• امروز : جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 17 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
Higher blood caffeine levels linked to lower obesity and osteoarthritis risk

اثر کافئین در برابر چاقی و بیماری‌های مفصلی

  • کد خبر : 34259
  • ۰۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
اثر کافئین در برابر چاقی و بیماری‌های مفصلی
به نظر می‌رسد مطالعه جدید اثر محافظتی کافئین در برابر چاقی و بیماری‌های مفصلی را تایید می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان تخمین می زنند که بیش از ۱ میلیارد نفر در جهان به چاقی مبتلا هستند.

  • چاقی می تواند خطر ابتلا به چندین مشکل سلامتی از جمله بیماری های مفصلی مانند آرتروز را افزایش دهد.
  • دانشمندان از امپریال کالج لندن در بریتانیا و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک اخیراً دریافته‌اند که سطوح بالای کافئین در خون در طولانی مدت، تحت تأثیر مصرف و متابولیسم کنترل شده ژنتیکی، ممکن است به محافظت از بدن در برابر چاقی و مفاصل کمک کند.

طبق آخرین تحقیقات، بیش از ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان – چه بزرگسالان و چه کودکان – به چاقی مبتلا هستند.

چاقی می تواند خطر ابتلا به چندین مشکل سلامتی، از جمله بیماری های مفصلی مانند آرتروز را افزایش دهد. این به این دلیل است که وقتی فردی وزن زیادی را حمل می‌کند، فشار بیشتری به زانو، منبع مطمئن لگن، و منبع مطمئن مچ پا وارد می‌کند.

اکنون، محققان کالج امپریال لندن در بریتانیا و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک دریافته‌اند که سطوح بالای کافئین در خون در یک دوره طولانی ممکن است به محافظت از بدن در برابر چاقی و بیماری‌های مفصلی کمک کند.

این مطالعه اخیراً در مجله BMC Medicine Trusted Source منتشر شده است.

دکتر دیپندر گیل، دانشمند بالینی در کالج امپریال لندن و نویسنده اصلی این مطالعه، به مدیکال نیوز تودی گفت که آنها تصمیم گرفتند اثر کافئین را بر چاقی و سلامت مفاصل مطالعه کنند، زیرا کافئین به طور گسترده مصرف می شود، و آنها معتقدند که درک بهتر آن مهم است. 

برای این مطالعه، دکتر گیل و تیمش به گردش کافئین در بدن تمرکز کردند.

او توضیح داد: «این مقدار کافئینی است که در خون در گردش است و بنابراین از نظر دارویی برای تأثیرگذاری بر عملکردهای بدن فعال است.»

علاوه بر این، محققان به بررسی انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین و چگونگی تأثیرگذاری و تجزیه سطوح کافئین در گردش خون، که به کافئین پلاسما نیز معروف است، پرداختند.

دکتر لوکاس زاگکوس، دانشیار پژوهشی افتخاری در اپیدمیولوژی مولکولی در امپریال کالج لندن و نویسنده اول این مطالعه به MNT گفت: “استفاده از داده های ژنتیکی انسانی در مقیاس بزرگ ما را قادر ساخت تا بینش بالینی مرتبط سریع و مقرون به صرفه در مورد اثرات کافئین پلاسما بر طیف گسترده ای از صفات و تشخیص ها ارائه دهیم.” 

برای این مطالعه، دکتر گیل و تیمش ابتدا خطر ژنتیکی وزنی (GRS) برای کافئین پلاسما با استفاده از دو نوع ژنتیکی که به طور مستقل با سطوح کافئین پلاسما مرتبط هستند ایجاد کردند.

سپس GRS برای انجام یک مطالعه ارتباط گسترده با منبع مورد اعتماد (PheWAS) که شامل ۹۸۸ صفت بالینی ثبت شده در Biobank بریتانیا مربوط به سطوح کافئین در گردش است، استفاده شد.

