• امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 22 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
در تسریر بخوانید؛

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

  • کد خبر : 25852
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید
شما در طول روز در مورد موضوعات مختلفی با همکاران خود صحبت می‌کنید اما افراد با سیاست و هوشمند حین صحبت وارد هر موضوع و مسئله‌ای نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایرنا، آیا تا به حال شده به دلیل زمان زیادی که در محل کار سپری می‌کنید، با خودتان فکر کنید که اداره و شرکت هم خانه دوم شماست؟ در نتیجه ممکن است خیلی راحت باشید، مثلا یک فنجان قهوه در دست بگیرید و افکار درونی خود را با همکارتان به اشتراک بگذارید و اگر چند وقت بعد به این رفتارتان فکر کنید، احساس پشیمانی خواهید کرد که چرا فلان حرف‌ها را به همکارتان گفته‌اید. اگر شما هم چنین تجربیاتی داشته‌اید، پس باید بیشتر دقت کنید. حرفی که در محل کار می‌زنید، در کار شما اثرگذار است.

از آنجا که بسیاری از افراد در محل کار احساس راحتی می‌کنند، در نتیجه ممکن است هر حرفی را بزنند. اگر شما هم درباره این مسئله مشکل دارید، بهتر است این قسمت را تا انتها مطالعه کنید تا متوجه شوید که چه حرف‌هایی را نباید به همکارتان بگویید.

شکایت در مورد رئیس

اگرچه که ممکن است از دست رئیس خود عصبانی باشید اما بحث کردن در مورد افکارتان در مورد رئیس در محل کار یکی از چیزهایی است که حتما باید از آن دوری کنید زیرا نه تنها جایگاه شما را دچار خطر می‌کند، بلکه ممکن است فردی از این حرف‌ها به ضرر شما استفاده کند.

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

شکایت در مورد همکار دیگر (غایب)

هیچ انسانی کامل نیست. بنابراین اگر بخواهید از یکی از همکارانتان شکایت کنید، حرف‌های زیادی برای گفتن خواهید داشت. پس این قضیه را فراموش کنید. غیبت کردن پشت سر همکار غایب، جزء مواردی است که حتماً باید از انجام آن خودداری کنید.

صحبت درباره مسئله‌ای که در حوزه کاری شما نیست

زمانی که جایی استخدام می‌شوید، این احتمال وجود دارد که وظایف شما را در محل کار برایتان توضیح دهند. باید به این فکر کنید که اعضا باید برای رشد اداره کار کنند، پس باید خودتان را برای انجام وظایفی فراتر از چیزی که دارید آماده کنید. پس این حقیقت را بپذیرید که گاهی اوقات باید کارهایی غیر از وظایف خود را به انجام برسانید و تغییرات را با یک لبخند پذیرا باشید.

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

غیبت و تهمت

یکی از راحت‌ترین کارها در محل کار این است که پشت سر دیگران غیبت کنید. ممکن است افرادی را ببینید که در طول هفته ساعت‌ها در حال غیبت پشت سر همکارشان هستند. همین غیبت عاملی برای شایعه پراکنی هم هست. پس جلوی این وسوسه درونی خود را بگیرید و دهانتان را بی موقع باز نکنید و به غیبت کردن دیگران هم گوش نکنید.

اطلاعات شخصی

بحث کردن در مورد اطلاعات شخصی با همکار یک کار بسیار وسوسه برانگیز است اما هرگز نباید از ویژگی‌های همسر، فرزند، پدر و مادر و مشکلات آن در زندگی شخصی با همکار تان صحبت کنید.

نظرات و سوالات بی ادبانه

هرگز نباید هیچ نظر یا سوال بی‌ادبانه را بپرسید. این سوالات شامل سوالات شخصی مثل این که باردار هستی یا برای خرید فلان چیز چقدر پول پرداخت کردی، هم می‌شود. اگر همکارتان بخواهد در مورد چیزی بدانید، پس قطعاً خودش به شما می‌گوید و اصلاً جای سوال نیست. پس هرگز چنین سوالاتی نپرسید.

