• امروز : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 24 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

دلایل و درمان خیانت زناشویی چگونه توصیف شده‌اند؟

  • کد خبر : 27094
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
دلایل و درمان خیانت زناشویی چگونه توصیف شده‌اند؟
زوج درمانی هیجان‌محور یک روش مناسب برای درمان درد خیانت و کمک به ایجاد روش‌های جدید تعامل است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از پایگاه خبری علمی و تخصصی میگنا، جبران خیانت آیا ممکن است؟ شما به همسر خود خیانت کرده‌اید. آیا این الزاما به معنای پایان رابطه زناشویی‌تان است؟ گرچه اعتراف به خیانت، درد و خشم زیادی در همسرتان برمی‌انگیزد اما اگر هر دوی شما بخواهید، نجات رابطه امکان‌پذیر است. در این مقاله می‌خوانید چطور پس از پیمان‌شکنی به همسر آن را ترمیم کنید و چه گام‌هایی را باید طی کنید؟

تصمیم به ترمیم رابطه

ترمیم رابطه پس از خیانت، تنها زمانی می‌تواند اتفاق بیافتد که از تصمیم‌تان برای خیانت پشیمان باشید. اگر تصمیم گرفتید به خیانت خود نزد همسرتان اعتراف کنید، مطمین شوید که به دلایل درستی این کار را انجام می‌دهید؛ نه صرفا بخاطر احساس گناه.

آیا بهتر است که رابطه خود را حفظ کنید؟

اگر به همسرتان خیانت کرده‌اید، ممکن است به این فکر باشید که آیا می‌توانید یا اصلا خوب است که به رابطه زناشویی خود ادامه دهید؟خیانت به اشکال مختلف رخ می‌دهد. برخی افراد هشیار یا ناهشیار از خیانت به عنوان راهی برای پایان‌دادن به رابطه زناشویی خود استفاده می‌کنند.

سایرین زمانی که در خارج از رابطه خود به دنبال تایید یا ارضا می‌گردند، دست به پیمان‌شکنی می‌زنند. در همین حال، برخی تکانشی عمل می‌کنند و از فرصت‌ها برای کسب رضایت فوری بهره می‌برند. صرف نظر از دلایل، برخی روابط پس از خیانت، نجات‌پذیر اند و برخی دیگر محکوم به پایان.

آیا می‌توانید یک رابطه از هم گسیخته را پس از پیمان‌شکنی ترمیم کنید؟ بله ممکن است. اما نیازمند این است که هر دوی شما مایل به تلاش در این زمینه باشید. دلایل زیادی وجود دارد که چرا هر رابطه‌ای نمی‌تواند از پیمان‌شکنی نجات یابد. وقتی خیانت بیش از حد دردناک است یا وقتی هر دو شریک عاطفی به ترمیم رابطه متعهد نیستند، احتمالا این رابطه مشترک پایان می‌یابد و جبران خیانت با شکست روبرو می‌شود.

روش‌های حفظ رابطه پس از پیمان‌شکنی

اگر شما و همسرتان هر دو مایل به ادامه رابطه پس از خیانت هستید، مراحلی وجود دارد که برای بازسازی رابطه می‌توانید طی کنید.

بر احساسات خود تامل کنید

ممکن است نیاز داشته باشید مدتی تنها بمانید و هیجانات خود را پردازش کنید. توجه کنید که آیا نسبت به پیمان‌‍شکنی نسبت به همسر خود پشیمان هستید یا خیر. آیا آماده پذیرش مسیولیت اقدامات خود هستید؟ مشتاقید که زمانی را به بهبود رابطه خود اختصاص دهید؟ خیانت به همسرتان کاری است که حس می‌کنید دوباره آن را انجام خواهید داد؟کسی درون ذهن شما نیست، پس لطفا با خودتان صادق باشید. در ارتباط بودن با هیجاناتتان به شما اطلاع می‌‌دهد که چه کاری نیاز است برای بهبود رابطه انجام دهید.

پیمان‌شکنی را متوقف کنید

اگر در حال حاضر به رابطه زناشویی خود ادامه می‌دهید، مهم است که خیانت را متوقف سازید. در مواردی که خیانت زودگذر باشد، توقف و قطع رابطه با شریک فرازناشویی آسان‌تر است. اما وقتی نوبت به قطع یک رابطه فرازناشویی احساسی می‌رسد، قطع رابطه دشوارتر است.چنانچه شریک فرازناشویی شما کسی بوده که هر روز او را می‌دیدید، برای جبران خیانت لازم است مرزهایی برای آنان مشخص کنید. برای مثال، در موردی که این شریک، همکارتان بوده، می‌توانید از صحبت‌های غیر کاری با او بپرهیزید و دیگر خارج از محیط کار با آنان ملاقات نکنید. شریک فرازناشویی نیز ممکن است احساساتی نسبت به شما داشته باشد. اگر آنها به تعقیب شما ادامه دادند، نیاز است به طور شفاف بگویید که دیگر نمی‌توانید با آنان ملاقات کنید.

