به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از مدیسن نت، دکتر «سامیر کادری،» محقق ارشد و رئیس بخش مراقبتهای ویژه مرکز بالینی NIH در مریلند، گفت: «واکسن ها بسیار مؤثر هستند و خطر پیامدهای شدید ناشی از کووید ۱۹ را تا حد زیادی کاهش میدهند.»
این دادهها محدودهای بین مارس ۲۰۲۰ و اکتبر ۲۰۲۱ را پوشش میدهد، زمانی که سویه دلتای کروناویروس در ایالات متحده گسترش یافت.
این بررسی شامل دادههای ۱.۲ میلیون نفری بود که به طور کامل علیه کووید واکسینه شده بودند.
نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که در بالاترین خطر ابتلاء به بیماری شدید یا مرگ قرار دارند شامل افراد ۶۵ سال و بالاتر و همچنین افرادی با سیستم ایمنی ضعیف یا مبتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهایی که بر کلیه، قلب، ریهها، کبد یا سیستم عصبی تأثیر میگذارند، بودند.
بر اساس این مطالعه، از هر ۱۰ هزار بیمار واکسینه شده که مبتلا به کووید شدند، ۱.۵ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۸ نفر دارای عوارض شدید بودند. همه افرادی که عوارض وخیمی داشتند حداقل دارای یک عامل خطر بودند که آنها را در برابر کووید شدید آسیب پذیر میکرد و تقریباً از هر ۱۰ نفر از کسانی که فوت کردند، ۸ نفر چهار فاکتور خطر یا بیشتر داشتند.
کادری گفت: «افزایش پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ اولویت بهداشت عمومی است. واکسنها نه تنها ممکن است گسترش ویروس را کاهش دهند بلکه به جلوگیری از ظهور سویه های جدید نیز کمک میکنند.»
به گفته محققان، برای افراد واکسینه شده مبتلا به کووید جدید، درمان با آنتی بادیهای مونوکلونال میتواند به طور مؤثری شدت عفونت را محدود کند.
پایان پیام