• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر بررسی می‌کند؛

هیچ مادری نباید بابت این ۸ مورد احساس شرمندگی کند

  • کد خبر : 30273
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
هیچ مادری نباید بابت این ۸ مورد احساس شرمندگی کند
یکی از چالش‌هایی که تازه مادر‌ها مجبور به مواجهه با آن هستند، شیر دادن به نوزاد خود در مکان‌های عمومی است، تجربه‌ای که ممکن است آن‌ها را خجالت زده کند. برخی افراد هم واکنش خوبی به این موضوع ندارند. اما این امری کاملاً طبیعی است و هیچ ایرادی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از بهداشت نیوز، در ادامه از چیز‌هایی خواهیم گفت که هیچ مادری نباید بابت آن‌ها احساس شرمندگی کند و خود را ملزم به عذرخواهی ببیند.

– پول زیادی ندارید

درست است که برای پرورش فرزند به ثروت خیلی زیادی نیاز نیست، اما وقتی پول کمتری در اختیار باشد، ممکن است احساس کنید آنطور که باید به فرزندتان رسیدگی نمی‌کنید. با این حال، اگر نمی‌توانید اسباب بازی بیشتری برای فرزندتان بخرید یا تفریح بخصوصی را برایش فراهم کنید، معنایش این نیست که شما برای فرزندتان کم گذاشته اید. اگر پول کافی برای تأمین هزینه‌ی خوراک، پوشاک و تحصیل فرزندتان را دارید و در عین حال، او را غرق عشق و توجه خود می‌کنید، بنابراین مادر خوبی برای فرزند خود هستید.

– نیاز دارید برای خودتان هم وقت بگذارید

بعد از تولد فرزند، مادر‌ها ممکن است خود را برای وقت گذراندن با نوزاد خود به صورت شبانه روزی تحت فشار ببینند؛ و اگر نیاز به اوقاتی برای خلوت کردن با خود داشته باشند، ممکن است بابت آن احساس گناه کنند. با این حال، این تصور درست نیست. همه‌ی ما نیاز داریم که گهگاه برای خودمان وقت بگذاریم و این قابل درک است که شما هم برای تجدید قوا، به زمانی برای خلوت کردن با خودتان نیاز دارید.

– خانه تان تمیز و مرتب نیست

اگر اسباب بازی‌های فرزندتان روی زمین بماند، یا اگر چند تایی ظرف کثیف در آشپزخانه تان باشد، فوراً مادر بدی نمی‌شوید. مراقبت از فرزند می‌تواند یک شغل تمام وقت باشد، بنابراین اگر فرصت یا انرژی تمیز کردن همه چیز را نداشتید، خودتان را سرزنش نکنید.

فراموش نکنید که ممکن است حتی بعد از انجام نظافت هم فرزندتان در عرض تنها چند دقیقه دوباره بی نظمی یا کثیفی‌ای به بار آورد؛ بنابراین از این بابت احساس شرمندگی نکنید. زندگی با بچه همین گونه است و این امری طبیعی است.

– ظاهرتان

شما به هیچکس برای داشتن یک ظاهر بخصوص بدهکار نیستید. چه موهایتان مرتب نباشد و چه همیشه لباس‌های تکراری بپوشید، هیچکس این حق را ندارد که درباره‌ی شما اظهار نظر کند؛ و اگر یک تازه مادر هستید، مجبور نیستید به محض تولد فرزندتان، برای برگشتن به اندام قبلی تان عجله و وزن کم کنید. بدن خودتان و قدرت شگفت انگیز آن در آوردن فرزندتان به این دنیا را دوست داشته باشید.

– همیشه احساس خوشحالی نمی‌کنید

مراقبت دائمی از فرزند می‌تواند شما را از نظر هم جسمی و هم روانی خسته و فرسوده کند. به همین دلیل ممکن است گاهی احساس درماندگی کنید. مادر بودن شغل بسیار سختی است، بنابراین ایرادی ندارد که گاهی رو به راه نباشید.

– به کمک نیاز دارید

ممکن است اینطور به نظر برسد که وقتی بچه دار شدید، دیگر خودتان باید همه چیز را درباره‌ی نحوه‌ی مراقبت از فرزند بدانید. به همین دلیل ممکن است احساس کنید که اگر در اینباره از دیگران راهنمایی یا کمک بخواهید، یعنی مادر خوبی نیستید. اما این امر هیچ ایرادی ندارد و به معنی ضعیف بودن شما نیست. شما صرفاً بهترین‌ها را برای فرزندتان می‌خواهید و همین است که اهمیت دارد.

– نحوه‌ی زایمان تان

فقط خودتان و پزشک تان می‌توانید تصمیم بگیرید که چه روش زایمانی برای شما مناسب است. ممکن است با اظهارنظر مداوم «خود کارشناس پندار»‌هایی مواجه شوید که سعی دارند به شما ثابت کنند که تصمیم شما درست نیست و آن‌ها بهتر می‌دانند که روش درست برای زایمان چیست. اما این موضوع ارتباطی به آن‌ها ندارد و شما مجبور نیستید تصمیم تان را برای آن‌ها توجیه کنید.

– نمی‌توانید در هر برنامه‌ی اجتماعی شرکت داشته باشید

بعد از بچه دار شدن، برنامه‌ی زندگی تان به کلی تغییر می‌کند. اما برای دوستان تان اینگونه نیست، به همین دلیل ممکن است طبق همان روال گذشته از شما برای وقت گذرانی با یکدیگر دعوت کنند. اگر درگیر فرزندتان بودید یا صرفاً دل تان می‌خواست به تنهایی در خانه استراحت کنید، مجبور نیستید هر بار که نمی‌توانید دعوت دوستان تان را بپذیرید، احساس خجالت کنید. به علاوه، اگر برای دوستان تان مهم باشید، حتماً برایشان قابل درک خواهد بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=30273
  • منبع : https://behdasht.news

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.