مسیولیت را بپذیرید

دلیل شما برای پیمان‌شکنی اهمیتی ندارد، به هر حال باید مسیولیت اقدام خود را بپذیرید و اعتماد را بازسازی کنید. از سرزنش همسرتان یا مقصر دانستن مشکلات رابطه زناشویی بپرهیزید. از همسرتان عذرخواهی کنید.

تصمیم بگیرید

هردوی شما و همسرتان می‌خواهید رابطه زناشویی را حفظ کنید؟ اگر می‌خواهید با هم بمانید، باید یک هدف مشترک داشته باشید. با آگاهی به اینکه هر دو باید در بازسازی اعتماد و ارتباط نقش داشته باشید، یک تصمیم بگیرید. اگر پس از پیمان‌شکنی، احیای رابطه را انتخاب کنید، باید بدانید که رابطه شما متفاوت از پیش خواهد بود. اما می‌توانید با هم یک رابطه نو بسازید. زمان می‌برد اما بکوشید تا به آینده نگاه کنید، نه گذشته. اگر همسرتان می‌خواهد به رابطه پایان دهد، باید به تصمیم آنها احترام بگذارید. همچنین ممکن است پیش از تصمیم‌گیری نیاز به فضایی دور از شما داشته باشند که این هم اشکالی ندارد.

روراست باشید

اگر می‌خواهید به رابطه ادامه دهید، باید با خود و شریک عاطفی‌تان روراست باشید. احتمال دارد که بخواهید به همسرتان دروغ بگویید تا خیانت را مخفی نگه دارید. اکنون، زمان شفاف‌سازی است. برای کمک به سرپا ماندن رابطه، صریح و گشوده باشید. صداقت در رابطه با تعارض کمتر ارتباط دارد. اما مهم است که هر دو همسر بر صادق بودن درباره انتظارات خود توافق کنند.

روی قول خود بمانید

اگر می‌گویید که قرار است جایی باشید، همانجا باشید. اگر می‌گویید قرار است کاری انجام دهید، انجام دهید. برای جبران خیانت ، قابل اتکا باشید و قول خود را نشکنید. اگر مورد اطمینان و قابل اتکا نباشید، بازسازی اعتماد دشوارتر می‌شود.

آیا می‌توانید پس از پیمان‌شکنی، اعتماد را بازسازی کنید؟

بازگردانی اعتمادی که پیش از خیانت در رابطه وجود داشت، زمان‌بر اما ممکن است. مسیولیت‌پذیری، عذرخواهی صادقانه، روراست‌بودن و انجام آنچه برای کمک به جلب اعتماد همسرتان لازم است، کلیدهای این فرایند هستند.

گشوده و صبور باشید

بگذارید همسرتان بداند کجا هستید، با چه کسی هستید و غیره. سعی کنید هیچ چیزی را از آنها مخفی نکنید. طبیعی است که همسرتان احساس کند همچنان به او خیانت می‌کنید و به شما بی‌اعتماد باشد. احساسات آنها را معتبر بدانید و برای بازسازی اعتمادی که خودتان از بین برده‌اید، تلاش کنید. از همسر خود انتظار نداشته باشید بی‌درنگ به شما اعتماد کند. اما می‌توانید برای جلب مجدد آن بکوشید.

ارتباط برقرار سازید

پژوهش‌ها نشان می‌دهد ناتوانی در گفتگو با یکدیگر، یکی از علایم بسیار شایع شکست روابط زناشویی است. نسبت به شنیدن و گفتگو با همسرتان مشتاق باشید. اگر به این دلیل خیانت کردید که رابطه زناشویی نیازهای شما را برآورده نمی‌کرد، آن نیازها را با همسر خود در میان بگذارید. مهم است که هر دو یکدیگر و نیازهای هم را کاملا بفهمید.

به همسرتان کمی فضا بدهید

اگر هیجانات یکی از شما خیلی شدید است یا از نظر هیجانی برانگیخته هستید، اشکالی ندارد زمانی را به تنهایی بگذرانید. گاهی اوقات، نیاز است قبل از اینکه قادر به گفتگو درباره مسایل دشوار باشید، کمی آرام شوید. با همسرتان زمان بگذرانیددر کنار اجازه دادن به همسرتان برای اینکه مدتی تنها باشد، زمانی را نیز باید با همدیگر بگذرانید. قرارهای شبانه بگذارید و وقتی همسرتان آماده بود، یک سفر کوتاه دو نفره داشته باشید.

