• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
توصیه‌های یک روانشناس بالینی کودکان؛

تاثیر بازی‌های جنگی بر رفتار کودکان

  • کد خبر : 29327
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰
تاثیر بازی‌های جنگی بر رفتار کودکان
بسیاری از کودکان از بازی‌های جنگی لذت می‌برند و گاهی اوقات ذهنشان را تا حد اعتیاد به خود مشغول می‌کند. والدین ممکن است این بازی‌ها را به سطوح بالای خشونت در میان فرزندانشان مرتبط کنند. آیا این بازی‌ها در افزایش پرخاشگری کودکان نقش دارند؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، بازی‌های الکترونیکی به‌ویژه بازی‌های خشونت‌آمیز بخشی از فرهنگ مدرن محسوب می‌شوند که می‌تواند تمایل به خشونت و پرخاشگری را در کودکان افزایش دهند. این یکی از اثرات منفی است که نیاز به مراقبت و نظارت والدین دارد.

جوانا عبود، روانشناس بالینی کودکان و نوجوانان، معتقد است کودک در هر کاری که انجام می‌دهد نیاز دارد تمام انرژی درون خود را بیرون بیاورد و خشم خود را آزاد کند و این ماهیت را در اسباب‌بازی‌هایی که برای بازی انتخاب کرده، بیان می‌کند.

اسباب‌بازی‌هایی که کودک انتخاب می‌کند ممکن است جزئیات خاصی را درباره شخصیت و روان‌شناسی او نشان دهد، مانند سلاح‌های اسباب‌بازی، که شامل تفنگ، خنجر، مسلسل، تپانچه و شمشیر است که البته همه آنها برای تجلیل از جنگ‌ها، قدرت و درگیری‌ها ساخته شده‌اند.

این نوع بازی تاثیرات منفی جدی دارد، از جمله: افزایش خشونت در میان کودکان و تلاش آنان برای استفاده از سلاح سرد در توصیف نبردها و درگیری‌ها. بنابراین خانواده باید از این نوع اسلحه‌ها دوری گزینند، زیرا این سلاح‌ها به خشونت و نزاع در میان کودکان دامن می‌زند.

عبود تأیید می کند که کودکان اغلب از قهرمانان خیرخواه تقلید می‌ کنند که به دنبال برقراری عدالت، دفع بی‌عدالتی و مبارزه با قاتلان هستند. در اینجا موضوع خطرناک نیست، اما باید مراقب بود که کودک از شخصیت شیطانی که منعکس کننده نفرت و کینه‌توزی است وسعی دارد به مردم آسیب برساند، تقلید نکند و باید از همذات پنداری با این شخصیت جلوگیری کرد.

عبود می‌افزاید که باید مفهوم خیر و شر را برای کودک توضیح داد تا به خرافات کشیده نشود، بلکه همیشه برای بازگرداندن او به واقعیت تلاش کرد. عبود به الجزیره نت توضیح داد که بازی‌های خشونت‌آمیز ممکن است اعتماد به نفس کودک را افزایش دهد اما اگر والدین راهنمایی‌های خوبی ارائه دهند، ارزش‌های او را توسعه می‌دهد.

بازی‌های الکترونیکی که حاوی محتوای خشونت‌آمیز هستند، برای جلب توجه کودکان طراحی شده‌اند تا جایی که بین کودک و بازی حالت آمیختگی ایجاد می‌شود و او بخشی از آن می‌شود و هیجان و تنش را احساس می‌کند و بیشتر معتاد به بازی می‌شود. هر چه میزان خشونت بیشتر در وجودش رخنه می کند، به طوری که در دنیای انزوا و جدای از واقعیت زندگی می کند، حس زمان و مکان او از بین می‌رود و میل به خوردن یا انجام کارهای مفید کاهش می یابد.

این امر ممکن است کودک را به تقلید کورکورانه از بازی‌ها سوق دهد و او شروع به اجرای بازی کند. بنابراین، مهم است که والدین در انتخاب بازی‌ها برای فرزندانشان دقت کنند و مطمئن شوند که مناسب سن‌شان هستند و ارزش‌های مثبت را تقویت می‌کند.

مطالعات

وب سایت «وری ول فمیلی» گزارشی را بر اساس چندین مطالعه منتشر کرد که نشان می دهد میان انجام مکرر بازی‌های خشن و تهاجمی و رفتار پرخاشگرانه کودک ارتباط وجود دارد. مطالعه‌ای که‌ سال ۲۰۱۰ در دانشگاه فناوری سوینبرن انجام شده، نشان داد که بازی‌های الکترونیکی حاوی محتوای خشونت‌آمیز فقط بر کودکانی تأثیر می‌گذارد که دارای درجه بالایی از عصبی بودن، استرس و خشم هستند.

مطالعه دیگری که توسط مرکز تحقیقات اقتصادی اروپا در سال ۲۰۱۱ انجام شده نشان داد که اگرچه بازی‌های جنگی بر رفتار کودکان تأثیر می‌گذارد و به دلیل تماشای مکرر صحنه‌های خشونت‌آمیز، رفتار پرخاشگرانه را در کودکان تحریک می‌کند، اما در واقع ارتکاب واقعی جرم را کاهش می‌دهد.

نحوه برخورد با کودک پرخاشگر

همین سایت توصیه می‌کند که نکاتی را برای برخورد با کودک پرخاشگر اتخاذ کنید:

– نظارت بر اسباب‌بازی‌هایی که کودک انتخاب می‌کند و در عین حال او را از آسیب آنها به رفتارش محافظت ‌کنید.
– تعیین زمان خاص برای بازی الکترونیکی تا کودک به آن معتاد نشود.
– بازی‌های الکترونیکی را جست‌وجو کنید که روحیه چالش، اراده و عزم برای موفقیت را توسعه می‌دهند.
– شرکت دادن کودکان در مسابقات با نشان دادن روحیه ورزشی و اصرار بر تشدید تلاش‌های کودک برای دستیابی به بهترین نتایج
– تشویق کودکان به ورزش کردن
– بازی با همسالان در فضاهای باز
– ایجاد روابط دوستانه سالم
– تلقین عشق به خواندن، نقاشی و داستان‌نویسی
– مشارکت گروهی در فعالیت‌هایی که سرگرمی و شادی زیادی را ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=29327
  • منبع : https://www.khabaronline.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.