• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

۹ دلیل که از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید

  • کد خبر : 27346
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳
۹ دلیل که از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید
مصرف کربوهیدرات یکی از بحث‌های داغ در علم تغذیه است؛ این گروه از مواد غذایی درست مانند چربی‌ها متهم به افزایش وزن، بیماری‌های قلبی و مشکلات مختلف دیگر هستند اما باید بدانید که سالم‌ترین غذاهای دنیا سرشار از کربوهیدرات هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایرنا، در همه‌جای جهان، غذاها اغلب سرشار از کربوهیدرات هستند و در بسیاری از رژیم‌های غذایی حتی رژیم‌های مربوط به کاهش وزن، دیابت و سایر بیماری‌ها نیز کربوهیدرات گنجانده می‌شود. پس دیگر از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید چرا که ما در اینجا برای شما ۹ دلیل می‌آوریم که چرا نباید از مصرف کربوهیدرات‌ها اجتناب کنید.

۹ دلیل که از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید

۱. کربوهیدرات‌ها به طور منحصر چاق کننده نیستند

دانشمندان در گذشته این فرضیه را مطرح کردند که کربوهیدرات‌ها بیشتر از چربی و پروتئین خطر چاقی را افزایش می‌دهند. آن‌ها معتقد بودند؛ کربوهیدرات‌ها به دلیل توانایی آنها در افزایش سطح انسولین و ذخیره کالری به عنوان چربی، علت اصلی چاقی هستند.  البته این نظر درست است که مصرف بیش از حد هر ماده مغذی تامین کننده کالری، چربی، کربوهیدرات یا پروتئین می‌تواند یک دستورالعمل موثر برای افزایش وزن باشد، اما هیچ شاهد قانع‌کننده‌ای این ایده را تایید نمی‌کند که رژیم‌های غذایی پر کربوهیدرات به ویژه چاق‌کننده هستند.

رژیم‌های غذایی سالم و کم کربوهیدرات که موجب کاهش وزن می‌شوند، به دلیل حذف کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند قندهای اضافه شده و تمرکز بیشتر بر منابع کربوهیدرات سالم و با فیبر بالا و همچنین پروتئین و چربی است.

به طور خلاصه، کیفیت کربوهیدرات‌هایی که می‌خورید از نسبت کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی شما اهمیت بیشتری دارد لذا چنانچه می‌خواهید چاق نشوید بهتر است بجای کم کردن میزان کربوهیدرات کیفیت آن را بالا ببرید.

۲. انسان های اولیه اغلب کربوهیدرات می‌خوردند

شواهد بجای مانده از انسان‌های اولیه نشان می‌دهد که غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند سبزیجات ریشه‌ای، حبوبات و حتی غلات توسط اجداد انسان ابتدا پخته شده و سپس مصرف شده است و غذای اجداد ما کربوهیدرات بوده است.

کربوهیدرات‌های پخته شده نه تنها مغذی‌تر بودند، بلکه برای یک شکارچی گرسنه نیز جذاب‌تر بنظر می‌رسیدند. همچنین، در نظر بگیرید که تک تک سلول‌های بدن شما با گلوکز که یک قند کربوهیدرات است، کار می‌کنند. حتی سازگارترین مغز با چربی حداقل ۲۰ درصد انرژی خود را از کربوهیدرات‌ها استفاده می‌کند. بنابراین مصرف کربوهیدرات‌ها برای بدن الزامی است.

۳. حساسیت به گلوتن رایج نیست، نوع حساسیت خود را به درستی شناسایی کنید

گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت می‌شود. با حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود، به طور خودکار گلوتن را نیز حذف می‌کنید. رژیم غذایی بدون گلوتن برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا سایر انواع بیماری‌های خود ایمنی ضروری است. رژیم‌های بدون گلوتن ممکن است برای افرادی که حساسیت به گلوتن غیر سلیاک یا عدم تحمل گندم دارند نیز مفید باشد. اما مطالعات نشان می‌دهد از ۵۹ نفری که مدعی بودند به گلوتن حساسیت دارند فقط ۳ نفر به گلوتن واکنش نشان دادند و بقیه در واقع به فروکتان که نوعی فیبر محلول در گندم است حساس بودند. پس نوع حساسیت خود را به درستی شناسایی کنید  و با اندک واکنش روده، خود را از فواید کربوهیدرات محروم نکنید.

۴. فیبر کربوهیدرات مفید برای سلامتی

تغذیه به ندرت سیاه و سفید است. با این حال، اکثر متخصصان موافق هستند که خوردن فیبر برای سلامتی شما مفید است. بیشتر فیبرهای غذایی از کربوهیدرات‌ها ساخته شده‌اند. فیبر محلول به ویژه برای حفظ وزن و سلامت قلب مفید است. فیبر زمان هضم، جذب مواد مغذی را افزایش داده و به کاهش وزن بدن و بهبود سلامت کمک می کند.

