• امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
نبرد رسانه‌ها در مغز ما؛

موج اخبار منفی می‌توانند روان ما را ویران کنند

  • کد خبر : 36251
  • ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
موج اخبار منفی می‌توانند روان ما را ویران کنند
استرس، تدریجی و تصاعدی است. یک چیز باعث شروع استرس می شود و بعد یک چیز دیگر و باز یک چیز دیگر. ناگهان می بینید که در چرخه استرس گرفتار شده اید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از پایگاه خبری علمی و تخصصی میگنا، این روزها اخبار سنگین بسیار ویرانگری وجود دارد. کارشناسان روان شناسی می گویند که باید محدودیت های خود را بدانید و اینکه چه زمانی باید گوشی را کنار بگذارید.

پیمایش در رسانه های اجتماعی این روزها می تواند مانند یک کابوس باشد. شما درمورد ترس و وحشت جنگ بین اسرائیل و حماس می خوانید و بعد درباره تنفر و انزجار جنگ بین اوکراین و روسیه مطالبی را می بینید. از سوی دیگر، در حال رصد آخرین اخبار آب و هوایی ویرانگر هستید.

ممکن است احساس کنید همه چیز در حال فروپاشی است. البته این می تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد. شاید احساس کنید در حال غرق شدن هستید. شما نه تنها با استرس های معمول زندگی روزمره -شغل، امور مالی، روابط شخصی- دست و پنجه نرم می کنید، بلکه اکنون به جدی ترین مشکلاتی که دنیا با آن مواجه است فکر می کنید.

الگوریتم های رسانه های اجتماعی به مناقشه برانگیزترین محتواها تمایل دارند، بنابراین این فیدها چیزهایی را به شما نشان می دهند که شما را برانگیخته و باعث می شوند که نسبت به این مسائل واکنش نشان دهید، به طوری که با اسکن وسواس گونه رسانه ها و گشت وگذار در اخبار ناگوار، اضطراب و نگرانی شما افزایش می یابد.

به گفته کارشناسان روان شناسی، این به یک مشکل جدی تبدیل شده است. مردم بیش از حد اخبار منفی را دریافت می کنند و این نه تنها بر شخص آنها تاثیر می گذارد، بلکه بر کل جامعه تاثیر می گذارد. مردم می توانند برخی از اخبار بد را تحمل کنند، اما اگر اخبار بد بیش از اندازه باشد چه؟

استرس، تدریجی و تصاعدی است. یک چیز باعث شروع استرس می شود و بعد یک چیز دیگر و باز یک چیز دیگر. ناگهان می بینید که در چرخه استرس گرفتار شده اید، حتی زمانی که تلاش می کنید از اخبار بد در رسانه های اجتماعی دوری کنید باز هم استرس می تواند در طول روز ادامه داشته باشد.

انجام برخی از کارها که استرس شما را در لحظه افزایش می دهد، می تواند استرس شما را در کل روز هم افزایش دهد. دریافت بسیاری از اخبار منفی می تواند حداقل برای مدتی باعث اضطراب و افسردگی شود اما به احتمال زیاد اضطراب، افسردگی و PTSD در افرادی که سابقه تجربه آن شرایط را داشته اند، تشدید می کند. مردم اغلب به این دلیل که اتفاق بدی در حال رخ دادن است، می خواهند راهی برای رفع مشکلی که درمورد آن می خوانند، بیابند. هنگامی که ما در حال بررسی اوضاع هستیم، به نوعی به دنبال حل مشکل می گردیم. فکر می کنیم اگر چند پست و چند مقاله بیشتر بخوانیم، اگر اطلاعات بیشتری به دست بیاوریم، شاید مشکل را درک کنیم.