از آنجا، محققان از یک تجزیه و تحلیل تصادفی مندل استفاده کردند تا مکانیسم‌های بالقوه‌ای را که در زمینه تأثیرات کافئین پلاسما بر ویژگی‌های گزارش‌شده قبلی و جدید وجود دارد، کشف کنند.

دانشمندان همچنین داده های ژنتیکی کافئین پلاسما را از مطالعات قبلی انجمن ژنومی گسترده (GWAS) از حدود ۹۹۰۰ نفر، عمدتا اروپایی بین ۴۷ تا ۷۱ سال، به دست آوردند. آنها همچنین اطلاعات ژنتیکی برای آرتروز و همچنین شاخص توده بدنی دریافت کردند.

دکتر هلن تونت کرونژ، محقق دانشگاه کپنهاگ و نویسنده اول این مطالعه به MNT توضیح داد:

من فکر می‌کنم مهم‌ترین جنبه این کار این است که به ما این امکان را می‌دهد تا با بررسی سطوح خونی کافئین در مقابل مصرف کافئین و انجام این کار از طریق روش تصادفی‌سازی که از آن استفاده می‌کند، برخی از یافته‌های مشاهداتی قبلی در مورد کافئین و پیامدهای سلامتی را بازنگری کنیم. تنوع ژنتیکی به طور تصادفی برای بررسی رابطه علی بین قرار گرفتن در معرض و نتیجه تخصیص داده شده است

دکتر تونت کرونژ افزود: “این به ما امکان داد تا بسیاری از عوامل مخدوش کننده را که تحقیقات مشاهده ای را محدود می کنند، دور بزنیم، مانند ندانیم که آیا این اثر مختص کافئین است یا نشان دهنده سایر ترکیبات موجود در محصولات کافئین دار مصرف شده است.”

در پایان این مطالعه، محققان دریافتند که افزایش طولانی مدت کافئین در گردش خون ممکن است به کاهش وزن بدن و خطر ابتلا به آرتروز در فرد کمک کند.

آنها همچنین شواهد ژنتیکی قبلی را در مورد اثر محافظتی کافئین پلاسما بر خطر چاقی افراد تأیید کردند.

دکتر گیل گفت: «ما قبلاً چنین تحلیل‌هایی را برای یافتن شواهدی مبنی بر حمایت از تأثیرات کافئین پلاسما بر کاهش چاقی انجام داده‌ایم. کار فعلی این یافته ها را تقویت کرد و به اثرات بالقوه سودمند بر خطر استئوآرتریت گسترش داد.»

دکتر زاگکوس افزود: «در این مطالعه، ما یک ارتباط بین سطوح بالاتر کافئین پلاسما پیش‌بینی‌شده ژنتیکی و خطر کمتر ابتلا به آرتروز را گزارش می‌کنیم.»

او هشدار داد: «حدود یک سوم اثر محافظتی کافئین پلاسما بر خطر آرتروز ناشی از کاهش وزن بدن بود. ما یافته‌های قبلی را تکرار کردیم که نشان‌دهنده اثر محافظتی سطوح بالاتر کافئین پلاسما بر خطر چاقی بود. ممکن است اکنون [مطالعات] بالینی بیشتر در قالب کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی شده برای درک ارتباط ترجمه‌ای یافته‌های ما ضروری باشد.» 

دکتر Toinét Cronjé گفت: “مصرف کافئین بیشتر با داشتن سطوح بالای کافئین متفاوت است – در واقع، افرادی که کافئین را سریعتر متابولیسم می کنند معمولاً کافئین بیشتری مصرف می کنند تا سطح کافئین مشابهی در خون خود داشته باشند نسبت به افرادی که میزان متابولیسم پایین تری دارند و کافئین کمتری مصرف می کنند.”