کمک تخصصی بگیرید

برای جبران خیانت و پشت سر گذاشتن آن، شما و شریک زندگیتان باید برای بررسی و شناسایی مشکلات در زندگی شخصی و رابطه خود گشوده باشید. ممکن است برای کمک به این فرایند به یک زوج درمانگر یا یک مشاور ازدواج مراجعه کنید. زوج درمانی هیجان‌محور یک روش مناسب برای درمان درد خیانت و کمک به ایجاد روش‌های جدید تعامل است.

آیا رابطه پس از خیانت می‌تواند به حالت عادی بازگردد؟ برخی مطالعات نشان می‌دهند زوج‌هایی که خیانت را تجربه می‌کنند و به دنبال کمک حرفه‌ای هستند، اغلب به نتایج خوش‌بینانه‌ای می‌رسند و قادر به ترمیم روابط خود هستند. شما می‌توانید پس از خیانت به حالت عادی برگردید. همکاری با یک درمانگر، زمان‌دادن و داشتن تعهد و تلاش لازم برای به نتیجه رساندن رابطه، تعیین می‌کند که آیا می‌توانید پس از خیانت به حالت معمول برگردید یا خیر.

خودتان را ببخشید

افزون‌بر اینکه خواهان بخشودگی از سمت همسرتان هستید، نیاز است خود نیز خودتان را ببخشید. باید مسیولیت خیانت را بپذیرید اما احساس گناه را در بقیه زندگی با خود به دوش نکشید. پژوهشگران دریافته‌اند درحالی‌که فرایند بخشش دشوار است، اما نقشی مهم در جبران خیانت و ترمیم رابطه دارد.

چرا خیانت کردید؟

درک دلایل خیانت، می‌تواند به ایجاد صلح با خود و تصمیم‌گیری برای آینده رابطه زناشویی کمک‌تان کند. برخی از دلایل در ادامه آمده‌اند:

شاد نبودن در رابطه

در درجه اول، درباره علت اولیه خیانت خود روراست باشید. بسیاری به این دلیل خیانت می‌کنند که از رابطه ناراضی هستند. شاید حس کردید که دیگر عاشق همسرتان نیستید. ممکن است به این دلیل دست به پیمان‌شکنی زده باشید که در رابطه خوشحال نبودید و می‌خواستید به آن پایان دهید. یا شاید به این دلیل خیانت کردید که به اندازه همسرتان به رابطه پایبند نبودید. به هر حال، ممکن است تصمیم شما این باشد که مایل به ادامه رابطه نیستید. اگر در مورد تلاش برای ترمیم رابطه و تعهد کامل به شریک زندگی خود مطمین نیستید، صادق باشید و این را به او بگویید.

انتقام‌جویی

هدف برخی افراد از پیمان‌شکنی، انتقام‌جویی از اشتباهی است که همسرشان مرتکب شده. برای مثال، شاید شما از خیانت آنها خشمگین بوده‌اید. شاید شریک زندگی شما در گذشته بی‌وفایی کرده یا از مرزهای شما عبور کرده بود. قربانیان خیانت جنسی اغلب به دنبال انتقام در قالب پیمان‌شکنی هستند.یا شاید در رابطه احساس غفلت و تنهایی کردید و با داشتن رابطه فرازناشویی به دنبال جلب توجه شریک زندگی‌تان بودید.

تمایلات جنسی

شما و همسرتان می‌توانید در محیطی امن درباره نیازهای جنسی خود گفتگویی باز داشته باشید.با این حال گاهی دلیل خیانت، عدم برآورده شدن برخی خواسته‌های جنسی است.ممکن است نیازهایی باشد که شریک زندگی شما نتواند آنها را برآورده سازد. اگر می‌خواهید درگیر اعمال جنسی باشید که شریک زندگی‌تان با آنها احساس راحتی نمی‌کند، باید به مرزهای او احترام بگذارید.

ویژگی‌های شخصیتی

مطالعات نشان داده‌اند افرادی با ویژگی‌های شخصیتی خاص ممکن است بیشتر به شریک زندگی خود خیانت کنند. برای مثال، افرادی که تکانشی‌تر هستند، معمولا به سختی می‌توانند از وسوسه‌ها دوری کنند.

اگر اغلب رفتارهای تکانشی انجام می‌دهید، ممکن است در موقعیت هایی که احتمال خیانت هست، استفاده از خودکنترلی برایتان سخت باشد.سبک دلبستگی شما نیز می‌تواند بر خیانت تاثیر بگذارد. افراد دارای سبک دلبستگی ناایمن، اغلب احساس کمبود عشق از طرف شریک زندگی خود می‌کنند و عزت نفس پایینی دارند. مهم نیست چه نوع شخصیتی دارید، اگر واقعا خواهانش هستید، باز هم می‌توانید یک رابطه موفق و تک همسری داشته باشید. اولین قدم این است که صادق باشید و درک بهتری از خودتان پیدا کنید.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=27094
  • منبع : https://www.migna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.