کنند و تنها به دنبال برقراری رابطه جنسی اند. نشانه‌ای خطرناک که در صورت مشاهده حتما باید از آن پیش‌گیری کرد. به صورت کلی کمتر می‌توان زنان و دختران مبتلا به این سندروم را مشاهده کرد که وارد یک رابطه درست و پایدار شده‌ باشند.

اعتماد به نفس پایین نیز از نشانه‌های مبتلایان به این اختلال است. این افراد معمولا اعتماد به نفس پایینی دارند و به دلیل نابرخورداری از محبت کافی پدر در دوران کودکی احساس پوچی و افسردگی می‌کنند. گاهی این مشکل در آن‌ها به حدی است که برای انجام کار‌های مختلف نیاز به تأیید و اجازه دیگران دارند.

زمینه‌های بروز سندروم مسأله با پدر

اجازه ندادن به فرزند برای اشتباه کردن و به رسمیت نشناختن حق اشتباه، سرکوب احساسات دختر از جانب پدر، علائم سندروم مساله با پدر ، آموزش اینکه مسئولیت‌ها تنها بر عهده مرد است از جمله رفتارهایی هستند که فرزند را در معرض خطر ابتلا به این سندروم قرار می‌دهد.

متخصصان همچنین می‌گویند افراد به صورت مداوم به الگو‌های روابط گذشته خود برمی‌گردند مسأله‌ای که با کمک طرح‌واره‌های شخصیتی در فرد ایجاد می‌شود، در واقع افراد مدام روابطی شبیه به هم را تجربه کرده و جذب آن می‌شوند حتی اگر این روابط با مشکلاتی همراه بوده است. برای مثال اگر رابطه شما با فرد یا افرادی که در کودک از شما مراقبت کرده‌اند تلخ و دردناک بوده است احتمالا کسی را به عنوان شریک انتخاب می‌کنید که شما را به همان شکل در رابطه با خود ناامید کند. گاهی افراد روابط ناامیدکننده‌ای را در بزرگ‌سالی تجربه کرده و با این گمان که این وضعیت کاملا طبیعی است بار دیگر وارد چنین روابطی می‌شوند.

از سوی دیگر بیشتر افراد به صورت ناخودآگاه علاقه دارند که پارتنری مشابه والدین خود داشته باشند تا عشقی را که از والدین خود دریافت نکرده‌اند از فردی مشابه والدین خود دریافت کنند. به صورت کلی دل بستگی‌های نا ایمن می‌تواند باعث اختلاف میان زوجین شده یا به داشتن روابط ناامید کننده منجر شوند.

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=36494

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.