بنابراین، در حالی که تحقیقات قبلی گزارش داده است که مصرف کافئین ممکن است یک عامل خطر برای استئوآرتریت و چاقی باشد، نتایج ما روشن می کند که ارتباط علت و معلولی بین سطوح پایین کافئین در طول زندگی و خطر ابتلا به بیماری است و اینکه ویژگی رفتاری افزایش مصرف کافئین منعکس کننده آن است

– دکتر هلن تونت کرونژ

MNT همچنین با دکتر میرعلی، جراح چاقی و مدیر پزشکی مرکز کاهش وزن جراحی MemorialCare در مرکز پزشکی Orange Coast در Fountain Valley ،CA، درباره این مطالعه صحبت کرد.

دکتر علی گفت که از نتایج آن تعجب نکرده است: “من قبلاً مطالعات مشابهی را دیده ام که نشان می دهد کافئین برای کاهش وزن مفید است، اما خوب بود که تأیید دیگری در مورد آن داشته باشیم.”

وقتی از دکتر علی پرسیده شد که یک فرد چقدر باید کافئین مصرف کند تا به طور بالقوه خطر چاقی یا سلامت مفاصل خود را کاهش دهد، دکتر علی گفت که برخی از مطالعات نشان داده اند که ۳ میلی گرم (میلی گرم) کافئین منبع مطمئن به ازای هر کیلوگرم (کیلوگرم) وزن بدن کافی است.

او توضیح داد: «بنابراین کسی که حدود ۷۰ کیلوگرم وزن دارد – یعنی ۱۵۴ پوند – به ۲۱۰ میلی گرم کافئین نیاز دارد که کمی بیشتر از ۲ فنجان قهوه است. من این محدوده را بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ [mg] میلی گرم در روز دیده‌ام.»

با این حال، دکتر علی توصیه کرد: «همچنین بسیار مهم است که به یاد داشته باشید که واکنش هر فرد به کافئین متفاوت است.»

او ادامه داد: «کافئین برای برخی افراد به آنها انرژی می‌دهد، [برای] برخی دیگر آنها را مضطرب یا پریشان می‌کند.» بنابراین وقتی کسی در حال مصرف کافئین است، باید این را در نظر بگیرید.

New study appears to confirm caffeine’s protective effect against obesity and joint disease.
  • Researchers estimate that more than 1 billion people globally have obesity.
  • Obesity can increase a person’s risk for several health problems, including joint conditions, such as osteoarthritis.
  • Scientists from Imperial College London in the United Kingdom and the University of Copenhagen in Denmark have recently found that high levels of caffeine in the blood over a long time, influenced by consumption and genetically controlled metabolism, may help protect the body against both obesity and joint disease.

According to the latest research, more than 1 billion peopleTrusted Source around the world — both adults and children — have obesity.

Obesity can increase a person’s risk for several health problems, including joint conditions such as osteoarthritisTrusted Source. This is because when a person carries too much weight, it puts additional strain on the kneesTrusted Source, hipsTrusted Source, and anklesTrusted Source.

Now, researchers from Imperial College London in the United Kingdom and from the University of Copenhagen in Denmark have found that higher levels of caffeine in the blood over a long period may help protect the body against both obesity and joint disease.

The study recently appeared in the journal BMC MedicineTrusted Source.

Dr. Dipender Gill, a clinician scientist at Imperial College London and lead author of this study, told Medical News Today they decided to study the effect of caffeine on obesity and joint health because caffeine is widely consumed, and they believe it important to better understand its broad effects on health.

For this study, Dr. Gill and his team focused on circulating caffeineTrusted Source in the body.

“This is the amount of caffeine circulating in the blood and is thus pharmacologically active to affect bodily functions,” he explained.

Additionally, the researchers looked at genetic variants related to caffeine metabolism and how that may affect and break down circulating caffeine levels in the blood, also known as plasma caffeine.

“The use of large-scale human genetic data enabled us to provide rapid and cost-effective clinically relevant insight into the effects of plasma caffeine on a broad range of traits and diagnoses,” Dr. Loukas Zagkos, honorary research associate in molecular epidemiology at the Imperial College London and co-first author of this study told MNT.

For this study, Dr. Gill and his team first created a weighted genetic risk scoreTrusted Source (GRS) for plasma caffeine using two genetic variants independently associated with plasma caffeine levels.

