• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

انواع اختلال اضطرابی که زندگی شما را فلج می‌کند

  • کد خبر : 34293
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
انواع اختلال اضطرابی که زندگی شما را فلج می‌کند
اختلالات اضطرابی از شایع‌ترین انواع اختلالات اعصاب و روان هستند و خیلی از اطرافیان ما یه این مشکل دچار هستند. این اختلال انواع مختلفی دارد و علائم آن نیز بسیار است. برای درمان آن باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، اضطراب یکی از اختلالاتی است که می‌تواند بر روی زندگی شما تاثیرات جدی بگذارد. خیلی از ما زمانی که دچار اضطراب می‌شویم، نمی‌توانیم به خوبی کارهای روزانه‌ی خود را انجام دهیم.

اما انواع اضطراب چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟ علت اختلال اضطرابی چیست؟ چرا به اضطراب دچار می‌شویم؟ برای درمان این مشکل به چه دکتری باید مراجعه کنیم؟ درصورتی‌که به این مسئله دچار شده‌اید، بهتر است این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

در این مطلب توضیح می‌دهیم که این اختلال چیست؟ چه علائمی دارد؟ انواع آن چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ چگونه پزشک آن را تشخیص می‌دهد؟ آیا این عارضه راه درمانی دارد؟

اختلال اضطراب چیست؟ (anxiety)

براساس بسیاری از مطالعاتی که انجام شده‌است، اختلال اضطرابی شایع‌ترین اختلالات روانی و بیماری های اعصاب و روان است که در افراد وجود دارد. بسیاری از افرادی که به این اختلال دچار می‌شوند،

علائم فیزیکی و جسمی آن را نیز تجربه می‌کنند. البته که احساس اضطراب موقتی و ناشی از اتفاقاتی که در زندگی افراد می‌افتد، طبیعی است و هر کدام ما ممکن است که به آن دچار شویم. اما افرادی که به اختلال اضطرابی دچار می‌شوند، به مقدار زیاد احساس ترس، نگرانی و اضطراب نسبت به موضوعات مختلف در زندگی دارند.

برخی از افراد به‌طورناگهانی به این حس دچار می‌شوند و این احساس به‌سرعت شدت می‌گیرد و بالا می‌رود. به‌طوری‌که برخی دچار حمله‌های اضطرابی می‌شوند. گاهی ممکن است از رفتن به مکان‌ها و قرارگرفتن در برخی از شرایط امتناع کنید تا به اضطراب دچار نشوید. برخی از این اضطراب‌ها ممکن است در کودکی در شما ایجاد شوند و با بالاتر رفتن سن باقی بمانند.

در ادامه به انواع اضطراب پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

اگر احساس می‌کنید فردی مضطرب هستید و دچار این اختلال شده‌اید، بهتر است که به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید. 

بر اساس بسیاری از مطالعاتی که انجام شده‌است، اختلال اضطرابی شایع‌ترین اختلالات روانی و بیماری‌های اعصاب و روان است که در افراد وجود دارد. بسیاری از افرادی که به این اختلال دچار می‌شوند، علائم فیزیکی و جسمی آن را نیز تجربه می‌کنند

انواع اضطراب کدامند؟

اضطراب انواع مختلفی دارد که آشنایی با آنها به شما کمک می‌کند تا با آنها به خوبی مواجه شوید و برای درمان آنها بهترین روش‌ها را انتخاب کنید.

۱. اختلال اضطراب اجتماعی

آیا تابه‌حال کسی را که به اختلال اضطراب اجتماعی مبتلا باشد، از نزدیک دیده‌اید؟ این اختلال که SAD هم نامیده‌می‌شود، به معنی آن است که فرد در موقعیت‌های اجتماعی به ترس و اضطراب دچار می‌شود. زمانی‌که فرد به این احساس دچار می‌شود، نمی‌تواند به خوبی در اجتماع عمل کند و معمولا از موقعیت‌هایی که در ارتباط با اجتماع است، فرار می‌کند.

در کسانی که به اختلال اضطراب اجتماعی مبتلا هستند، ترس، احساس شرمندگی و خجالت، بسیار حس‌های آشنا و آزاردهنده‌ای هستند. این نوع اختلال دو تیپ خاص و منتشر دارد. میانگین سنی شروع این اختلال در افراد حدود ۳۰ سال است. برای درمان این اختلال می‌توانید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید.

