• امروز : جمعه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 8 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟ سندرم ایمپاستر چیست و چگونه می‌توان بر آن غلبه کرد؟

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

علت سرفه‌های طولانی‌ مدت چیست؟

  • کد خبر : 28697
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
علت سرفه‌های طولانی‌ مدت چیست؟
سرفه طولانی‌ مدت بیشتر از آنکه خطری تهدیدکننده باشد، آزاردهنده است. بنابراین، اگر مدت زمان سرفه‌ها از چند هفته بیشتر شد، حتما با پزشک یا متخصص مشورت کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، در فصل سرما که بیماری‌های ویروسی تنفسی رایج است، سرفه مداوم و طولانی‌مدت می‌تواند آزاردهنده باشد. سرفه حاد به‌ علت عفونت ویروسی دستگاه فوقانی معمولا حداکثر تا سه هفته طول می‌کشد.

اگر این سرفه‌ها بیشتر از سه هفته طول کشید یا با علائم شدید دیگری مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس یا سرفه‌های آغشته به خون همراه بود، باید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کرد تا علت‌های زمینه‌ای شناسایی و رفع شود.

اگر فقط سرفه بدون علائم دیگر دارید، می‌توانید از شربت‌های سرفه بدون نسخه استفاده کنید که حاوی «دکسترومتورفان» یا نوعی ضدسرفه است. «راج داسگوپتا»، دکتر داروساز در این‌ باره می‌گوید: شربت‌های ضدسرفه بدون نسخه مواد خلط‌ آور و آنتی‌هیستامین‌ دارند، اما برای حالتی مانند عفونت‌ها یا بیماری‌هایی که نیاز به آنتی‌بیوتیک دارند، نسخه پزشک لازم است.

او همچنین در مورد درمان‌های خانگی توصیه می‌کند: با نوشیدن آب و چای به بدن آب‌رسانی کنید. هوای خانه را به کمک دستگاه‌های مرطوب‌کننده مرطوب نگه دارید و برای تسکین سوزش گلو از قرص‌های پاستیلی گلودرد استفاده کنید. او همچنین بر نوشیدن مخلوط آب گرم و عسل،‌ غرغره کردن آب‌نمک، خواب کافی و دوری کردن از محرک‌هایی مانند دود یا بوهای تند تاکید کرد.

سرفه‌های طولانی‌مدت به عوامل متفاوتی از جمله آسم، عارضه سرفه مسیر تنفس فوقانی، بیماری رفلاکس (برگشت اسید) معده به مری (GERD)، عفونت‌های تنفسی و حساسیت مرتبط است. به گفته داسگوپتا، سیگار کشیدن و آلودگی هوا و داروهای آنزیم مبدل آنژیوتانسین یا ای‌سی‌ئی (ACE) می‌تواند سبب سرفه‌های طولانی‌مدت شود.

برخی سرفه‌ها به‌مرور از بین می‌رود، اما اگر سرفه مداوم طولانی‌مدت درمان نشود، تشدید می‌شود یا باعث حمله‌های سرفه شدید می‌شود و حتی ممکن است به غش‌کردن یا استفراغ منتهی شود.

بنابراین، اگر بیش از سه هفته است که سرفه‌ می‌کنید و علائمی مانند درد قفسه‌سینه یا تنگی نفس نیز دارید، باید با متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید تا شرایط زمینه‌ای این عارضه بررسی و بیماری به‌طور کامل درمان شود.

درمان‌های طبیعی و خانگی برای سرفه

* عسل

یک یا دو قاشق چایخوری عسل ممکن است تولید مخاط را کاهش دهد. عسل همچنین میکروب ها را نیز از بین می برد. با این حال به یاد داشته باشید که عسل می تواند باعث «بوتولیسم»، شکل نادری از مسمومیت غذایی در نوزادان شود. هرگز به کودکان کوچکتر از یک سال عسل ندهید.