این فقط بر خود فرد تاثیر نمی گذارد. وقتی تعداد زیادی از افراد استرس اخبار جهان را به طور هم زمان تجربه می کنند، این مسئله می‌تواند باعث شود که «به یکدیگر ضربه بزنند». ما ممکن است متوجه آن نباشیم، که وقتی فردی در جایی به شما بی ادبی کرد، شاید به این دلیل باشد که او مقالات خبری وحشتناک زیادی خوانده است. اضطراب ناشی از اخبار بد می تواند احساس ما را از آنچه در حال وقوع است منحرف کند. شما فکر می کنید که همه چیز و همه، بدترین هستند اما ممکن است کمی از آن، روی شخص شما تاثیر بگذارد. شاید اخبار وحشتناک از سراسر جهان زندگی روزمره شما را تغییر ندهد، مگر اینکه درمورد آنها مطالعه کنید و مهم است که تشخیص دهید چه زمانی از این چرخه خارج شوید.

ما باید آگاه باشیم، اما وقتی با آگاهی از گذشته عبور می کنیم و احساس می کنیم تحت فشار قرار می گیریم و اغلب فلج می شویم و حس می کنیم که در معرض تهدید دائمی هستیم، همه اینها به وضوح به یک مکان منفی تبدیل می شود. بخشی از آنچه اتفاق می‌افتد اخبار منفی هستند، بنابراین به ما این حس را می دهد که دائما در خطر هستیم و آسیب پذیر هستیم و دنیا مکان بسیار خطرناکی است.

افراد برای حفظ تعادل زندگی شان باید قرارگرفتن در معرض رسانه های اجتماعی و اخبار را محدود کنند. خواندن برخی از اخبار برای آگاه ماندن و بررسی آنچه مردم آنلاین می گویند اشکالی ندارد، اما اگر زیاده روی کنید ممکن است به شما آسیب برساند. هنگامی که به اندازه کافی مطالعه کردید تا بدانید چه خبر است، به چیزهای دیگری فکر کنید که از انجام آنها لذت می برید و به شما کمک می کند سلامت روان خود را حفظ کنید.

اگر احساس می کنید در اخبار غرق شده اید، لازم است که ارزش های خود را در نظر بگیرید و اینکه چگونه می توانید بر اساس آن ارزش ها در زندگی روزمره خود عمل کنید. به این فکر کنید که می خواهید چه کسی باشید و چه کاری را می خواهید انجام دهید. این می تواند ذهن شما را در زمانی که احساس غرق شدن می کنید، متمرکز کند.

اگر احساس می کنید در حال حاضر کسی هستید که نمی خواهید باشید، به کارهای کوچکی فکر کنید که می توانید انجام دهید تا به کسی که می خواهید باشید، تبدیل شوید. در مورد کارهایی که می توانید انجام دهید تا به آن هدف نزدیک تر شوید فکر کنید تا توانایی بیشتری در کنترل استرس و احساس خوب ذهنی داشته باشید و در مورد کارهایی که می توانید برای کمک به حل مشکلاتی که نگران آنها هستید انجام دهید.

یک قدم از شبکه های اجتماعی خود عقب نشینی کنید. از گوشی خود یک قدم به عقب برگردید. یک قدم از عوامل استرس زا عقب نشینی کنید، چراکه چیزی که استرس زاست به زودی به شما آسیب می رساند.

اقدام موضعی درباره مسائلی که نگران آن هستید می تواند به شما کمک کند سلامت روانی خود را حفظ کنید، زیرا در غیر این صورت ممکن است مسائل، بسیار دور و دشوار به نظر برسد. شاید نتوانید به جنگ پایان دهید، اما شاید بتوانید به برخی از افراد جامعه خود کمک کنید یا جامعه خود را وادار به انجام کاری کنید که به یک مشکل بزرگ تر کمک می کند.

مردم از این شرایط خسته و ناامید هستند. گاهی اوقات می خواهید تنها شوید و فقط به فکر خود و تسلی دهنده خود باشید ولی این بدترین کاری است که می توانید برای سلامت روان خود انجام دهید. برای حفظ سلامت روانی خود ارتباط با مردم مهم است، گاهی می توانید با مردم ارتباط برقرار کنید و در همان زمان بخشی از راه حل یک مشکل باشید.

تسریر مراقب سلامتی شماست! 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=36251
  • منبع : https://www.migna.ir

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.