• امروز : جمعه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 15 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
پیشکسوت صنعت مطرح کرد؛

راهکار مقابله با محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق

  • کد خبر : 27632
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲
راهکار مقابله با محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق
پیشکسوت صنعت بهداشتی و آرایشی، راهکار مقابله با تولید زیرزمینی و محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق را، همراهی سازمان غذا و دارو با تولید کنندگان داخلی دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری مهر، محمدمهدی کامکار، با اشاره به ویژگی‌های خاص صنعت بهداشتی و آرایشی در دنیا که نیازمند تغییرات روزانه و لحظه‌ای است، گفت: این صنعت را نمی‌توان با اتکا به قوانین قدیمی، اداره کرد. زیرا، دنیا به سمت توسعه یافتگی گام برداشته و ما هم باید قوانین روز دنیا را اجرا کنیم تا بتوانیم در این عرصه موفق باشیم.

وی با گلایه از مقررات کالاهای وارداتی، افزود: وقتی همین مقررات را برای تولید کننده داخلی در نظر نمی‌گیریم، امکان رقابت از بین می‌رود. به طوری مثال، تعیین قیمت محصولات وارداتی بر عهده وارد کننده است. همچنین، وارد کننده می‌تواند با هر نوع تصویری و بسته بندی، کالای خود را در بازار عرضه کند.

کامکار ادامه داد: وارد کننده محصولات آرایشی و بهداشتی، از هر گونه مزایا و امتیازهایی برای فروش کالای خود برخوردار است؛ در حالی که تولید کننده داخلی از این مزایا محروم است.

رئیس شورای سیاستگذاری رویداد CDIE۲۰۲۴ تاکید کرد: وقتی کالای تولید داخل حمایت نشود، هیچ داروخانه‌ای حاضر نیست این محصولات را با قیمت متوسط عرضه کند و در نتیجه آن، شاهد عرضه کالاهای وارداتی قاچاق و کم کیفیت خارجی هستیم که مصرف کننده را گول می‌زند.

وی با اشاره به اهمیت تعامل سازمان غذا و دارو با صنعت بهداشتی و آرایشی داخلی، گفت: روان سازی مقررات در این حوزه، می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌های دو طرف شود، به طوری که اگر تولید کننده داخلی؛ شرایط سازمان غذا و دارو را داشت، مجاز است از داده‌های این سازمان در تولید محصولات خود استفاده کند.

کامکار با طرح مثالی، توضیح داد: یک رنگ مو ممکن است طیف‌های مختلفی داشته باشد و تولید کننده نباید برای هر رنگ مو یک پروانه بگیرد. در حالی که سازمان غذا و دارو می‌تواند بر اساس فرمولی که در سایت سازمان قرار دارد، می‌تواند مجاز بودن یا غیرمجاز بودن استفاده از فرمول‌ها را تأیید کند. اگر تولید کننده از مقررات سازمان تخلف می‌کند، می‌توانند برخورد کنند. وی ادامه داد: ما نباید با قوانین دست و پاگیر، شرایط را برای تولید کننده داخلی، سخت و سخت‌تر کرد و هزینه‌ها را بالا برد.

کامکار با عنوان این مطلب که ایران در صنعت محصولات بهداشتی و آرایشی قطب مورد اعتماد کشورهای منطقه است، افزود: ۱۰۰ سال پیش که ما این صنعت را داشتیم، کشورهایی مثل ترکیه و امارات نبودند. ما از دانش فنی، نیروی انسانی ماهر و زیرساخت‌های لازم برای تولید محصولات بهداشتی و آرایشی برخورداریم.

وی گفت: ظرفیت تولید محصولات بهداشتی و آرایشی در داخل بیش از ۲ برابر نیاز کشور است و ما می‌توانیم علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ میلیون نفر را برای استفاده از محصولات بهداشتی و آرایشی تولید ایران تأمین کنیم.

کامکار افزود: وقتی به جای صدور یک پروانه تولید برای محصول، ۱۰۰ پروانه صادر می‌شود؛ در نتیجه هزینه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو را بالا می‌برد و دود این قبیل مقررات، به چشم مصرف کننده می‌رود.

وی ادامه داد: تأمین منابع این قبیل هزینه‌ها را دولت باید تأمین کند و در بودجه ببیند؛ اما اگر سازمان غذا و دارو هم می‌خواهد به فکر تأمین منابع باشد، می‌تواند برای یکبار برای پروانه‌های تولیدی بگیرد و زمان اعتبار حداقل ۵ تا ۱۰ سال باشد. در حالی که ۶ ماه طول می‌کشد پروانه صادر شود و مدت اعتبار پروانه را بعد از یک سال تغییر می‌دهند.