۲. اختلال اضطراب فراگیر

یکی دیگر از اختلالات روانی که با آنها مواجه می‌شوید، اختلال اضطراب فراگیر یا اختلال اضطرابی منتشر است. این اختلال می‌تواند بسیار ناتوان‌کننده باشد و شما را از انجام کارهای روزانه‌تان منع کند. این مشکل، به اختلال بیش از حد و نگرانی بی‌مورد نسبت به هر مسئله‌ای که پیش می‌آید و نمی‌آید، مربوط است. فرد در مورد هر چیزی که فکر می‌کند، نگران است. معمولا انتظار یک رخداد وحشتناک را دارد و اضطراب به او اجازه‌ی عملکرد مناسب را نمی‌دهد.

کسی که اختلال اضطراب منتشر دارد، در مورد هر چیزی، بی هیچ دلیلی نگران است. این شخص بی‌قرار، تحریک‌پذیر، نگران و دردمند است و عضلات بدن او گاهی درگیر دردها و گرفتگی می‌شوند. در واقع ممکن است، این بیماری به صورت جسمی هم خود را نشان دهد.

۳. اختلال اضطراب جدایی در کودکان

اختلال اضطراب جدایی نوعی اختلال اضطرابی است که بیشتر در کودکان ایجاد می‌شود. این اختلال با ترس از خارج‌شدن از خانه و ترک عزیزان شروع می‌شود و به مراحل شدیدتر آن نیز می‌رسد. معمولا کودکان مبتلا به این اختلال، از مدرسه‌رفتن و جداشدن از والدین خود می‌ترسند و هراس دارند که برای مدتی دور از خانه باشند. این افراد بیش از اندازه پریشان هستند و نگران ازدست‌دادن اعضای خانواده و آسیب‌رسیدن به آنها هستند.

همچنین ممکن است که یک کودک یا بزرگسال مبتلا به اختلال اضطراب جدایی، دائما خواب و کابوس جداشدن از خانواده و عزیزان خود را ببیند. این اختلال می‌تواند باعث بروز مشکلات جدی در روند عادی زندگی شود.

۴. حمله پانیک یا حمله اضطرابی

کسانی که در معرض اضطراب ناخواسته و ترس ناگهانی قرار می‌گیرند، ممکن است که حمله پانیک یا حمله اضطرابی را تجربه کنند. در این اختلال عصبی، شما با علائم فیزیکی و جسمی مواجه می‌شوید. ممکن است که تنفس شما برای مدتی قطع شود یا به‌سختی نفس بکشید. همچنین در مواردی ضربان قلب به مقدار قابل توجهی بالا می‌رود. در افرادی که در موقعیت ترس ناگهانی قرار می‌گیرند، احتمال ابتلا به حمله پانیک زیاد است.

گفته شده‌است که در هر ۷۵ نفر در آمریکا، حداقل یک نفر این حمله را تجربه می‌کند. اگر ۴ بار یا بیشتر به این حمله مبتلا شده‌باشید، برای بررسی علت آن باید به دکتر مراجعه کنید زیرا به اختلال اضطرابی حمله پانیک مبتلا شده‌اید.

۵. آگورافوبیا

به نقل از medscape، یکی از انواع اضطراب که بر اساس DSM-۵ از باقی فوبیاها جدا شده‌است و به‌عنوان یک اختلال اضطرابی شمرده می‌شود، آگورافوبیا است. این فوبیا زمانی ایجاد می‌شود که فرد در مکان‌های باز قرار بگیرد.

کسانی که به آگورافوبیا دچار هستند، با قرارگرفتن در محیط باز، احساس امنیت نمی‌کنند و این برای آنها اضطراب‌آور و هراسناک است. بنابراین نمی‌توانند آن را تحمل کنند و به علائم اضطراب شدید دچار می‌شوند. این افراد در این مکان‌ها احساس گیرافتادن، ترس زیاد و خجالت می‌کنند.

