• امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
تسریر بررسی می کند؛

علت پوسته پوسته شدن روی بینی چیست؟

  • کد خبر : 25805
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
علت پوسته پوسته شدن روی بینی چیست؟
پوسته پوسته شدن اطراف بینی و خشکی پوست روی بینی دلایل مختلفی مانند کم آبی بدن یا تغییر آب و هوا دارد اما با روش های مراقبت پوست می توانید از خشکی پوست بینی جلوگیری کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری  ایسکانیوز، حتما شما هم تا به حال شاهد این بوده اید هنگامی که سرما می‌خورید اطراف بینی تان خشک می‌شود.

کسانی که مشکل خشکی پوست دارند حتما با مشکل خشکی پوست اطراف بینی نیز روبرو شده اند. آیا می دانید دلیل این اتفاق چه می تواند باشد؟ از مقدار آبی که باید بنوشید تا کمبود ضد آفتاب، در این قسمت مفصل در مورد آن ها و نحوه مراقبت از پوست اطراف بینی توضیح خواهیم داد.

خشکی پوست بینی

خشکی شدید پوست صورت تحت عنوان Xerosis نیز شناخته می شود . دلایل مختلفی وجود دارد که باعث خشکی پوست اطراف بینی می شود که برخی از این دلایل عبارتند از:

۱- استفاده از آب داغ و دوش گرفتن های طولانی
اگر در منطقه ای سرد همراه با زمستان های سنگین زندگی می کنید، ممکن است از دوش آب گرم و طولانی احساس لذت داشته باشید اما این یکی از دلایلی است که باعث خشکی پوست اطراف بینی می شود. حتی اگر بیش از حد صورت خود را بشویید باز هم ممکن است که باعث این وضعیت شود.

۲- کمبود آب بدن
نوشیدن آب ناکافی باعث می شود پوست از درون رطوبت کافی نداشته باشد و کم آب شود. این وضعیت می تواند منجر به خشکی پوست اطراف بینی و دهان نیز شود.

۳- آب و هوا
آب و هوا عامل اصلی است زیرا هوای سرد، خشک و زمستان های سنگین می تواند باعث خشکی پوست در سراسر صورت به ویژه اطراف بینی و دهان شود. اگر از محافظ های پوستی همانند مرطوب کننده ها و سرم های مغذی به قدر کافی استفاده نکنید، این خشکی روز به روز بدتر و بارز تر خواهد شد.

۴- نوع پوست
خشکی پوست در اطراف بینی حتی در پوست مختلط نیز ممکن است رخ دهد. اگرچه افرادی که پوست خشکی دارند بیشتر مستعد این وضعیت هستند. اگر ناحیه تی و برخی از قسمت های پوست تان خشک است، اطراف بینی تان نیز به مرور خشک خواهد شد.

۵- مشکلات پوستی
کسانی که مشکلات پوستی مانند درماتیت آتوپیک، رزواسه یا پسوریازیس دارند، ممکن است خشکی پوست در اطراف بینی را نیز تجربه کنند. افراد مبتلا به رزواسه معمولا این مشکل را تجربه می کنند زیرا این بیماری باعث خشکی اطراف ناحیه بینی و گونه ها خواهد شد.

درماتیت سبورئیک نیز یک بیماری شایع است که علت وجود آن مخمر مالاسزیا می باشد. در این وضعیت با اینکه پوست چرب است اما لکه های خشکی در گوشه های بینی، پشت گوش ها، اطراف ابروها و پوست سر وجود دارد.

۶- سن
با افزایش سن، پوست به مرور رطوبت خود را از دست داده و نازک می شود. این اتفاق می تواند عاملی برای ایجاد خشکی و پوسته پوسته شدن اطراف بینی باشد.

۷- اشعه ماورابنفش
تاثیر اشعه ماورابنفش برروی قسمت های در معرض خطر پوست می تواند باعث آفتاب سوختگی و لایه برداری آن شود. چشم ها را می توان با عینک آفتابی پوشاند اما بینی معمولا در معرض آفتاب قرار می گیرد و باعث خشکی پوست آن و نواحی اطرافش می شود.

