به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، در میان روندهای در حال تکامل رژیم غذایی و توصیههای بهداشتی، یک تصور غلط رایج همچنان ادامه دارد که مصرف آجیل، به ویژه مغزهای درختی مانند پسته، به دلیل محتوای چربی آنها منجر به افزایش وزن میشود.
این باور باعث شده است که بیش از نیمی از افراد از مصرف مقادیر توصیه شده آجیل و مغز در هفته کوتاهی کنند. با این حال، نتایج تحقیقات اخیر و نظرات متخصصان این افسانه را به چالش میکشند و تأثیر مفید آجیل را بر سلامتی بدون افزایش وزن را نشان میدهند.
پسته بهعنوان منبع گیاهی پروتئین کامل، ترکیب قابلتوجهی از مواد مغذی ازجمله فیبر، ویتامین B6، تیامین، فسفر و مس را ارائه میکند و باعث میشود که انتخابی عالی برای یک میان وعده مغذی باشد همچنین میتواند به حفظ سطح انرژی و حمایت از سلامت کلی کمک کند.
این شواهد، تصور ریشهدار که مصرف آجیل منجر به افزایش وزن میشود را به چالش میکشد. این تحقیق دقیق و کنترل شده نشان میدهد که خوردن آجیل درختی مانند پسته، باعث افزایش وزن نمیشود و میتواند بخش مهمی از روال مراقبت از سلامتی هر فردی باشد.
مقاله کامل در مجله Nutrients منتشر شده است.
انتهای پیام