کامکار با عنوان این مطلب که برای هر کدام از محصولات آرایشی و بهداشتی یک انتظار وجود دارد، افزود: به طور مثال، صدها نوع کرم داریم که ویژگی‌های مشخصی دارند که اگر در هر محصول معرفی نشوند، قابل استفاده نیست و در نتیجه دست تولید کننده بسته است.

وی گفت: دوستان می‌خواهند با این قبیل دستورالعمل‌ها، جلوی تبلیغات غیر واقعی را بگیرند؛ اما این راهش نیست. کامکار با عنوان این مطلب که ما نگران سلامت مردم هستیم، افزود: وقتی تولید واقعی در مسیر خودش قرار نگیرد، تولید زیرزمینی و واردات قاچاق این محصولات افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: ما برندهایی داریم که قابل رقابت با بهترین کالاهای خارجی هستند و مردم ما هم به محصولات تولید داخل اعتماد دارند؛ اما با قوانین دست و پاگیر، مردم را از محصولات داخلی مأیوس می‌کنیم. کامکار گفت: قیمت‌ها در رقابت سالم می شکند و تولید کننده‌ای موفق خواهد بود که بتواند محصول با کیفیت بالا عرضه کند و سهم بیشتری از بازار فروش محصولات را در اختیار بگیرد.

وی تاکید کرد: قیمت گذاری دستوری به ضرر مردم خواهد بود. اگر می‌خواهند جلوی کالایی را که به سلامت مردم لطمه می‌زند، بگیرند؛ این راهش نیست. ما باید در تولید، حداقل استانداردها را رعایت کنیم، اما بالا بردن کیفیت و استانداردها می‌تواند خوشحال کننده باشد.

کامکار با اشاره به هزینه‌های درمان بیماری‌های پوستی، افزود: اصلاحات قوانین و دستورالعمل‌ها با زور نمی‌شود و بهتر است برای پیشبرد امور، کارگاه‌های آموزشی تشکیل بدهند. وی با اشاره به سابقه و قدمت انجمن‌های صنعت بهداشتی و آرایشی در کشور، گفت: خوشبختانه در کشور، بهترین آزمایشگاه‌های تحقیق و کنترل کیفیت را در این صنعت داریم.

کامکار با عنوان این مطلب که توان کنترل واحدهای کوچک و متوسط را به لحاظ کمبود نیروی انسانی نداریم، افزود: باید برای برون رفت از این مشکل، برندسازی کنیم. یعنی، ۱۰۰ واحد کوچک زیر یک شرکت بزرگ فعالیت کنند و از این طریق، برندسازی شود. از این طریق می‌توان به رشد و توسعه صنعت و حمایت از واحدهای کوچک کمک کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری رویداد CDIE ۲۰۲۴، با اشاره به مقوله صادرات و کاهش هزینه‌های تولید داخل، گفت: وقتی واحدهای کوچک تحت نظارت یک برند فعالیت می‌کنند، می‌توان واحدهای تولیدی فعال در مناطق مرزی را حمایت کرد و صادرات را به جای اینکه از تهران و البرز و…، به کشورهای همسایه داشته باشیم، از همین واحدهای کوچک مرزی با نظارت کافی، انجام دهیم. این روش، علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد در مناطق مرزی، می‌تواند موجب رونق صنعت کشور شود.

وی در ادامه به برگزاری رویداد CDIE ۲۰۲۴ که قرار است اردیبهشت ۱۴۰۳ در جزیره کیش برگزار شود، اشاره کرد و افزود: دست اندرکاران صنعت آرایشی، بهداشتی و شوینده‌ها، با حضور در این گردهمایی علمی و صنعتی؛ علاوه بر اینکه توانمندی‌ها و تجربیات خود را در معرض جوانترها قرار می‌دهند، برای ارتقا و پیشبرد صنعت و آینده پژوهی بازارهای صادراتی نیز تعامل و همفکری خواهند داشت.

پیشکسوت صنعت آرایشی و بهداشتی، بر حضور پررنگ اهالی صنعت در این رویداد مهم تاکید و تصریح کرد: قطعاً با برگزاری چنین رویدادهایی، می‌توان مسئولان و تصمیم گیران کشور را با قابلیت‌های صنعت آشنا کرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=27632
  • منبع : https://www.mehrnews.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.