۵. تامین انرژی باکتری‌های مفید روده با کربوهیدرات‌ها

تعادل بین باکتری‌های مفید و مضر روده ممکن است بر خطر ابتلا به بسیاری از شرایط مرتبط با سبک زندگی، چه جسمی و چه روانی، تأثیر بگذارد. برای رشد، باکتری‌های مفید روده شما به کربوهیدرات نیاز دارند تا برای انرژی تخمیر شوند. همانطور که مشخص است، فیبر محلول یک ماده مغذی مهم است. برخی از بهترین منابع غذایی فیبر محلول شامل حبوبات و جو دوسر هستند که کربوهیدرات بالایی دارند.

۹ دلیل که از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید

۶. حبوبات یکی از بهترین کربوهیدرات‌های مغذی

حبوبات دانه‌های گیاهی خوراکی شامل؛ لوبیا، نخود، عدس، بادام زمینی و… بوده و سرشار از کربوهیدرات هستند و اغلب در الگوهای مصرف کم کربوهیدرات حذف می‌شوند در حالی‌که از نظر تغذیه‌ای منحصر به فرد هستند و یکی از معدود غذاهای غنی از پروتئین و فیبر بوده و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.

۷. قطع کربوهیدرات عملکرد ورزش را بهبود نمی بخشد

یک باور غلط وجود دارد که یک رژیم کم کربوهیدرات بهتر از رژیم غذایی معمولی همراه با کربوهیدرات بالا برای ورزشکاران است. اما هیچ مطالعه‌ای نشان نمی‌دهد که کاهش کربوهیدرات‌ها به شما این امکان را می‌دهد که در رویدادهای استقامتی قلبی مانند؛ دوچرخه سواری، و همچنین تمرینات وزنه برداری و بدنسازی برای قدرت و استقامت عضلانی عملکرد بهتری داشته باشید. برای کسانی که برای حفظ تناسب اندام ورزش می‌کنند، رژیم کم کربوهیدرات احتمالاً به عملکرد شما آسیبی نمی رساند، اما آن را بهبود نیز نمی‌بخشد.

۸. کربوهیدرات ها باعث آسیب مغزی نمی شوند

برخی ادعا می‌کنند که کربوهیدرات ها باعث التهاب مضر مغز می شوند. با این حال، این ایده مبتنی بر شواهد علمی نیست. برخلاف غلات تصفیه شده، غلات کامل سرشار از منیزیم و فیبر هستند که هر دو با التهاب کمتر مغز مرتبط هستند. در واقع، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و سرشار از غلات کامل است، به شدت با کاهش آهسته تر زوال ذهنی مرتبط با افزایش سن و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. از سوی دیگر، باید از مصرف زیاد کربوهیدرات‌های تصفیه شده و قندهای اضافه شده خودداری کرد. این مواد به عنوان بخشی از یک سبک زندگی ناسالم، سلامت کلی را کاهش داده و بر کل بدن شما تأثیر منفی می‌گذارند.

۹ دلیل که از مصرف کربوهیدرات‌ها نترسید

۹. مسن‌ترین جمعیت جهان کربوهیدرات زیادی مصرف می‌کنند

در مناطقی که مردم در آن به میزان قابل توجهی بیشتر عمر می‌کنند، بینش منحصر به فردی در مورد الگوهای غذایی خاص به دانشمندان ارائه می‌دهد. جزیره اوکیناوا در ژاپن بیشترین افراد بالای ۱۰۰ سال را در جهان دارد. رژیم غذایی این منطقه سرشار از سیب زمینی شیرین غنی از کربوهیدرات، سبزیجات سبز و حبوبات است. قبل از سال ۱۹۵۰، ۶۹ درصد از کالری دریافتی آنها تنها از سیب زمینی شیرین تامین می شد. جمعیتی دیگر که عمر طولانی دارند در جزیره یونانی ایکاریا ساکن هستند. از هر ۳ نفر یک نفر تا ۱۰۰سالگی عمر می‌کند و رژیم غذایی سرشار از حبوبات، سیب زمینی و نان می خورند.

سخن پایانی

بهتر است در مورد غذاها به عنوان یک کل فکر کنید و فقط مواد مغذی آنها را در نظر نگیرید. این به ویژه در مورد کربوهیدرات‌ها صادق است. به عنوان مثال، غذاهای بسیار فرآوری شده ناسالم هستند و ارزش غذایی کمی دارند. آنها امروزه بیشترین سهم را در دریافت کالری اضافی دارند. اگرچه رژیم‌های کم کربوهیدرات می‌توانند ابزار مؤثری برای کاهش وزن و کنترل دیابت باشند، اما این بدان معنا نیست که کربوهیدرات‌ها به تنهایی باعث افزایش وزن یا بیماری می‌شوند، این موضوع کاملاً به زمینه بدنی افراد بستگی دارد و بین افراد متفاوت است. برخی از افراد با کربوهیدرات های کمتر به خوبی عمل می‌کنند، در حالی که برخی دیگر با خوردن مقدار زیادی کربوهیدرات از غذاهای مغذی عملکرد بهتری دارند. در هر صورت، غذاهای حاوی کربوهیدرات می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند و نیازی به اجتناب از آنها به هر قیمتی نیست.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=27346
  • منبع : https://www.irna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.