• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

اشتباهات در روابط عاطفی چگونه جبران می‌شوند؟

  • کد خبر : 25891
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۸:۳۰
اشتباهات در روابط عاطفی چگونه جبران می‌شوند؟
گفتگو در باره اشتباهات می‌تواند چگونگی احساسات زوجین را بهبود بخشد و موجب تاب آوری و توانایی آنها باشد در این مقاله می‌خوانیم چطور افراد می‌توانند اشتباهات خود را در رابطه عاطفی جبران کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از پایگاه خبری علمی و تخصصی میگنا، لطفا توجه داشته باشید که محتوای این مقاله تنها مختص روابطی است که عاری از بدرفتاری یا سواستفاده هستند.لحظاتی هست که یکی از زوجین بی‌اراده به مسیر اشتباهی می‌رود و کاری انجام می‌دهد که احتمالا برای شریک عاطفی‌اش ناراحت‌کننده است.اگر بخواهیم شفاف باشیم، نمی‌توان از همه اشتباهات گریخت و از آنجا که ما انسانیم و هر کسی دچار اشتباه می‌شود، حتما مرتکب برخی خطاها می‌شویم.وقتی در رابطه عاطفی مرتکب اشتباه می‌شویم بهترنی راه صحبت کردن است ما میدانیم که اشتباه در روابط عاشقانه چگونه جبران میشوند در واقع  گفتگو در باره اشتباهات احساسات زوجین را بهبود بخشیده و موجب تاب آوری و توانایی آنها باشد.

اشتباه در روابط عاشقانه اجتناب ناپذیر است .

برای مثال، شاید شما به شریک عاطفی‌تان قول انجام کاری را دادید و بعد آن را از یاد بردید. شاید بابت کلمات نسنجیده‌ای که چند روز پیش به شریک عاطفی‌تان گفتید افسوس می‌خورید. یا شاید شریک عاطفی‌تان از نقاط آسیب‌پذیری خود با شما درد دل می‌کرده و شما بحث را خاتمه دادید و به آنها گوش نکردید. فرقی ندارد که پای اشتباهات مهم‌تر یا خطاهای کوچک در میان باشد، در مسیر مشترکِ ارتباط عاطفی، لغزش‌ها رخ می‌دهد و تا زمانی که زوجین با هم ماندن را انتخاب کنند، توانایی ترمیم موثر زخم‌ها حایز اهمیت است.

پس از ارتکاب اشتباهات در رابطه عاطفی ، زوجین چگونه واکنش می‌دهند؟

جبران اشتباهات در رابطه عاطفی

این ما را به این پرسش می‌رساند که چطور زوجین می‌توانند به طرز کارآمدی زخم‌های بین فردی را ترمیم کنند؟

در یک مطالعه که اخیرا منتشر شد، گروهی از پژوهشگران با طراحی پرسشنامه‌ای با ایده هم‌نشخوارگری، این پرسش را بررسی کردند. هم­نشخوارگری عبارت است از بحث طولانی یا مکرر درباره مسایل در روابط اجتماعی.

پژوهشگران از آن دسته پژوهش‌های روانشناختی قبلی استفاده کردند که توصیه می‌کرد نحوه تفکر یک فرد در مورد تجارب دشوارش با بهتر یا بدترشدن احساساتش ارتباط دارد. به طور خاص‌تر، آنها به دو مفهوم اشاره کردند که با ایده نشخوارگری مرتبط بود: تامل و غم‌اندیشی.

تامل، دربردارنده فکر کردن درباره مشکل و تلاش در جهت حل آن است؛ در حالی که غم‌­اندیشی شامل تکرار افکاری یکسان در این مورد است که چه اتفاقی افتاده و میزان ناراحتی فرد چقدر است؛ غم‌اندیشی مشکل را بزرگ‌نمایی می‌کند. همانطور که می‌توانید حدس بزنید، اولی مفید است و شما را به نتیجه‌ای می‌رساند اما دومی می‌تواند در عین قانع‌کننده به نظر رسیدن، آسیب‌رسان باشد.

