• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در گفت‌وگویی مطرح شد؛

از تغییر رنگ تا کاشت نگین در چشم؛ جراحی‌های لاکچری دستکاری چهره

  • کد خبر : 36486
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
از تغییر رنگ تا کاشت نگین در چشم؛ جراحی‌های لاکچری دستکاری چهره
افزایش تقاضای عمل‌های زیبایی حاکی از آن است که امروزه دیگر این اعمال چندان جنبه درمانی ندارند و برخی در سنین مختلف تحت تاثیر فضاسازی و تبلیغات، به دنبال زیبایی بیشتر هستند و یکی از این اعمال، تغییر رنگ چشم و کاشت نگین در چشم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر محمدرضا فلاح تفتی- فلوشیپ قرنیه و خارج چشمی و متخصص چشم- در گفت و گویی، در این خصوص اظهار کرد: آنچه که ما به عنوان رنگ در ساختمان چشم می‌بینیم مربوط به عنبیه‌ است که از پشت قرنیه شفاف آن را می‌بینیم و در هر فردی رنگ آن متفاوت است.

وی با بیان اینکه امکان تغییر رنگ چشم وجود دارد، درباره یکی از روش‌های مرسوم طی سالیان گذشته اظهار کرد: طی سالیان گذشته یک عنبیه مصنوعی از جنس پلاستیک به رنگ دلخواه فرد در چشم جایگذاری می‌شد اما پس از مدتی مشخص شد که این عمل عوارض زیادی به همراه دارد که بسیاری از افراد را نیز درگیر کرده است و به همین دلیل این شیوه منسوخ شد اما یکی از روش‌های متداول طی سالیان گذشته این بوده که در برخی مواقع یک فردی بخشی یا تمام قرنیه‌اش دچار مشکل و لکه دار شده بود و برای اینکه بتواند زیبایی چشم خود را به‌صورت کامل داشته باشد، یا از مرکبات به رنگ‌های مختلف روی قرنیه ریخته می‌شد و با سوزن زدن رنگ آن به قرنیه منتقل می‌شد و یا با تزریق رنگ روی قرنیه چشم این تغییر رنگ اعمال می‌شد که این روش یک پایداری نسیبی داشت و مدتی آن رنگ وجود داشت و اگر پس از مدتی نیز جذب و یا حذف رخ می‌داد، دوباره این کار را تکرار می‌شد.

این فلوشیپ قرنیه ادامه داد: از حدود ۵ تا ۱۰ سال گذشته روشی متدوال شد که بتوان تونلی روی قرنیه شفاف چشم به اندازه‌ای که می‌خواهیم چشم رنگی شود، ایجاد و سپس کریستال‌های رنگی به دلخواه آن فرد را در این تونل تزریق کنیم که این کریستال‌ها می‌تواند رنگی را در چشم فرد ایجاد کند و قرنیه به رنگ آن کریستال‌های تزریق شده دیده شود.

عوارض جراحی‌های تغییر رنگ

وی درباره عوارض این عمل گفت: طی سالیان گذشته رنگ‌های تزریقی ناخالصی‌های بسیاری داشت اما اخیرا از این ناخالصی‌ها کاسته شده و واکنش بدن افراد نسبت به این رنگ‌ها به حداقل رسیده است اما به هرحال این یک ماده خارجی است که وارد بدن می‌شود و علاوه بر اینکه این رنگ‌ها می‌توانند به مرور زمان خاصیت خود را از دست داده و کمرنگ شوند، می‌توانند به فضای داخلی چشم نیز سرازیر شوند و عوارضی همچون التهاب چشم ایجاد کنند. نابینایی در این عمل نیز ممکن است اما جزو عوارض بسیار نادر است.

فلاح تفتی با تاکید بر اینکه این عمل تنها جنبه زیبایی ندارد و برای برخی افراد جنبه درمانی نیز دارد اظهار کرد: برخی افراد به‌صورت مادرزادی عنبیه ندارند و به دلیل بزرگ بودن سوراخ ورودی نور به چشم، چشمانشان بسیار حساس است و اذیت می‌شوند یکی از راهکارها این است که درقرنیه این افراد تونلی ایجاد و رنگ را تزرق کنیم که گویا یک عنبیه ایجاد کرده‌ایم ویا با قرار دادن عنبیه مصنوعی شدت زیاد نوری که وارد چشم می‌شود را کاهش می‌دهیم.

وی افزود: برخی از افراد نیز به‌صورت مادرزادی، بخشی از مردمک یا عنبیه چشم‌شان شکل نگرفته است. به همین دلیل می‌توانیم روی قرنیه او، رنگی مشابه با رنگ عنبیه خودشان تزریق کنیم که در این روش، با استفاده از فمتولیزیک تونلی در چشم ایجاد می‌شود و که در این صورت ساختار چشم فرد طبیعی‌تر دیده می‌شود.

