• امروز : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 24 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

با همسرت اینطوری گفت‌وگو کن!

  • کد خبر : 28628
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۶
با همسرت اینطوری گفت‌وگو کن!
خانم و آقای همسر اگر همیشه موقع صحبت با همدیگر به مشکل بر می‌خورید و آخر سر حرف‌هایتان با قهر تمام می‌شود خواندن مطلب زیر را برایتان توصیه می‌کنم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری فارس، «چرا هر چی می‌گم گوش نمیکنی؟ حواست کجاست دارم با تو صحبت می‌کنم؟! چرا به حرف های من اهمیت نمیدی؟اصلا منو دوست داری!؟» شاید این جملات برای یک سری از زوج ها آشنا باشد. زوج هایی که هنوز شروع به صحبت نکرده حرف هایشان به سمت جر و بحث و دعوا می رود و آخرش با قهر و قهربازی تمام می شود! اما اگر روش های خوب حرف زدن را بلد باشند زندگی برایشان شیرین می شود. در مورد روش های گفت و گو خوب و اصولی با همسر، «علی بورقانی، استاد دانشگاه، مدرس و کارشناس خانواده» چنین می گوید:‎

گاهی اوقات می بینیم خانم یا آقا می گویند، من باهمسرم در حد دو دقیقه هم نمی‌توانم صحبت کنم و همان اول حرف زدنمان کار به دعوا می کشد. این کارشناس در مورد راه حل این مسئله می گوید: «از جملات و کلماتی که بوی« طعنه، تمسخر، تحقیر، سرزنش، متهم کردن و…» می دهد استفاده نکنید، این موارد هیچ اثری جز ایجاد یک رابطه سمی بین شما وهمسرتان ندارد. سعی کنید لحن کلامتان را متناسب با گفت و گو تنظیم کنید و با لحن آرام و محبت آمیز صحبت کنید. اینکه بخواهید با صدای بلند و داد وبیداد حرف بزنید ،  بعد در مقابل انتظار داشته باشید همسرتان با آرامش به حرف های شما گوش دهد تصور اشتباهی است.»

 هرچه برای خود می‌پسندی برای دیگران هم بپسندی!

علی بورقانی در مورد اثرگذاری بیشتر حرف‌ها بین همسران چنین می گوید: « این نکته را در ذهنتان داشته باشید که باهمسرتان به نحوی باید صحبت کنید که دوست دارید او هم باشما صحبت کند، سعی کنید همیشه مراقب زبانتان باشید که حرفی نزنید که موجب کدورت همسر بشود. هم چنین زور گویی و تحکم ممنوع است. اساس گفت و گو باید بر اساس منطق باشد و سعی نکنید حرفتان را به همسرتان تحمیل کنید. این با فلسفه گفت و گو تعارض و منافات دارد شما قرار است با حرف زدن به یک تفاهم بیشتر برسید. زور گویی کلامی در گفت و گو هیچ فایده ای ندارد جز اینکه شما را از همسرتان دور میکند.»

*حق جویی و حق پذیری را از یاد نبر!

بعضی اوقات با وجود اینکه حساسیت های همسرمان را می دانیم و خیلی مراقب حرف هایمان هستیم ولی  باز در نهایت همسرمان از حرف زدنمان شاکی می‌شود و به اختلاف نظر بر می‌خوریم. در مورد علت این موضوع این کارشناس چنین می‌گوید:« نباید در گفت و گو طوری حرف بزنید که حساسیت های طرف مقابلتان را تحریک کنید. هم چنین روحیه حق جویی و حق پذیری را در خود تقویت کنید. کلا افرادی که حق پذیر نیستند و حق جویی ندارند یک مقدار زندگی کردن با آنها سخت است. در حوزه ازدواج حق پذیری آقایان خیلی مهم تر است.»

مقدمه چینی کردن در مواقعی ضروری است!