به دنبال شغل دیگری بودن

فرقی ندارد که چقدر به همکارتان اعتماد دارید. به یاد داشته باشید که وفاداری در یک محیط کاری تخصصی اصلاً تضمینی ندارد. پس اگر قرار است به یک مصاحبه شغلی جدید بروید، هیچ کس نباید در محل کار از آن باخبر باشد و اصلاً لازم نیست که این مسئله را به او بگویید.

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

حقوق

بسیاری از شرکت‌ها سیاست‌هایی در مورد صحبت کردن راجع به حقوق با همکاران دارند. پس این قانون را نشکنید و در هر جایی که هستید در مورد حقوق خودتان به همکار چیزی نگویید.

بحث سر سیاست یا مذهب

بسیاری از خانواده‌ توصیه می‌کنند که هرگز در مورد مسائل سیاسی و مذهبی با افراد غریبه صحبت نکنید؛ حتی اگر به این موضوع هم علاقه دارید، باز هم نباید با همکارانتان چنین بحث هایی را انجام دهید زیرا اختلاف نظرها منجر به ایجاد مشکل خواهد شد.

درخواست قرض گرفتن پول

گاهی فراموش می‌کنیم که کیف پول یا پول نقد را همراه با خود بیاوریم. در چنین شرایطی تا جایی که می‌توانید از همکاران پول قرض نگیرید.

سوال درباره صداقت

توجه کردن به صداقت در لحظه بسیار مهم است اما بهتر است هنگام صحبت با همکارانتان از این کلمه استفاده نکنید. مثلا از اون نپرسید که “آیا تو همیشه با من صادق هستی یا نه ؟”

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

تعریف و تمجید زیاد و بی مورد

در مورد تعریف و تمجید از دیگران و مخصوصاً همکارانتان وسواس به خرج دهید. نظر دادن در مورد ظاهر فیزیکی افراد اصلاً کار حرفه‌ای در محل کار محسوب نمی‌شود؛ مخصوصا اگر بخواهید آن را به جنس مخالف بگویید.

بزرگ جلوه دادن اشتباهتان

من همیشه باعث دردسر هستم؛ چرا باید چنین جمله‌ای را بیان کنید؟ اگر واقعاً در مورد مسئله‌ای که اشتباه انجام دادید و یا کاری را فراموش کرده‌اید، احساس تأسف دارید باز هم هرگز نباید این جمله را به زبان بیاورید. یک عذرخواهی ساده انجام دهید و دفعه بعد وظایف خود را بهتر به انجام برسانید.

استفاده بیش از حد از عبارت “فکر می کنم”

گفتن عبارت ” فکر می‌کنم ” گاهی اوقات قابل قبول است اما زمان‌هایی که واقعاً از چیزی مطمئن نباشید. استفاده از این عبارت به طور مداوم اعتماد دیگران را نسبت به حرف شما کمرنگ می‌کند. پس اگر واقعا چیزی را می‌دانید، آن را مستقیم اظهار کنید. مثلاً “جلسه ساعت ۳ بعد از ظهر برگزار می‌شود” نه اینکه ” فکر کنم جلسه ساعت سه بعد از ظهر برگزار می‌شود.”

حرف‌هایی که نباید به همکارتان بگویید

فریاد زدن و به رخ کشیدن خوشبختی هایتان

شاید برایتان لذت بخش باشد که دیگران بدانند شما سبک زندگی بسیار عالی دارید اما بهتر است خوشبختی خود را به همکارتان نگویید زیرا ممکن است حسادت او را بر انگیزد.

سوال در مورد سن و سال

روانشناسان توصیه می‌کنند که با همکار در مورد سن و سال صحبت نکنید زیرا ممکن است آنها با خودشان این برداشت را کنند که شما به دنبال زیر سوال بردن توانایی و مسئولیت آنها هستید. همچنین ممکن است سوء تفاهم‌های زیادتری را ایجاد کند.

نارضایتی از شرکت و موسسه‌ای که در آن کار می‌کنید

به گزارش تسریر، هرگز به همکارتان نگویید که از شرکت شکایت کرده‌اید حتی اگر یک اقدام غیرقانونی در مورد شما انجام شده، نباید آن را بین دیگران پخش کنید. اگر واقعاً از همکار، شرکت یا رئیس خود شکایت کرده‌اید، آن را پیش خودتان محفوظ نگه دارید.

انتهای پیام 

 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=25852
  • منبع : https://www.irna.ir

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.