۶. اضطراب ناشی از بیماری جسمی

بسیاری از افراد را دیده‌ایم که به علت ابتلا به بیماری‌های روانی، شروع به نشان‌دادن علائم جسمی هم کرده‌اند. مثلا به اختلال اضطرابی مبتلا هستند و شروع به تندتند نفس‌کشیدن می‌کنند.

اما آیا برعکس این هم امکان‌پذیر است؟ جالب است بدانید که یک نوع از اختلالات اضطرابی ناشی از بیماری‌های جسمی است. کسی که به یک بیماری خاص مبتلا باشد، ممکن است که به اضطراب ناشی از آن هم مبتلا شود و علائم اضطراب از خود نشان دهد.

۷. اختلال لالی انتخابی

حتما کسانی را دیده‌اید که نمی‌توانند صحبت کنند و اصطلاحا لال هستند. اما آیا تا‌به‌حال با کسانی مواجه شده‌اید که خودشان تمایل به حرف نزدن دارند و لالی را انتخاب می‌کنند؟ لالی انتخابی یکی از اختلالات اضطرابی است که بیشتر در کودکان دیده‌می‌شود.

کودکانی که توانایی صحبت‌کردن دارند، اما انتخاب می‌کنند که حرف نزنند، به این اضطراب دچار شده‌اند. معمولا کودکانی که به مدرسه می‌روند، به آن دچار می‌شوند. البته بیشتر این افراد، در خانواده با افراد نزدیک خانواده خود صحبت می‌کنند، اما با غریبه‌ها و اشخاص دورتر، حرف نمی‌زنند.

۸. فوبیای خاص

کسانی که به فوبیا دچار هستند، می‌توانند به هر چیزی و هر جایی فوبیا داشته‌باشند و با دیدن آن و قرارگرفتن در آن موقعیت دچار اضطراب شوند. فوبیاها انواع مختلفی دارند و شامل فوبیا داشتن به حیوانات، اشیاء، مکان‌ها و حتی موقعیت‌ها هستند.

مثلا شخصی می‌تواند نسبت به محیط‌های بسته مانند آسانسور فوبیا داشته‌باشد و یک نفر از تاریکی بترسد. کسی می‌تواند نسبت به حشرات فوبیا داشته‌باشد و کسی دیگر از ارتفاع وحشت کند. فوبیاها معمولا ریشه‌های ژنتیکی یا تجربی دارند.

اگر به هر یک از اختلالات اضطرابی بالا مبتلا هستید، بهتر است که از یک دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس کمک بگیرید و برای بهبود آن تلاش کنید.

علائم اضطراب چیست؟

برخی از شایع‌ترین علائم اضطراب شامل موارد زیر هستند:

  • احساس خستگی و ترس
  • احساس می‌کنید قرار است اتفاق بدی بیفتد و ماجرای ناراحت‌کننده‌ای رخ دهد.
  • ضربان قلب شما بالا می‌رود.
  • دلشوره دارید.
  • به‌سرعت نفس می‌کشید.
  • عرق می‌کنید.
  • نفس‌نفس می‌زنید.
  • می‌لرزید.
  • دچار تحریک پذیری و واکنش شدید به اتفاقات ساده می‌شوید.
  • احساس ضعف و خستگی دارید.
  • به هیچ چیز دیگری به‌جز مسئله‌ای که شما را نگران کرده‌است، نمی‌توانید فکر کنید.
  • نمی‌توانید به خواب بروید.
  • به مشکلات گوارشی دچار می‌شوید.
  • نمی‌توانید نگرانی خود را کنترل کنید.
  • تمایل دارید از مواردی که باعث نگرانی شما می‌شوند، دوری کنید.

علائم فیزیکی اضطراب شدید کدامند و استرس و اضطراب با بدن چه می کند؟ (علائم اضطراب شدید)

برخی از بیماری‌ها و اختلالات روانی می‌توانند علائم فیزیکی و جسمی هم در شما ایجاد کنند. اضطراب هم از این موارد است. ممکن است که در اثر اضطراب به موارد زیر دچار شوید:

  • بالارفتن ضربان قلب
  • عرق‌کردن کف دست‌ها و پاها
  • تندتند نفس کشیدن
  • تپش قلب
  • سرگیجه
  • بالارفتن دمای بدن
  • درد و گرفتگی عضلات
  • سردشدن دست‌ها و پاها
  • خیس‌شدن موها
  • سیخ‌شدن موهای بدن
  • لرزیدن
  • و بسیاری از موارد دیگر که از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

تفاوت استرس و اضطراب چیست؟

استرس اضطرابی است که در اثر مواجهه با یک عامل استرس‌زا ایجاد می‌شود. شما ممکن است که حس‌های زیادی مانند ترس، نگرانی، پریشانی و حتی علائم جسمی را در هنگام تجربه‌ی استرس، احساس کنید.