مقدمه چینی کنم بهتره یا نه؟ شاید فکر کنیم مقدمه چینی باعث شود حرف هایمان خسته کننده شود و همسرمان به صحبت هایمان گوش نکند اما این کارشناش در این باره چنین می‌گوید:«در مواردی شروع به صحبت در مورد بعضی موضوعات حتما نیاز به مقدمه چینی دارد، حتی شاید بعضی حرف‌ها باشد که حتی نیاز به یک ماه مقدمه چینی داشته باشد. این کار دقت و ظرافت کلامی زیادی می طلبد که خانم یا آقا باید آن را در نظر داشته باشند. همین طور زمان مطرح کردن مسئله را. نکته بعدی صبور بودن است باید صبور باشید برای نتیجه گرفتن به هیچ وجه نباید این تصور را داشته باشید که بعد از مدت کمی گفت و گو سریع از موضع خود کوتاه بیاید و نظرش عوض شود.نکته مهم دیگر توجه به حوصله همسر است. اگر احساس می‌کنید اگر این گفت و گو به درازا می کشد و همسرتان حوصله ادامه گفت و گو را ندارد قطعا در این وضعیت باید گفت و گو را قطع کنید و این کار را به یک فرصت دیگری موکول کنید.»

تمام توجهت فقط به همسرت باشد!

 این را یادمان باشد که در زمان گفت وگو باید توجه کامل به حرف های همسرمان داشته باشیم.  یعنی دقیقا در صورتش نگاه کنیم و فضاکاملا جدی باشد، یعنی فضای گفت و گو این طور نباشد که سرمان در گوشی باشد یا  در حال  غذا خوردن باشیم. کار دیگری نکنیم و حواسمان به کار دیگری پرت نشود. یک زمان در حد نیم ساعت، یک ساعت تعیین کنید و در این مدت هیچ کاری انجام ندهید و این چنین نباشد که در این زمان ده کار را همزمان باهم انجام دهید.کار دیگری که باید انجام دهید این است که از جدال و جر و بحث کردن بپرهیزید. اگر دیدید فضای گفت و گو به سمت جر وبحث کردن می رود حتی اگر حق با شما بود همان لحظه گفت و گو را تمام کنید. زیرا ادامه دادن این گفت و گو باعث دعوا و کینه می شود.

جدل کردن از آفت های بزرگ گفت وگو است. همین طور فضای  گفت و گو نباید به سمت محاکمه رود. ما در گفت و گو نمی‌خواهیم کسی را محاکمه کنیم و بگوییم «دیدی تو مقصر بودی دیدی تو اشتباه کردی گفتم اونجا نباید صحبت کنیم» این حالت خیلی خطرناک است.

عدالت داشته باشید!

نکته دیگر رعایت عدالت درگفت و گو است، یعنی هر دو طرف بتوانند حرف هایشان را بزنند. این طور نباشد که  جلسه گفت و گو را بنا کنید و فقط یک نفر صحبت کند. باید اجازه دهید طرف مقابلتان هم صحبت کند اگر دیدید همسرتان همراهی نمی کند کاری کنید که او را هم وارد بحث کنید. یعنی زمینه صحبت کردن طرف مقابلتان را فراهم کنید با سوال کردن و پرسش کردن برای مثال بپرسید نظر تو در این قضیه چیست؟

نباید های گفت و گو!

در گفت و گو نباید همسرتان را با کسی مقایسه کنید. اگر شما قرار است کسی را تغییر دهید قطعا با مقایسه این اتفاق نمی افتد. با ادبیات این شکلی که «دیدی شوهر فلانی رو دیدی خانم فلانی رو ». در این حالت حتما طرف مقابلتان موضع گیری خواهد داشت. نکته طلایی  هم این است که گفت و گو روزمره تان با این گفت و گو باید تفاوت داشته باشد و در مورد اختلافات، اشتراکات، خواسته‌ها و انتظارات باشد و اگر به هر دلیلی نتوانستید این گفت و گو را انجام دهید  عدا حتما در فرصت مناسب انجام دهید. تمرین خوب حرف زدن را فراموش نکنید. گفت و گوی خوب باعث  حال خوب و سبک شدن خانم و اقا می شود و تخلیه روحی وروانی را به دنبال دارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=28628
  • منبع : https://www.farsnews.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.