• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
کارشناسان تاکید کردند؛

این گروه‌های سنی بهتر است اضافه وزن داشته باشند

  • کد خبر : 29507
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۴
این گروه‌های سنی بهتر است اضافه وزن داشته باشند
نتیجه مطالعه‌ای که در آوریل ۲۰۲۳ میلادی در نشریه Nutrients منتشر شد نیز از این ایده حمایت می‌کرد که افراد مسن دارای اضافه وزن یا چاق عمر طولانی‌تری دارند؛ در نتیجه گیری آن مطالعه این استدلال مطرح شده بود که شاخص توده بدنی بهترین معیار نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از بهداشت نیوز، کارشناسان تاکید می‌ورزند که شاخص توده بدنی همه چیز نیست بلکه نکته کلیدی مستقل ماندن و حفظ توده عضلانی است. “مری هیکسون” یکی از نویسندگان مقاله تازه منتشر شده در مورد تحقیق اخیرا صورت گرفته در نوامبر ۲۰۲۳ میلادی توضیح می‌دهد که افراد بین ۷۰ تا ۸۰ سال در مقایسه با گروه‌های سنی جوان‌تر در معرض خطر کمتری برای مرگ در صورت برخورداری از اضافه وزن قرار دارند. او می‌گوید:”عواملی مانند ورزش نقش مهم تری دارند. این پارادوکس چاقی نامیده می‌شود که بدان معناست که اضافه وزن ممکن است با طول عمر بیشتر برای گروه‌های خاص مرتبط باشد”.

شاخص توده بدنی (BMI) یک فرمول رایج برای ارزیابی وضعیت سلامتی است. با این وجود، بسیاری از متخصصان بهداشت به دلیل در نظر نگرفتن عواملی مانند جنسیت، سن و فعالیت بدنی مورد سرزنش قرار گرفته اند. شاخص توده بدنی وزن فرد بر حسب کیلوگرم (یا پوند) تقسیم بر مجذور قد بر حسب متر (یا فوت) است. هر چیزی خارج از محدوده طبیعی (شاخص توده بدنی ۱۸.۵ – ۲۴.۹) ناسالم قلمداد می‌شود. تحقیقات جدید انجمن رژیم غذایی بریتانیا نشان می‌دهد که برخورداری از اضافه وزن جزئی (شاخص توده بدنی ۲۵-۳۰) می‌تواند مزایای مرتبط با سلامتی برای افراد مسن به همراه داشته باشد.

“مری هیکسون” یکی از نویسندگان مقاله تازه منتشر شده در مورد تحقیق اخیرا صورت گرفته در نوامبر ۲۰۲۳ میلادی توضیح می‌دهد که افراد بین ۷۰ تا ۸۰ سال در مقایسه با گروه‌های سنی جوان‌تر در صورت برخورداری از اضافه وزن در معرض خطر کمتری برای مرگ قرار دارند. او می‌گوید: “عواملی مانند ورزش نقش مهم تری دارند. این پارادوکس چاقی نامیده می‌شود که بدان معناست که اضافه وزن ممکن است با طول عمر بیشتر برای گروه‌های خاص مرتبط باشد”.

به گفته “نایارا فرناندز” از انجمن اسپانیایی طب سالمندان و پیری (SEGG) محدوده طبیعی شاخص توده بدنی براساس نتایج به دست آمده از افراد جوان است. این در حالیست که در افراد مسن شاخص توده بدنی در فاصله ۲۸ تا ۳۰ که ممکن است نشان دهنده چاقی کلاس ۱ در جوانان باشد از نظر وزن طبیعی در نظر گرفته می‌شود. به گفته “خسوس رومان” رئیس کمیته علمی انجمن رژیم غذایی و علوم غذایی اسپانیا تکیه صرف بر شاخص توده بدنی به عنوان شاخص اضافه وزن یک اشتباه است. یک فرد مسن با شاخص توده بدنی طبیعی ممکن است فاقد توده عضلانی کافی باشد که بر سلامتی او تاثیر منفی می‌گذارد. این گروه سنی اغلب چاقی سارکوپنیک را تجربه می‌کنند که در آن چربی بدن افزایش یافته و توده عضلانی کاهش می‌یابد. فرناندز می‌گوید که انجام یک ارزیابی جامع سالمندی بسیار مهم است.

زمانی که افراد مسن برای کاهش وزن از یک رژیم غذایی محدود پیروی می‌کنند نه تنها چربی از دست می‌دهند، بلکه توده عضلانی شان نیز کاهش می‌یابد. رومان می‌گوید این موضوع می‌تواند آنان را شکننده‌تر سازد، بر میزان تحرک شان تاثیر بگذارد و خطر متحمل شدن آسیب را افزایش دهد. میزان اندکی اضافه وزن می‌تواند از افراد مسن در برابر شکستگی استخوان در صورت زمین افتادن محافظت کند. برای کاهش وزن بهتر است به جای کاهش کالری دریافتی روزانه فعالیت بدنی را افزایش دهید و کالری بیش تری بسوزانید. این توصیه‌ای از “خوزه آنتونیو سرا” رئیس بخش سالمندان در بیمارستان گرگوریو مارانیون در مادرید است.