اما استرس با برطرف‌شدن عامل استرس‌زا از بین می‌رود و کاهش پیدا می‌کند. این احساس می‌تواند به اضطراب تبدیل شود اگر در شما ادامه‌دار شود. درواقع استرس در بدن شما هورمون کورتیزول را ترشح می‌کند و باعث اضطراب می‌شود. اضطراب حالت ماندگار و ادامه‌دار استرس است.

علائم اضطراب و افسردگی مشابه است؟

ممکن است که در برخی موارد شباهت‌هایی داشته‌باشند. اما به‌طورکلی این دو اختلال علائم متفاوتی دارند. اضطراب با احساس نگرانی و ترس خود را نشان می‌دهد و افسردگی با علامت کلی خلق پایین و احساس ناراحتی بروز می‌کند. هرچند امکان دارد که کسانی که اضطراب دارند، در نهایت به افسردگی مبتلا شوند یا کسانی که افسردگی دارند، اضطراب بگیرند.

با دیدن علائم اضطراب به چه دکتری مراجعه کنیم؟ (چه زمانی به دکتر مراجعه کنیم؟)

هنگامی که علائم اضطراب را در خود یا اطرافیان مشاهده کردید، به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید.

اختلال اضطراب چگونه تشخیص داده می شود؟

معمولا خود فرد با دیدن علائم اضطراب احساس می‌کند که چیزی درست نیست. علائم اضطراب را در موارد بالاتر به شما توضیح داده‌ایم. اگر این علائم را دیدید، باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید. البته که تست‌هایی هم برای تشخیص این اختلال روانی وجود دارد، اما برای تشخیص نهایی، وجود علائم و شرح‌حال بیمار است که کمک‌کننده است.

برای درمان اضطراب باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید

درمان اضطراب چیست؟

برای درمان اضطراب باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید. در مواردی تنها با برخی از تکنیک‌های تن‌آرامی و روان‌آرامی می‌توانید به کنترل علائم اضطراب در خود کمک کنید.

اما اگر این اختلال باعث مختل شدن زندگی شما شود، باید برای درمان آن از روش‌های کمی پیچیده‌تر و جدی‌تر کمک بگیرید. یکی از این روش‌ها دارودرمانی است. در مواردی درمان‌های روان‌شناختی می‌تواند به بهبود این اختلال کمک کند.

برخی از روش‌های درمانی این اختلال شامل موارد زیر هستند:

  • تکنیک‌های تنفسی
  • ورزش
  • تکنیک‌های ریلکسیشن و مدیتیشن
  • تغذیه مناسب
  • گروه‌درمانی

داروی ضد اضطراب سریع الاثر (قرص ضد اضطراب و دلشوره-درمان سریع استرس و اضطراب)

در افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی، ممکن است که آرام‌بخش‌هایی در طیف گسترده تجویز شوند که برخی از آنها قوی و برخی دیگر ضعیف‌تر هستند. انتخاب بهترین دارو، بستگی به شدت اضطراب مراجعه کننده و تکنیک‌های درمانی روانپزشک دارد.

نورتریپتیلین و اضطراب

یکی از داروهایی که برای درمان بیماری‌ها و اختلالات اعصاب و روان تجویز می‌شود، نورتریپتیلین است. این دارو از داروهایی است که برای مصرف آن حتما نیاز به نسخه و تجویز روانپزشک است. مصرف سرخود آن ممکن است برای شما اعتیادآور باشد و ایجاد وابستگی کند.

عوارض این دارو زیاد است اما اگر دکتر روانپزشک این دارو را برای شما تجویز کرده‌است، بدانید که فواید آن بیش از مضراتش بوده‌است و برای شما ضروری است.