۸- آلرژی / سرماخوردگی
استفاده مداوم از دستمال کاغذی هنگام سرماخوردگی عاملی برای خشک شدن پوست اطراف بینی است. مالیدن یا پاک کردن بینی با دستمال های زبر می تواند باعث تحریک مناطق اطراف آن شود. در صورت داشتن آلرژی؛ عطسه یا آبریزش بینی نیز همان مشکل را ایجاد می کند.

چگونه خشکی پوست بینی را درمان کنید؟

۱- از محصولات مناسب استفاده کنید

محصولی را امتحان کنید که متناسب با پوست شما بوده و دارای موادی مانند گلیسیرین یا اسید هیالورونیک باشد. از این محصولات زمانی استفاده کنید که بعد از شستن صورت، پوست تان هنوز مرطوب است. این کار از رطوبت طبیعی پوست شما در برابر خشکی محافظت می کند. این راهکار را ۲ بار در روز انجام دهید.

اگر از پماد دارویی استفاده می کنید، به جای لوسیون؛ کرم را انتخاب کنید زیرا کرم ها همانند مرطوب کننده ها بافت غلیظی دارند و می توانند در ترمیم پوست خشک اطراف بینی سریع تر عمل کنند.

محصولات مراقبت از پوست غنی از مواد شیمیایی یا پاک کننده های خشن ممکن است که باعث ایجاد خشکی پوست در اطراف بینی شوند. برخی از محصولات مانند صابون های خاص ممکن است باعث از بین رفتن چربی و رطوبت طبیعی پوست شوند.

برای پوست خشک اطراف بینی و سایر نقاط صورت بهتر است از محصولات ضد حساسیت و پاک کننده های ملایم استفاده کنید و تا زمانی که مشکل برطرف شود فقط یک بار در روز از پاک کننده ها استفاده نمایید.

۲- از اسپری بینی برای آلرژی/ سرماخوردگی استفاده کنید

اگر سرماخوردگی یا آلرژی باعث خشکی پوست اطراف بینی شما شده است، به این دلیل که آنتی بیوتیک ها یا داروی سرماخوردگی باعث انسداد بینی شما می شوند، اسپری بینی به باز شدن آن کمک می کند و تنفس تان را آسان تر خواهد کرد.

۳- یک دستگاه بخور تهیه کنید

اگر در مکانی زندگی می کنید که رطوبت کم و آب و هوای خشکی دارد، باید از یک دستگاه رطوبت ساز یا همان بخور در خانه استفاده کنید تا به کاهش علائم سرماخوردگی یا آلرژی کمک و از خشک شدن سینوس ها پیشگیری کند. همچنین این دستگاه می تواند از خشکی و ترک خوردگی پوست نیز محافظت کند.

۴- رژیم غذایی خود را تغییر دهید

غذاهایی سرشار از امگا-۳ مانند ماهی قزل آلا و خال مخالی ؛ و غنی از آنتی اکسیدان چون چای سبز، شکلات تلخ و زردچوبه مصرف کنید تا در طولانی مدت از خشکی پوست در امان بمانید.

۵- در زمستان مراقبت های بیشتری انجام دهید

پوشیدن روسری یا کلاه برای محافظت از پوست در زمستان علاوه بر استفاده محصولات محافظ پوست مانند ضد آفتاب و مرطوب کننده، مهم است. این امر برای حفاظت در برابر باد لازم است زیرا باد سرد باعث خشکی پوست می شود.

۶- هیدراته بمانید

تا می توانید آب بنوشید زیرا این کار باعث آبرسانی پوست از درون می شود. مطالعات نشان داده است که نوشیدن آب کافی می تواند از خشک شدن پوست به ویژه در مناطق حساسی چون بینی پیشگیری کند.

۷- از لوازم آرایش غیر کومدون ساز یا غیر مول جوش استفاده کنید

اگر به بیماری هایی چون رزواسه مبتلا هستید، باید به دنبال محصولات ضد آلرژی باشید که برای پوست حساس بهترین هستند. همچنین از لوازم آرایشی غیر کومدون ساز استفاده کنید که منافد پوستی را مسدود نمی کند زیرا قسمت های اطراف بینی بیشتر در معرض جوش های سر سیاه هستند.

