• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

پیشنهادهای مادرانه برای رفع سرماخوردگی فرزندان

  • کد خبر : 26449
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۹:۵۰
پیشنهادهای مادرانه برای رفع سرماخوردگی فرزندان
مادرها ترجیح می دهند خودشان بخصوص در فصل سرما گرفتار سرماخوردگی شوند تا اینکه درگیر بیماری فرزندان باشند؛ تلفیق حس مادرانه با روحیه پرستاری از بیمار از مادران یک پرستار حرفه‌ای می‌سازد که در کوتاهترین زمان ممکن فرزندشان سلامتی اش را بازیابد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایرنا، از بچگی از سرماخوردگی لذت می بردم. سرماخوردگی به این معنی بود که مدرسه نروم و یک روز را با مادرم بگذرانم، او عاشقانه برایم سوپ مرغ درست می‌کرد، سینه‌ام را با روغن ماساژ می‌داد و هر از گاهی در حالی که کارتون‌های مورد علاقه‌ام را تماشا می‌کردم، دستی ملایم روی پیشانی تب‌دارم می‌گذاشت تا دمای بدنم را کنترل کند. برای اینکه آب بدنم کم نشود، یک بطری آب میوه از دست عروسک مورد علاقه‌ام می‌گرفتم. هنوز طعم آن احساسات گرم و مبهم زیر زبانم هست که چگونه سختی بیماری با عشق زیاد برایم دلچسب می‌شد.

اما وای به روزی که مادر خانواده همراه پدر و بچه‌ها سرما بخورد؛ سرماخوردگی برایش یعنی؛ سردرد و بدن درد، گرفتگی بینی، دمای کمی افزایش یافته و نفس کشیدن به سختی و انجام کارهای روزمره و مریض داری. گاهی حتی به سختی می‌تواند انرژی را جمع کند. در عوض، جایی بین حالت هوشیاری گیج کننده و خواب واقعی معلق می‌ماند و فقط سیر نگه داشتن و پایین آوردن تب و جلوگیری از تمام نشدن آب بدن خود و اعضای خانواده برایش شاهکار می‌شود. ما در اینجا نکاتی را به مادرها پیشنهاد می‌دهیم که تا زمان بهبود بیماری آن‎ها را انجام دهند و با مدیریت درست با مشقت کمتری خود و اعضای خانواده از این بیماری شایع گذر کنند.

هنگام احساس علائم اولیه سرماخوردگی(دوره نهفتگی)

همه ما حداقل برای یک یا چندبار سرماخورده‌ایم و به خوبی با علائم اولیه آن آشنایی داریم. علائمی خاموش مانند؛ احساس غلغلک در گلو، سر درد یا احساس خستگی شدید در طول روز و … نشانه‌ها ممکن است برای هرکس متفاوت باشند اما باید دانست که این نشانه‌ها هرچه باشند، دعوتی برای گوش دادن هستند. لذا با دریافت آن‌ها عکس‌العمل‌های زیر را در پیش گیرید:

کارهای روزمره خود را کاهش دهید

اگرچه معمولاً راحت نیست، اما اکنون زمان آن است که به سیگنال‌های بدن توجه کنید و شروع به کاهش کارهای روزمره خود کنید چرا که قوای بدن در حال کم شدن است، ویروس وارد بدن شده و درحال تکثیر اولیه است، حفظ قوای بدن شانس بهبود سریع‌تر را افزایش می‎‌دهد. کاهش کارهای روزمره برای هرکس متفاوت است، اما در کل می‌توان به معنای نه گفتن به تعهدات اضافی، حذف تمرینات سخت و دادن زمان کافی برای انجام هیچ کاری دانست.

پیشنهادهای مادرانه برای رفع سرماخوردگی فرزندان

تقویت ایمنی

در این زمان همانطور که مانع خروج انرژی از بدن می‌شوید باید مواد مغذی را به بدن وارد کنید. بعضی مواد مغذی ضروری که بدن را قوی کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، مانند؛ ویتامین سی، ویتامین دی، روی، سلنیوم و برخی ترکیبات گیاهی که بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی مقاوم می‌کند.

آماده‌سازی غذا

با شروع سرماخوردگی احتمالا پخت و پز برای شما مشکل شود. غذاهای آماده و فست فود مسلما برای شما مفید نیست و به روند بهبود بیماری شما کمک نمی‌کند. لذا بهتر است تا بیماری بر شما چیره نشده به فکر روزهای آینده باشید. سوپ‌ها، آش‌ها و عصاره‌ها، شیر برنج، نخودآب و غذاهای این‌چنینی بهترین گزینه هستند که شما می‌توانید آن‌ها را منجمد کنید و برای چند روز آتی خود نگه دارید.