بی پریدن و اضطراب

از دیگر داروهایی که ممکن است برای درمان اضطراب و اختلالات اضطرابی تجویز شود، بی پریدن است. این دارو از انواع داروهای آنتی‌کولی نرژیک است و برای درمان پارکینسون کاربرد دارد. ممکن است این دارو را همراه با داروهای آرامبخش برای بیماران مبتلا به اضطراب‌های شدید تجویز کنند. مصرف بدون نسخه‌ی این دارو غیرمجاز و خطرناک است.

درمان اضطراب شدید بدون دارو

گاهی روش‌های مختلفی برای درمان اضطراب شدید بدون دارو استفاده می‌شود. از مهم‌ترین این روش‌ها می‌توان به درمان روان‌درمانی شناختی رفتاری اشاره کرد. این روش زمان‌بر است اما به مرور زمان می‌تواند برای درمان مشکل شما موثر باشد.

بهترین قرص برای اضطراب اجتماعی

داروهایی که برای درمان اضطراب اجتماعی و کنترل علائم آن تجویز می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:

  • فلوکستین یا زلفت
  • پاروکستین
  • ونلافاکسین

تیم درمان اضطراب از چه دکترهایی تشکیل شده است؟

برای درمان و کنترل علائم اضطراب باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید. درمان اختلال اضطرابی به کمک هر دو دکتر روانشناس و دکتر روانپزشک نیاز دارد.

عوارض استرس و اضطراب شدید چیست؟

عوارض این اختلال روانی بیشتر از نگرانی معمولی و دلشوره است. شاید فکر کنید که تنها نگرانی و دلشوره برای شما به بار می‌آورد. اما حقیقت این است که این اختلال روانی می‌تواند عوارض زیر را برای شما ایجاد کند:

  • افسردگی
  • تضعیف سیستم ایمنی بدن و سریع بیمارشدن
  • سوء‌مصرف مواد مخدر
  • سیگارکشیدن زیاد
  • قمار
  • سوءمصرف الکل
انواع اختلالات اضطرابی علائم درمان‌های توصیه‌شده
۱. اختلال اضطراب اجتماعی احساس خستگی، تحریک‌پذیری و ترس روان درمانی شناختی رفتاری
۲. اختلال اضطراب فراگیر دلشوره دارودرمانی
۳. اختلال اضطراب جدایی در کودکان نفس‌نفس درمان‌های گیاهی و طب سنتی
۴. حمله پانیک یا حمله اضطرابی احساس ضعف و خستگی تکنیک‌های ریلکسیشن و مدیتیشن
۵. آگورافوبیا مشکلات گوارشی ورزش
۶. اضطراب ناشی از بیماری جسمی نگرانی تکنیک‌های تنفسی
۷. اختلال لالی انتخابی بالارفتن ضربان قلب تغذیه مناسب
۸. فوبیای خاص عرق‌کردن کف دست‌ها و پاها گروه‌درمانی
علائم و درمان‌های اختلالات اضطرابی

آیا می توان از اختلال اضطراب پیشگیری کرد؟

یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند به شما کمک کند از اختلالات اضطرابی پیشگیری کنید، مراجعه به روانشناس است. همچنین سعی کنید که شناخت خوبی از خود داشته‌باشید.

از طرفی، ورزش‌کردن و تقویت سیستم ایمنی و تنظیم هورمون‌های شادی در بدن می‌تواند از ابتلا به این اختلالات پیشگیری کند. خود را تحت فشار قرار ندهید و برای روز خود برنامه‌ریزی واقع‌بینانه و منظمی داشته‌باشید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

اختلالات اضطرابی می‌توانند باعث بروز مشکلات جدی در زندگی روزمره‌ی شما شوند. نگران‌بودن دائمی و داشتن ترس و دلهره، نمی‌تواند شما را رها کند. بنابراین باید برای درمان این اختلال روانی شایع، اقدام کنید. برای درمان و کنترل علائم اضطراب باید به دکتر روانپزشک یا دکتر روانشناس مراجعه کنید.

تسریر مراقب سلامتی شماست!

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=34293

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.