۸- از ضد آفتاب استفاده کنید

برای پیشگیری از آسیب خورشید به بینی و اطراف آن همیشه از کرم ضد آفتابی با SPF مناسب (spf ۳۰به بالا) استفاده کنید. این کار از خشکی پوست اطراف بینی پیشگیری می کند.

۹- درمان های طبیعی و ماسک های گیاهی

برای مراقبت های بیشتر در طول زمستان یا زمانی که پوست تان خشک است، می توانید از درمان های خانگی مانند استفاده از روغن نارگیل یا روغن زیتون خالص، کره شی و روغن جوجوبا در اطراف بینی استفاده کنید. نرم کننده های موجود در این روغن ها، مرطوب کننده های طبیعی هستند که می توانند پوست خشک و پوسته پوسته اطراف بینی را ترمیم کنند.

چه زمان باید به پزشک مراجعه کنید؟

تغییر در رنگ یا بافت پوست اطراف ناحیه بینی را مشاهده کنید.

احساس کشیدگی در پوست دارید یا هنگام لمس درد احساس می کنید.

علی رغم استفاده از مرطوب کننده ها و سایر روش های درمانی پوست تان همچنان خشک است.

به نظر می رسد خشکی پوست تان بدتر شده است.

هر نوع رشد مشکوکی مانند خال را شاهد بودید.

زمان بهبودی خشکی پوست اطراف بینی چقدر است؟

اگر از محصولات مناسبی استفاده می کنید و خشکی پوست تان به دلیل یک مسئله جدی نیست، وضعیت آن باید طی یک هفته تا ۱۰ روز بهبود یابد. اگر مشکل مزمن باشد، ممکن است بیشتر هم طول بکشد.

رفع خشکی پوست بینی.

نکاتی برای پیشگیری از خشکی پوست اطراف بینی.

باید ها:
اگر زیاد در معرض سطوح بازتابنده مانند آب، برف یا یخ قرار می گیرید، از ضد آفتابی با spf بالاتر استفاده کنید.

برخی از داروهای تجویزی برای آکنه می توانند باعث حساسیت پوست شما در برابر آفتاب شوند، بنابراین استفاده از کرم ضد آفتاب را فراموش نکنید.

اگر ساعت های طولانی از عینک آفتابی یا طبی استفاده می کنید، حتما آن ها را تمیز کنید تا منافذ اطراف بینی و دهانتان را مسدود نکند.

اگر خشکی پوست تان فراتر از ناحیه اطراف بینی رفته است، به جای رژگونه پودری، رژگونه کرم دار را انتخاب کنید.

با استفاده از اسپری صورت (فیس میست) در فواصل منظم صورت خود را اسپری کنید تا آرایش تان تازه بماند.

نباید ها:
از استفاده کرم پودر برروی پوست خشک و پوسته پوسته شده خودداری کنید زیرا باعث خشکی بیش از حد می شود.

مهم نیست هوا چقدر سرد است، شما نباید بیش از ۱۰-۱۵ دقیقه دوش بگیرید و به جای استفاده از آب داغ ؛از آب ولرم استفاده کنید.

خشکی پوست ممکن است باعث خارش شود و میل به لایه برداری را افزایش دهد.

از انجام مکرر این کار خودداری کنید و به جای لایه برداری خشن از یک اسکراب ملایم استفاده کنید و همیشه پوست خود را مرطوب نگه داشته و با ضد آفتاب محافظ کنید.

هشدار:
اگر پوست اطراف بینی تان خشک است و به نظر می رسد این مشکل برطرف نمی شود با یک مرطوب کننده مناسب پوست خود را مرطوب نگه دارید وآب کافی بنوشید و اگر مشکل همچنان ادامه داشت، با یک متخصص پوست مشورت کنید زیرا ممکن است نشانه مشکلی جدی تر و عمیق تر باشد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=25805
  • منبع : https://www.iscanews.ir/

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.