انبار کنید

برای روزهایی که نمی‌توانید خرید کنید، نان بخرید، مرکبات به میزان کافی در منزل داشته باشید چرا که آب میوه برای بهبود شما عالی است. شلغم بخرید، عسل در خانه داشته باشید و در صورت امکان اسانس و روغن‌های مفید برای سرماخوردگی را تهیه کرده و در منزل نگه دارید. از تهیه دستمال کاغذی، الکل برای ضد عفونی کردن غافل نشوید.

هنگام وخامت سرماخوردگی

چنانچه کارهای بالا را انجام داده باشید، آماده هستید تا در زمان وخامت بیماری، سختی کمتری را تحمل کرده و آرام‌تر باشید.

پیشنهادهای مادرانه برای رفع سرماخوردگی فرزندان

استراحت کنید، استراحت کنید و بیشتر استراحت کنید

در این مرحله دیگر کاری انجام ندهید. کارتان استراحت بین تخت و کاناپه باشد. با چند روز گردگیری نکردن، جاروبرقی نکردن و سایر کارهای روزمره اتفاقی نمی‌افتد. هنگامی که فرزندتان میخوابد، شما هم بخوابید تا زمانی که او به شما نیاز دارد، تا جایی که می‌توانید پرانرژی و هوشیار باشید. اگر بی‌قرار هستید و نمی‌توانید بخوابید، به یک موسیقی آرام‌بخش گوش دهید.

مایعات و غذاهای آسان هضم بخورید

در مرحله قبل سوپ، مایعات و غذاهای آسان هضم را تهیه کرده‌اید. حالا راحتید فقط به یک قابلمه نیاز دارید برای گرم کردن و یک کتری و قوری برای دم کردن دمنوش‌های مقوی که با عسل آن را شیرین و دلچسب کنید برای کودکتان است.

سرما و گرما درمانی

برای تسکین سردرد و بدن درد تشک‌های گرمایش برقی، کیسه‌های آب گرم، کیسه‌های نمک گزینه‌های خوبی هستند. کمپرس سرد برای تسکین پف چشم، دردهای لنفاوی بسیار مفید است.

پیشنهادهای مادرانه برای رفع سرماخوردگی فرزندان

ماساژ با روغن‌های گیاهی

وقتی صحبت از سرفه، گرفتگی بینی، سردرد، یا سفت شدن قفسه سینه به میان می‌آید، ماساژ با روغن‌های گیاهی یکی از بهترین تسکین‌ها است. روغن نعناع تند، اکالیپتوس، رزماری، آویشن، دارچین، شمعدانی و پونه کوهی بسیار مفید است. چکانده چند قطره روغن بنفشه در بینی برای باز شدن گرفتگی بینی بسیار مفید است. این روغن‌ها گزینه‌های خوبی برای بهبود بیماری شما هستند.

چنانچه برای خوابیدن مشکل دارید می‌توانید از اسانس ترنج، اسطوخودوس، بابونه، آویشن، یلانگ یلانگ، بهارنارنج در بخور استفاده کنید تا هم فضا مرطوب شده و هم خواب آرامی را برای شما فراهم کند. یکی از مزیت‌های بیماری کل خانواده این است که لازم نیست نگران انتشار میکروب‌ها بین یکدیگر باشید. یک نوازش خوب می‌تواند برای تسکین دردها معجزه باشد.

هنگام بهبود بیماری سرماخوردگی(دوره نقاهت)

با تمام قوا جلو نرو

هنگامی که احساس می‌کنید کمی بهتر شدید و انرژی شما در حال برگشت است، هیجان‌زده نشده و با تمام قدرت وارد کارهای روزمره نشوید، در این صورت دوباره بیماری قدرت گرفته و حال شما وخیم می‌شود. بهتر است مانند مرحله اول عمل کرده و به خودتان زیاد سخت نگیرید.

قوانین همچنان اعمال شود

هنوز روی مایعات، کم کاری و استراحت تمرکز کنید و کارهای روزمره را به تعویق بیاندازید.

صبور باشید

در مقابل بهبودی صبور باشید و به خودتان یادآوری کنید که بهترین مراقبت را از خودتان و خانوادتان انجام داده‌اید و سیستم ایمنی بدن شما کار خود را انجام می‌دهد و بهبودی نزدیک است. این بیماری دوره خود را باید بگذراند و مصرف داروهای مختلف و آنتی بیوتیک ها فقط مانع گسترش آن می‌شود. پس عجله نکنید و اجازه دهید ویروس دوره خود را بگذراند و با استراحت به بدن خود کمک کنید تا با ویروس بجنگد. مریض شدن می تواند وقفه‌ای را در برنامه‌های شما ایجاد کند، اما رفتار صحیح می‌تواند شما را به راحتی از آن عبور دهد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=26449
  • منبع : https://www.irna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.