اگرچه این عناصر نشخوار فکری در رابطه به کار می‌رفتند (یعنی هم‌اندیشی و غم اندیشی مشترک دو جنبه هم‌نشخوارگری هستند)، تیم پژوهشی دریافت که از این ایده‌ها تاکنون برای درک این دو موضوع استفاده نشده است:

اینکه شریکان عاطفی به دنبال یک اشتباه چطور گفتگو می‌کنند و اینکه آیا هم‌اندیشی و غم‌اندیشی مشتر‌ک ممکن است به نحوه انجام گفتگو ربطی داشته باشد. بنابراین، آنها نخست ابزاری را برای اندازه‌گیری هم­نشخوار گری طراحی کردند که سه شکل از ارتباط را نشان می‌داد: هم اندیشی، غم‌اندیشی مشترک و اجتناب مشترک.

پژوهش‌ها در این باره چه می‌گویند؟

اشتباه در روابط عاشقانه پیش می آید و بیقین ترمیم پدیر و قابل جبران خواهند بود. هم‌اندیشی درباره اشتباهات در رابطه عاطفی ، شامل تلاش برای دستیابی به درکی مشترک و حل و فصل مسیله بود.

در حالی که غم اندیشی مشترک عبارت بود از تمرکز یک فرد بر دیدگاه و احساسات خود و عدم موفقیت در حل مسیله. اجتناب مشترک یعنی هر دو طرف از نزدیک شدن به مسیله دوری می‌کردند. آنگاه، تیم پژوهشی نحوه ارتباط این سه عنصر را با چگونگی احساس شریکان عاطفی پس از بحث درباره اشتباهات رابطه بررسی کرد.

هم اندیشی تنها سبکی بود که با تجارب بهتر شریکان عاطفی مانند ایثارگری بیشتر در رابطه، حُسن نیت بیشتر و توانایی فرد در مسیولیت‌پذیری صادقانه و بخشش خود رابطه داشت. غم اندیشی و اجتناب مشترک با تجاربی همچون حُسن نیت کمتر، کینه‌جویی بیشتر، ایثارگری کمتر و ظرفیت پایین‌تر برای مسیولیت پذیری واقعی و بخشش خود مربوط بود.

چگونه هم اندیشی کنیم؟

مطمینا هیچ مطالعه‌ای کامل نیست. تیم پژوهشی به درستی بر نیاز به تحقیقات بیشتر بر گروه‌های متنوع‌تر از مردم تاکید کرد. همچنین، پژوهشگران به درستی بیان کردند که تحقیقات آنها این امکان را نمی‌دهد که بگوییم هم اندیشی، غم اندیشی مشترک یا اجتناب مشترک به دنبال اشتباهات در رابطه عاطفی منجر به یک نتیجه خاص می‌شود و مطالعات دیگر باید ارتباط بین نحوه گفتگوی شریکان عاطفی را در مورد خطاها در رابطه و نتایج آن مکالمات روشن کنند.

در هر صورت، با توجه به اینکه هم اندیشی با تجارب مثبت‌تری در شریکان عاطفی همراه است، احتمالا ایده بدی نباشد تا دفعه بعدی که با شریک عاطفی‌تان در حال رسیدگی به یک لغزش و احساسات آسیب دیده‌تان هستید، آن را امتحان کنید.

چطور می‌توانید این کار را انجام دهید؟ بر اساس پژوهش این تیم و پرسشنامه آنان، چند توصیه برای­تان داریم:

بکوشید تا واقعا به احساسات شریک عاطفی‌تان (برای مثال، آسیب دیده، امیدوار، ترسیده، خشمگین، غمگین، سردرگم) اقرار کنید، آن‌ها را بپذیرید و از آنان حمایت کنید.

سعی کنید موقعیت خود را برای یک لحظه کنار بگذارید. در عوض، بکوشید تا واقعا به شریک عاطفی‌تان گوش کنید و ببینید آیا می‌توانید دلیل ناراحتی‌شان را درک کنید سعی کنید در گفتگو نسبت به شریک عاطفی‌تان گشوده و پذیرا باشید. و در در صورت نیاز، از مشاورین ازدواج و خانواده کمک بگیرید.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=25891
  • منبع : https://www.migna.ir/news

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.