هزینه تا ۳۰۰ میلیونی عمل تغییر رنگ چشم

این متخصص چشم با تاکید  بر اینکه عمل تغییر رنگ چشم یک عمل ظریف و میکروسکوپی است و باید تحت نظر یک فوق تخصص قرنیه انجام شود درباره هزینه‌های مورد نیاز آن گفت: در اعمال زیبایی، وقتی شیوه جدیدی متداول می‌شود به دلیل اینکه وزارت بهداشت آن را یک عمل درمانی تلقی نمی‌کند به مسئله هزینه و تعرفه‌گذاری نیز ورود نمی‌کند. در کشور اسپانیا که این روش‌های تحقیقاتی از آن‌جا برای اولین‌بار شروع شد، هزینه عمل هر چشم حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو است. در ایران نیز این عمل از ۲۰۰  تا ۳۰۰ میلیون تومان برای فرد متقاضی هزینه دارد.

عمل سرپایی و دوران پیگیری کوتاه مدت

وی درباره چگونگی روند این عمل نیز اظهار کرد: عمل تغییر رنگ چشم نیز همچون لیزیک که تنها یک شکاف چند میلیمتری در چشم ایجاد می‌شود، سرپایی است و دوران پیگیری آن نیز کوتاه است. در این عمل، در عمق قرنیه تونلی ایجاد می‌شود که رنگ به محدوده مردمک نفود نکند چراکه در غیر این صورت در بینایی اختلال ایجاد می‌شود.

فلاح تفتی با تاکید براینکه تبلیغات درباره تغییر رنگ چشم اساس علمی ندارد درباره گروه سنی و جنسیتی متقاضیان این عمل گفت: بر اساس مشاهدات، هم زنان و هم مردان در سنین مختلف متقاضی این عمل هستند و مربوط به سن و جنسیت خاصی نیست.

کاشت نگین در چشم؛ جسم خارجی که عفونت به همراه دارد

وی در ادامه همچنین درباره عمل کاشت نگین در چشم با بیان اینکه این عمل امروزه متقاضی زیادی ندارد اظهار کرد: در این عمل یک جسم خارجی از جنس تیتانیوم در چشم قرار می‌گیرد که بدن نسبت به آن واکنشی ندارد و این عمل تنها جنبه زیبایی که دارد که با تغییر جهت نگاه در چشم دیده می‌شود. اما این جسم خارجی برجستگی‌هایی دارد که در حاشیه آن اشک به خوبی پخش نمی‌شود که این خشکی‌ها موجب بروز زخم و عفونت می‌شود.

این فلوشیپ قرنیه تاکید کرد: هرگونه عمل زیبایی که صورت می‌گیرد، باید ابتدا توسط پزشک مربوطه معاینه شود تا عمل کمترین عارضه را برای فرد داشته باشد چراکه به هرحال جراحی‌ها با عارضه همراه است. همانطور که در رانندگی ممکن است با وجود رعایت قوانین در اثر تاثیر عوامل دیگر، تصادفاتی رخ دهد، در اعمال جراحی نیز ممکن است عوارضی رخ دهد اما باید با آزمایش پیش از عمل میزان عوارض را به حداقل برسانیم.

وی با ذکر مثال توضیح داد: از جمله مهم‌ترین اقدامات، ریختن قطره‌ای در چشم است که مردمک را باز می‌کند تا محیط شبکیه بررسی شود در برخی مواقع ممکن است سوراخی در شبکیه وجود داشته باشد که ممکن است این عمل، فرد را نابینا کند و یا اگر فرد خشکی چشم داشته باشد این عمل عوارض شدیدی را به همراه دارد. بنابراین پیش از عمل باید فرد توسط چشم پزشک به‌صورت دقیق معاینه شود.

تشخیص پزشکان از پزشک‌نماها

فلاح تفتی در پایان با تاکید بر اینکه امروزه بسیاری از پزشک‌نماها در فضای مجازی با تبلیغات افراد را به خود جذب می‌کنند تصریح کرد: بسیاری از کسانی که به سمت و سوی عمل جراحی می‌روند حتی نام و مشخصات پزشک خود را نیز نمی‌دانند! اما باید قبل از عمل نظام پزشکی، مشخصات پزشک، نوع معاینه و … عملکرد پزشک و نظرات مراجعین دیگر را بررسی کنند تا گرفتار پزشک‌نماها و  با مشکل مواجه نشوند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=36486
  • منبع : https://www.isna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.