The GRS was then used to conduct a phenome-wide association studyTrusted Source (PheWAS) featuring 988 clinical traits recorded in the U.K. Biobank related to circulating caffeine levels.

From there, the researchers used a Mendelian randomizationTrusted Source analysis to figure out the potential mechanisms underlying the effects of plasma caffeine on previously reported and novel traits.

Scientists also obtained genetic data for plasma caffeine from previous genome-wide association studiesTrusted Source (GWAS) of about 9,900 people, mainly Europeans between the ages of 47 and 71. They also received genetic information for osteoarthrosis and osteoarthritis, as well as body mass index details.

Dr. Héléne Toinét Cronjé, a researcher at the University of Copenhagen and co-first author of this study explained to MNT:

“I think the most important aspect of this work is that it allowed us to reframe some of the previous observational findings around caffeine and health outcomes by investigating blood levels of caffeine as opposed to caffeine consumption behavior and doing so through the Mendelian randomization method which uses randomly allocated genetic variation to investigate the causal relationship between an exposure and outcome”

“This allowed us to circumvent many of the confounding factors that limit observational research such as not knowing whether the effect is specific to caffeine or represents other compounds included in caffeinated products consumed,” Dr. Toinét Cronjé added.

At the conclusion of the study, the researchers found that long-term increases in circulating caffeine may help lower body weight and a person’s risk of osteoarthrosis and osteoarthritis.

They also confirmed prior genetic evidence of a protective effect of plasma caffeine on a person’s obesity risk.

“We have previously performed such analyses to find evidence supporting [the] effects of plasma caffeine on reducing obesity,” Dr. Gill said. “The current work reinforced these findings and further extended to potential beneficial effects on risk of osteoarthritis.”

“In this study, we report an association between higher genetically predicted plasma caffeine levels and a lower risk of osteoarthritis,” Dr. Zagkos added.

“Around a third of the protective effect of plasma caffeine on osteoarthritis risk was mediated through lower body weight. We replicated prior findings suggesting the protective effect of higher plasma caffeine levels on obesity risk. Further clinical [studies] in the form of randomized trials may now be warranted to understand the translational relevance of our findings,” he cautioned.

“Consuming more caffeine differs from having high levels of caffeine — indeed, people who metabolize caffeine faster typically consume more caffeine to have the same level of caffeine in their blood than those with lower metabolic rates who consume less caffeine,” Dr. Toinét Cronjé said.

“Therefore, while prior research has reported that caffeine consumption might be a risk factor for osteoarthritis and obesity, our results clarify that the causal association is between lower caffeine levels across the life course and disease liability and that the behavioral trait of increased caffeine consumption reflects faster caffeine metabolism”

– Dr. Héléne Toinét Cronjé

MNT also spoke with Dr. Mir Ali, a bariatric surgeon and medical director of MemorialCare Surgical Weight Loss Center at Orange Coast Medical Center in Fountain Valley, CA, about this study.

Dr. Ali said he was not surprised by its results: “I have seen similar studiesTrusted Source before showing that caffeine is helpful with weight loss, but it was good to have another confirmation of that.”

When asked how much caffeine a person should consume to potentially lower their obesity or joint health risk, Dr. Ali said some studies have shown that ۳ milligrams (mg) of caffeineTrusted Source per kilogram (kg) of body weight is sufficient.

“So somebody who’s about 70 [kg] — that’s 154 lbs [pounds] — would need about 210 [mg] of caffeine, which is a little more than 2 cups of coffee,” he detailed. “I’ve seen that range anywhere from ۲۰۰ to 400 [mg]Trusted Source a day.”

However, Dr. Ali advised it is also crucial to remember that everyone responds to caffeine differently.

“[For] some people it gives them energy, [for] other people it makes them anxious or jittery,” he continued. “So you have to take that into consideration when somebody’s trying caffeine.”

تسریر مراقب سلامتی شماست!

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=34259
  • منبع : https://www.medicalnewstoday.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.