• امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

1

خوابیدن روی زمین مضر است یا مفید؟

  • کد خبر : 3182
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۷
خوابیدن روی زمین مضر است یا مفید؟
خوابیدن روی زمین سفت، با وجود داشتن یک تختخواب نرم شاید دیوانگی به نظر برسد. اما معلوم شده این کار شاید راحت نباشد اما برای سلامت ما بسیار مفید است. بهبود دستگاه ایمنی بدن، افزایش ظرفیت ریوی و کاهش کمر درد، تنها گوشه ای از فوایدی هستند که با خوابیدن روی زمین از آن ها برخوردار خواهید شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، در ادامه می خواهیم ببینیم خوابیدن روی زمین با بدن چه می کند.

۱- گردش خون را بهبود می بخشد

وقتی روی زمین می خوابید، وزن بدن به طور مساوی پخش و فشار کمتری به لگن، مهره های کمر و شانه ها وارد می شود. این امر باعث می شود خون در طول شب آزادانه در سرتاسر بدن گردش کند، امری که کمک می کند اندام های بدن بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند.

گردش مناسب خون می تواند به توزیع اکسیژن و خون سالم در سرتاسر بدن کمک می کند و به این ترتیب، قلب، ریه ها و عضلات می توانند عملکرد مناسبی داشته باشد. به علاوه، این امر به گلبول های سفید خون اجازه می دهد تا در صورت لزوم در بدن جا به جا شوند، امری که کمک می کند دستگاه ایمنی بدن راحت تر با بیماری ها مبارزه کند.

۲- صاف نگه داشتن ستون فقرات در طی روز را راحت تر می کند

ما اغلب به این دلیل قوز می کنیم که صاف نگه داشتن ستون فقرات در طول روز برای بعضی از ما سخت و دردآور است. خوابیدن روی زمین به تنظیم و صاف شدن ستون فقرات و گردن کمک می کند، امری که می تواند باعث بهبود پوسچر یا همان حالت قرارگیری بدن شود.

بهبود پوسچر نه تنها فشار وارده بر گردن و شانه ها را کاهش می دهد، بلکه احتمال میگرن و سردرد، انحراف ستون فقرات (اسکولیوز) و درد مفاصل را هم کم می کند. کسانی که پوسچر صحیح و مناسبی دارند، از انرژی بیشتر، ظرفیت ریوی بالاتر و روحیه ی بهتری هم برخوردار هستند.

۳- کمر درد کسانی که به شکم و پشت می خوابند را برطرف می سازد

کنار گذاشتن تختخواب نرم خود و خوابیدن روی زمین، در برخی موارد باعث رفع دردهای طولانی مدت می شود. خوابیدن روی یک سطح سفت باعث می شود به شکلی پیچ خورده و غیر عادی نخوابید و در عین حال این امکان را می دهد که ستون فقرات تان را تنظیم نگه دارید.

کسانی که به شکم و پشت می خوابند بیشترین نفع را از خوابیدن روی زمین می برند و کسانی که به پهلو می خوابند باید زیر لگن و شانه های خود بالش بگذارند تا راحتی بیشتری داشته باشند.

۴- درد سیاتیک را برطرف می کند

در بحث درد عصب سیاتیک، خواب نقش بزرگی دارد، چون کسانی که از این مشکل رنج می برند، صبح ها با درد و ناراحتی بیشتری از خواب برمی خیزند. این مسأله به این دلیل رخ می دهد که حالتی که در آن می خوابید ممکن است فشار روی این قسمت را بیشتر سازد یا باعث وارد شدن فشرده شدن عصب سیاتیک شود.

خوابیدن روی زمین می تواند کمک کند ستون فقرات تان تنظیم درستی یابد، امری که به تسکین درد سیاتیک کمک می کند و حتی جلوی وقوع آن را می گیرد.

۵- سرحال تر می شوید

نرمی تخت، صبح ها شما را وسوسه می کند که زنگ ساعت موبایل تان را موقتاً قطع کنید و خواب بیشتری داشته باشد. این کار شاید عادت بی ضرری به نظر برسد اما خواب دوباره در هنگام صبح می تواند چرخه ی خواب شما را بر هم بزند، امری که به تضعیف دستگاه ایمنی بدن و بروز دیگر مشکلات پزشکی می انجامد.

خوابیدن روی زمین صبح ها آنقدرها وسوسه کننده نیست، اما در عوض باعث می شود از خواب مناسبی برخوردار می شوید و در طول روز سر حال تر باشید.

۶- اما آلرژی تان ممکن است تشدید شود

اگر به آلرژی یا مشکلات تنفسی مبتلا هستید، بهتر است روی تخت بخوابید. روی زمین بیشتر از نقاط دیگر، گرد و غبار و سلول پوستی جمع می شود، امری که می تواند باعث عطسه، گرفتگی یا آبریزش بینی و قرمز شدن، آبریزش یا خارش چشم شود. خوابیدن روی زمین می تواند باعث دشواری در تنفس، سرفه، خس خس سینه و حتی بروز ضایعات پوستی شود.

پایان پیام

 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=3182

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.