به گفته فرناندز برای داشتن کیفیت زندگی بالا افراد مسن باید برای حفظ استقلال تلاش کنند که این امر مستلزم داشتن ماهیچه‌های خوب است. در نتیجه او تنها زمانی کاهش وزن را توصیه می‌کند که تحرک تحت تاثیر شرایطی مانند آرتروز لگن یا زانو، بدون در نظر گرفتن شاخص توده بدنی باشد. او می‌گوید: “ما باید روی چیزهایی تمرکز کنیم که به آن‌ها کمک می‌کند سالم بمانند”. کمبود وزن و سوء تغذیه نیز خطر پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

سرا می‌گوید دانستن عادات غذایی بیماران مسن بسیار مهم است. او می‌افزاید: “گاهی اوقات نه زیاد خوردن بلکه خوب غذا نخوردن باعث افزایش بیش از حد وزن می‌شود”. افرادی که تنها زندگی می‌کنند اغلب با چالش‌هایی با عادات غذایی ناسالم مواجه می‌شوند مانند دسترسی محدود به پروتئین با کیفیت، مشکلات خرید، محدودیت‌های مالی یا نداشتن انگیزه برای آشپزی بدون حضور فردی که با او یک وعده غذایی مشترک داشته باشند.

فرناندز می‌گوید این موقعیت‌ها خطری برای سلامتی به همراه دارند، زیرا ممکن است منجر به مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده می‌شود. هم چنین، ارزیابی توزیع چربی بدن در هر فرد مهم است. به گفته سرا اگر چربی به طور مساوی در سراسر بدن توزیع شود نسبت به چربی انباشته شده مضرتر در شکم ضرر کم تری برای فرد به همراه خواهد داشت. در مورد دوم (برخورداری از چربی شکم) خطر ابتلا به سندرم متابولیک، دیابت و بیماری قلبی بیش‌تر است.

کاهش وزن غیر ارادی

نتیجه مطالعه تازه صورت گرفته توسط انجمن رژیم غذایی بریتانیا در مورد افراد مسن که کاهش وزن غیر ارادی را تجربه می‌کنند همراه با ابراز نگرانی بوده است. در نتیجه آن پژوهش اشاره شده که کاهش وزن غیر ارادی در افراد مسن نگران کننده‌تر از اضافه وزن در آنان است. به گفته هیکسون این کاهش وزن می‌تواند ناشی از عواملی مانند انزوای اجتماعی، بیماری مزمن، غم و اندوه، افسردگی، مشکلات سلامت دهان و دندان یا مصرف دارویی باشد که بر اشتها، هضم یا جذب مواد مغذی تاثیر می‌گذارد.

برای برنامه ریزی موثر مراقبت مناسب باید سوء تغذیه را تشخیص دهیم، خطرات آن را شناسایی کنیم و علل احتمالی آن را مورد ارزیابی قرار دهیم. فرناندز یک رویکرد جامع را پیشنهاد می‌کند که شامل برخورداری از یک فرد پشتیبانی کننده، آغاز یک برنامه تمرین بدنی و ارزیابی حذف یا جایگزینی داروهای دارای عوارض جانبی منفی است. هم چنین مهم است که در نظر بگیرید آیا راهنمایی‌های تغذیه‌ای یا مکمل‌های غذایی ضروری هستند یا خیر.

نتیجه مطالعه‌ای که در آوریل ۲۰۲۳ میلادی در نشریه Nutrients منتشر شد نیز از این ایده حمایت می‌کرد که افراد مسن دارای اضافه وزن یا چاق عمر طولانی تری دارند. در نتیجه گیری آن مطالعه این استدلال مطرح شده بود که شاخص توده بدنی بهترین معیار نیست، زیرا ترکیب بدن را در نظر نمی‌گیرد و با درصد توده بدن همبستگی کمتری دارد. این موضوع نشان داد که میزان بقا در افراد مسن دارای اضافه وزن متوسط با بیماری‌های مزمن یا حوادث حاد پزشکی بیش‌تر است. نتایج آن مطالعه هم چنین نشان داد که شاخص توده بدنی بالا در افراد مسن‌تر ممکن است نشان دهنده تغذیه خوب و ذخایر کافی عضلانی باشد.

هیکسون معتقد است که زمان آن فرارسیده که شواهد را مرور کنیم و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی را برای تمام جمعیت‌ها در نظر بگیریم. او پیشنهاد می‌کند که به جای تمرکز بر روی کاهش وزن برای افراد مسن تمرینات قدرتی را برای عضله سازی در دستور کار قرار دهیم، زیرا ارزیابی تغذیه آنان نیز اهمیت دارد. فرناندز می‌گوید برای درک تاثیر چاقی بر سلامتی باید عواملی مانند کنترل قند خون را بررسی کنیم. او می‌افزاید: “این در مورد وزن یا رژیم غذایی محدود نیست ما باید بر روی عملکرد و ترویج ورزش تمرکز کنیم”.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=29507
  • منبع : https://behdasht.news

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.