* نوشیدنی های گرم

نوشیدنی های گرم، گرفتگی سر را کاهش نمی دهند اما می توانند سرفه را خیلی بهتر از نوشیدنی های با دمای اتاق تسکین دهند. اگر به دنبال تسکین سرفه هستید، چای یا آب گرم بنوشید.

* زنجبیل

تحقیقات نشان می دهد که برخی از ترکیبات تصفیه شده درون ریشه زنجبیل می توانند ماهیچه هایی را که راه های هوایی شما را منقبض می کنند، شل کنند. می توانید زنجبیل را به صورت خام بخورید یا می توانید ریشه زنجبیل آسیاب شده را با عسل مخلوط کرده و در چای گرم هم بریزید.

* آب

نوشیدن آب به مقدار کافی نه تنها خراش مجرای گلو ناشی از سرفه را تسکین می دهد و شما را هیدراته نگه می دارد، بلکه مخاط گلو را نیز رقیق می کند.

* بخور

بخور دادن ممکن است به بهبود سرفه کمک کند زیرا راه های تنفسی شما را آرام و مرطوب می کند. همچنین می توانید برای راحتی بیشتر، روغن های ضروری مانند سوسنبر را نیز به آب اضافه کنید.

* شستشوی بینی

یکی از شایع ترین دلایل سرفه، التهاب راه هوایی فوقانی است. شستشوی مجرای بینی با سرم آب‌نمک (محلول رقیق آب‌نمک) می‌تواند با از بین بردن مواد محرک و پاکسازی مخاط، التهاب را کاهش دهد.

* جوهر نعنا

جوهر نعنا یا «منتول» ترکیبی است که به طور طبیعی در سوسنبر یافت می شود و راه های تنفسی شما را باز می کند و به شما کمک می کند تا راحت تر نفس بکشید. این بدان معناست که می تواند از سرفه نیز جلوگیری کند.

* قرقره آب نمک

قرقره آب نمک معمولاً یک درمان برای گلودرد است اما برای سرفه نیز ارزش امتحان کردن را دارد. رطوبت اضافی می تواند مخاط را رقیق کند و به شستن ذراتی که گلو شما را تحریک می کنند هم کمک کند.

* دستگاه رطوبت ساز

اگرچه مرطوب نگه داشتن هوا می تواند به جلوگیری از سرفه خشک کمک کند اما مراقب رطوبت سازها باشید. برخی از آلرژن‌ها زمانی که هوا خیلی مرطوب باشد، بهترین رشد را دارند. اگر مرطوب کننده ها را تمیز نگه ندارید، کپک می تواند در داخل آن‌ها نیز رشد کند.

* گیاهان

متخصصان دریافته‌اند که مخلوط کردن گیاهانی مانند برگ پیچک، ریشه گل ختمی و آویشن در یک شربت می‌تواند تعداد روزهایی را که با سرفه خود مقابله می‌کنید، کاهش دهد.

* قرص گلو

مکیدن قرص گلو- یا حتی فقط یک آب نبات سفت – ممکن است گلوی شما را به اندازه ای خیس کند که در کوتاه مدت سرفه را کاهش دهد. بهترین گزینه برای شما قرص گلو با منتول بازکننده راه هوایی است.

قرص گلو یا قرص مکیدنی (Throat lozenge) قرص کوچکی است که برای توقف سرفه به آرامی در دهان حل می‌شود و معمولاً برای تسکین گلودرد در داروخانه‌ها قابل دسترس است. قرص گلو ممکن است حاوی بنزوکائین، بی‌حس کننده یا روغن اکالیپتوس باشند.

بیشتر مواقع سرفه جای نگرانی ندارد و یک روند طبیعی برای پاکسازی ریه‌ها محسوب می‌شود. اما گاهی‌ اوقات این مشکل نشان‌دهنده وجود یک ویروس در بدن همچون سرماخوردگی است که با علائمی مانند آبریزش بینی، تب، گلودرد، گوش درد و گرفتگی و درد کلی همراه خواهد بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=28697
  • منبع : https://www.isna.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.